kakav je slide u odnosu na 6280?
Pozdrav!
Imam U600 neko vrijeme i htio sam podijeliti neke dojmove s vama da vam olakšam ili otežam kupnju...![]()
Prvo dobre strane.
Mob izgleda (barem meni i većini ljudi koji su ga vidjeli) predobro. Ima odličan ekran i odličnu kameru. Super mi je i tražilica kojom možete pretraživati cijeli mob.
Ali...
Sa "hardware" strane, mob je jednostavno klimav. Čak ne toliko kada se otvori, nego kada je zatvoren pri dnu zijeva gotovo za milimetar više nego gornja strana.
Baterija mi drži dva do maksimalno tri dana, što je za mene koji sam prešao s Nokije, koja drži 5-6 dana, puno premalo... Touch tipke su ponekad neosjetljive, a ponekad preosjetljive, tako da mi se puno puta dogodi da krenem nekoga zvati iako sam možda samo prolebdio iznad tipke.
Software... Ton za poruku može biti ili melodija ili vibro. Ne ide zajedno. Što se imenika tiče, ja nisam pronašao opciju da mi poreda brojeve po prezimenu. Samo po imenu... Prosvijetlite me ako sam u zabludi. I ono što me najviše živcira - ako ste slučajno pospremili nečiji broj u "ETC." rubriku imenika i pokušali isti povući iz imenika prilikom pisanja poruke, neće ga naći. Ja sam imao broj mobitela jedne osobe slučajno upisan pod ETC. i kada sam pokušao unijeti ga u poruku, kao primatelja, nisam cijeli kontakt vidio u imeniku. Naravno, pokušate li pronaći broj preko tražilice ili normalnog imenika, nađe ga.
Sve u svemu - U600 je naizgled lijep mob, a funkcionalan će postati nakon Service packa 2...
livin' fast
kakav je slide u odnosu na 6280?
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
da li se moze za zvuk poruke postaviti naprimjer neko mp3 zvono ili samo predefinirane?
Kakav je zvuk na telefonu??
ja ga isto imo u rukama ima ga frend ... po meni ništa posebno osim dizajna ... u usporedbi sa konkurencijom npr. SE k800i
(u700, u600)
![]()
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 27-06-2007 u 11:53
ma ja ga kupujem cim prodam svog lg-a
nemoze bit los....
Ima cura ovaj mob i stvarno je odlican... Inace ne volim samsung bas, ali s ovim modelom su me iznenadili
Iako ne volim dummye, ovaj mobitel sam cak i ja pozelio posjedovat..![]()
Ajde nek netko navede razlike u odnosu na D900 (osim dizajna, naravno)...
A ja, razlika je da U600 možeš sms pod mp3 stavit, transparent je jači, Black List! i još nekih stvari!
Ali u U600 je veoma dobra iznimka ali malo nesiguran osječaj daje! U600 i D900 su dosta identični samo ako je D900 patchiran i malo bolja kamera i to bi bilo to!
Koliko mi se čini, oba muba imaju identičnu kameru samo je pitanje koji ima brži modul kamere...mislim da ima U600, al nisam ziher...
Da ima, stime da je driver kamere od U600 dosta bolji, već je bilo isprobano uzeti drivere od U600 pa ih na D900 sklepat ali nula bodova tu se mora više od toga napravit!
Kao šta rekoh mob je ok, izgleda mi dosta nesiguran naravno da ovisi o eksemplaru koji ja čvrše napravljen a koji je labavije napraljen!
imao sam d900 pa ga zamijenio za u600.. prvi dojmovi su da je soft od 600 puno kompliciraniji al to je valjda stvar navike. nego moze li mi netko reci kako na u600 namjestiti da se cuje ton kad ga slajdam (svi samsunzi koji su slideri to imaju pa vjerujem da i ovaj ima).. u mobu nikako nac tu opciju - pa molim vas pomozite...hvala unaprijed
kako se na u600 (posto sam na vip-u)
ukljucuje-iskljucuje prikaz baznih stanica. to je kada mi pokazuje na koju sam baznu stanicu spojen.
nevidljivi
poruke. info usluge, aktivacija pa odabereš i to ti je to.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
miralem zjajo
Na D900 meni, postavke,4 zvuk, 5 ton otvaranja pa biraj. probaj niš te ne košta.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
ma d900 je pjesma za ovaj.... hvala ti na trudu ali na u600 to ne pali.. nema toga u meniu uopce - u tome je problem.
ma i ja mislim da je nema.. al bi bilo logicno da je stave - pa ko voli nek izvolisve manje mi se sviđa taj mob
Bookmarks