jel su vama iz vipa oni aktivirali vip club bodove ili ste ih vi aktivirali?
meni su nonstop slali poruke da uzmem 30min mjesecno, uopce nisam odgovarao na te poruke, jer ponuda je bila prejadna. mogao sam uzet koji mob, a oni mi aktiviraju bodove, koji lopovi. no nisam ih zvao jer tako i tako cu za 2mj. kad mi istice ugovor, dobit neki mob za produljenje ugovora.
Baš me zanima šta će ljedeće ukinuti. Roaming? Ha ha koja mreža... Umjesto da povečavaju opseg i kvalitetu usluga, oni ih smanjuju...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
I ja baš to...Besplatne poruke na dva broja i 50 kuna niži račun te još besplatnih (30 poruka)...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
da sam htio zvati, zvao bih..mislim cemu sluzi onda forum..
btw posta lijepo stima. naime primjetio sam da oni u vipu ne salju svakome, odnosno meni su slali poruke da uzmem pol sata, sad procitam ovdje da postoji ponda za ''nizi racun''.. znaci da je po tvom ja bih njih trebao zvati svaki dan i moliti ih za informaciju, pa ja sam njihov korisnik i placam im preplatu, ima da me sluze.![]()
ponuda za umanjenje racuna za 50 kuna postoji vec duuuuugo u vip klubu. Trebao si se informirati.
Stavi ruku na srce i reci dali si ikada procitao uvjete Vip kluba i sto sve njime mozes ostvariti.
Ipak Vip ima svoje sluzbene stranice i na njima ces pronaci puno tocnije podatke nego ovdje. A isto tako na 7700 mozes dobiti svaku info koju upitas, a ako ne zelis onda sve ide na tvoju dusu![]()
dobar grah daleko se čuje
i služe te. na tvoj zahtjev.
a koliko pošta štima znam i sam.
što bi rekao na to kada bih ti rekao da mi ovdje, u t-mobileu, još sada dobijamo one narandžaste reg. listiće koji su popunjeni proteklih godina (tipa 2003.)??
toliko o poštama.
@nered znam procitao sam ih prije dvije god, tak da sam vec i zaboravio,![]()
btw temu sam napravio to sto mi je bilo cudno sto su mi oni to sami aktivirali(ugovor mi traje jos 2mj)..pa me zanimalo dal je to normalno ili
jer sam koristio te bodove za parkiranje i jednu tram kartu
2 vjeko - da, naravno da je normalno - pisalo je u brošuri (koju ti nisi dobio) da će neiskorišteni bodovi, njih više od 500, biti na ovaj način nadoknađeni.
2 mpx - LOL
sjebano je to, da... sad se moraš švercati![]()
Bookmarks