vjerojatno su skuzili da im je bolje da knockout ponude svima.
Totalno. Doduse, mozda je to nova praksa, jer i T-Mobile prakticira takav pristup. Nigdje ne pise da se T-Mobile Internet 1000 moze sklopiti bez ugovora od 24 mjeseca...
Ali znam sa sigurnoscu da ovo obavezno trajanje ugovora nije bilo dok je izasla originalna Knock-Out tarifa. Mislim, ono, WTF?!?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
jos nerazumjem ljude koji uzimaju pretplatu.....ja sam bio na pretplati i ona se u mućkama neisplati.....
Ja sam ovaj mjesec dobio račun 33 kn, a mislim da će sljedeći biti 12,50 kn, jer ga ne koristim baš i to mi najbolje odgovara.... Pitam se postoji li dobar razlog zašto ju ne ugasim, ali čekati ću još malo da vidim hoče li biti kakva dobra ponuda:-)
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Cekaj znaci sada po novome svi mogu uzeti knockout tarifu?
Ja npr imam obavezno trajanje ugovora jos nekih pola godine, i imam kikiriki tarifu, dali mogu preci na knock out??
Ako imaš kupljen mobitel uz pretplatu, onda ne. Knock out tarifu možeš uzeti samo bez kupljenog mobitela.
Da kuzim i onda placam minimalnu mjesecnu 85 kn umjesto 48 tako nesto...
E sada ako uzmem recimo u sredini mjeseca kada mi se pocne obracunavati po novoj tarifi ? U roku 24 h ili od iduceg mjeseca? i dali treba stici kakva poruka o promjeni tarife u roku 24 h?
pa hmm..evo naprimjer..cijene bi na pretplati trebale biti nize nego na prepaidu....pa na primjer mućke imaju akcije i nove tarife svaka 3 mjeseca, a onda ti moras ici do nekog centra da bi se prebacio uz ugovor na novu tarifu...pa evo sad je za prepad akcija za 100kuna bona ti daju jos 30 kuna....ma nema sanse da se pretplata isplati...jedino sto dobijes mob od ''700''kuna koji je onako zadnji krik tehinke 2001 godine...
Pa već sam ti rekao sve ima svoje prednosti i mane, npr. kod bla bla moraš plaćati 20kn mukte broj 500min, a kod pretplate je 1000 min besplatno.
A npr. meni je tlaka ići na kiosk kupovati bonove svako malo, a ovako dobijem račun i uvid u račun jednom mjesečno, a tarifu ne mjenjam tako često da bi morao svako malo ići u t2 centar.
Pa tko šta voli neka izabere, a ne možeš tako govoriti da se pretplata ne isplati.
Eto meni se isplati!
Zadnji uredio grgohrhb : 12-06-2007 u 12:29
Koji bilo!
Bookmarks