Ovom tarifom "Vruća tarifa" gubi smisao i vrijednost.
Jedino me malo ljuti onih 0,25 kn za uspostavu poziva kada je tarifa aktivna odnosno dok se plaća 0,49 kn/min ali ostalo je potpuno u redu. I prelazak na Vruću tarifu se naplaćuje jednokratno 20 kn tako da oko toga nebi trebalo biti problema.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
uopce ne smeta previse tih 25 lp za uspostavu.to je svejedno vrlo povoljnih 74lp za prvu minutu,a svaka iduca minuta je opet 49 lp. s time se ne moze mjeriti nijedna tarifa u HR.
Hehe. Mene zanima sto ce sad Tomato napraviti. Knock-Out tarifa je satrala Tomato u korijenu (ili je korjenu)
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja sam odusevljen, pricao 11min. i skinuo mi oko 5,5kn a prije sam se uzasavao zvati drugu mrezu duze od 1-2min.
I ja sam oduševljen, pričam puno a lova na računu sporo nestaje![]()
PREDATOR
još 10 mjeseci pretplate a onda zbogom švalerska,dobro jutro nokaut
za 10 mj ce izmislti nest novo![]()
Jup. Prijenos podataka tarifu nadamo se.
tele2![]()
uopce nisam cuo da najavljuju skoro pustanje GPRSa i MMSa kad odjednom sve je tu.
steta kaj nemam kuna na primarnom tele2 broju , al dobro kupit cu 50+25 sljedeci put kad kupujem i onda aktivirat tu knockouticu.
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
izgleda da ce uskoro i pretplatnici pod ugovorom moc koristit knock-out, navodno se dosta ljudi bunilo, valjda opet ne lazu!
pozdrav
To bi bilo pošteno...
Recimo, ja kao pretplatnik na 0 (Tarifa 39) sam im ostavio do sada
(za 18+1 mj.) pozamašnu svotu, a prije mjesec dana sam uzeo S/// K800i i
Kikiriki tarifu...
A, sad kad su uveli Knock-out ja ne mogu nikako koristiti istu,
a onaj koji kupi za 25 Kn K.O. start-paket (i nikad ništa nije potošio u T2 mreži)
on može... Nema logike...
Pa, nek nama koji smo uzeli uređaj odrede neku malo veću
minimalnu potrošnju za K.O. tarifu ako ne može pod istim uvjetima i riješeno...
Jel se naplacuje na pretplati prelazak iz tarife u tarifu? Recimo sada sam na mukte i hocu na svalersku pa nakon nekog vremena na kikiriki? I prijelaz nije moguce rijesiti preko SZK jel tako?
Vidio sam sada da se prvi put ne naplacuje a svaki iduci put 40 knI mora se na neko od tele2 prodajnih mjesta
![]()
svaka ima čast na ovoj tarifi...primjetno sam srezao troškove za mobitel odkad koristim ovu tarifu...
Hehehe...kao što rekoh, zbogom TomatoJedan predbroj manje za pamtit
I izgleda da je Tele2 ipak održao obećanje, pustio je GPRS i MMS usluge u proljeće neke godine, samo što to nije bila prošla nego ova![]()
Imam obićnu tele2 prepaid karticu bez ikakvih tarifa i toga svega,je li zna itko koliko plačam cjene unutar tele2,prema drugim mrežama,sms,......
ne, jer ima nekoliko prepaid tarifa a ti provjeri na kojoj si www.tele2.hr
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Bookmarks