Najbolje si kupi E50, aj sam prezadovoljan sa tim mobom. Vrti symbian 3rd i dosta je brz. Ja sam ga kupio za 1450kn, nov, nije bio ni otvoren.
Pozdrav!
Trenutno imam nokiu 7260 i presao bi na neku symbian! Ne znam puno o tome, ali citam postove i ucim ovdje na forumu. Kod symbiana me privlaci mnostvo aplikacija i funkcionalnost. Kvaliteta kamere mi nije toliko bitna
Koju symbian nokiu bi mi vi preporucili u cjenovnom razredu do 1200kn (polovna) ? N70?
I moze neka osnovne prednosti i mane posto ne znam dosta o raznim modelima!
Hvala svima koji sudjeluju u temi
Najbolje si kupi E50, aj sam prezadovoljan sa tim mobom. Vrti symbian 3rd i dosta je brz. Ja sam ga kupio za 1450kn, nov, nije bio ni otvoren.
e50 ili n70...
e50 u odnosu na n70:+kvaliteta kučišta,bolji ekran,noviji os
-lošija reza fotki,ali i snimanja
ako ti nije kamera primarna,svakako e50 i to crnu po mogučnosti...
Moja preporuka: N72 (ako ti nije bitan kamera za video-razgovore), N72 (dobra kamera, puno aplikacija), 3250 (ako želiš malo "drugačiji" symbian, sa dobro baterijom) ili E50 (ima najbolji displey od smenutih, i noviji symbian)
iskreno ja bi birao između N70 i E50
a kupio bi vjerojatno N70, zato što ima bolju kameru i trenutno ima više aplikacija za njega.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bi se dvoumio imedu n70 i 3250,ali bi uzeo 3250, ima novi symbian,dobru kameru,zvučnike i dobar dizajn dok n70 ima stariji symbian,bolju kameru ali losu izradu.
kako misliš da n70 ima bolju kameru , ima isto 2mpx ( jedino snima video na većoj rezi) ... imao sam n70 i 3250 ... 3250 mi je bila dosta bolja zbog baterije i nekak stabilnija , u ergonomiji su slićne ( možda je malo bolja 3250 )... E50 sam se imao prilike malo igrat sa njom i mob je ok ( najviše zbog kvalitete izrade i veće reze ekrana naspram n70/n72 i 3250 ..) ... postoji i 5500 koja je više kao ti sportski namjenjena zbog već umetnutih aplikacijama a ima takav look.
moja preporuka bi ti bila 1. E50
2. 3250 ili 5500 ( tu bi se dvoumio )
3. n70 ( nije me baš nićim posebno iznenadila)
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Svakako e50. N70 ima lose tipke, kamera je nesto bolja, ali skoro neprimjetno, tj nema af tak da nema vece razlike. A takodjer ima jako losu i zastarjelu grafiku u vrijeme kada gotovo svaki mob posjeduje qvga ekran.
Cekajt, to sam tek sada primjetio. On valjda oce neku nokiu tima Symbian S60 1st i 2nd edition, zato sto je stavio u taj podforum.
Ako je tak, onda bih uzeo N70.
ne mora znaćit , rekao je da se ne kuži pa mu je bilo svejedno di će otvorit temu ...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
definitivno uzmi n70 , možda je malo glomazna , ali ja sam je prvi put isprobao prije dva tjedna , i mogu ti reći da sam se ugodno iznenadio , mobitel je prava mašina u odnosu na dummy mobitele , a ako hoćeš usporedbu s nekim drugim symbianom , nebi ti znao reći , jer sam samo isprobao n70 i 6600 , no , ako uzmeš N70 , teško da će ti brzo dosadit![]()
a 6680? meni ni on nije loš..
evo malo gledam 3250 i N70, ima li razlike u broju aplikacija (i njihovoj kvaliteti) izmedju S60 v2 i S60v3 ?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
6630, nadje se jeftino a odlican je i ima super kameru
Ja bih na tvome mjestu ipak dodao nesto kuna i kupio n73 ili n80, nadju se za 1600, 1700 kn
a nude puno vise od spomenutih mobova a cijene stalno padaju...
Ja bi se odlucio za N70, cijena je pristupacna, a N70 je jedan od symbiana koji ima najvise RAM memorije i super je sto se tice multitaskinga..
ili N72.takodjer povoljna cijena.
koja je razlika izmedju N70 i N72 sto se tice softwarea, prvenstveno koji bolje barata aplikacijama, kod kojeg je podrzan veci broj i sl? vidio sam da nije ista verzija symbiana na njima..
N70 i n72 su softverski identicni mobiteli, jedino n72 nema prednju kameru za videopozive...
@such-du n72,e50,6680....hebes nokije. ako volis sminku uzmi panasonic x700, mob je kao stvoren za prelazak s obicnog tel na symbian, jer izgleda kao normalni tel, normalne velicine i tezine. super mob.
i n90 ako volis prave muske mobove i privlaciti paznjua ima i jednu od najboljih kamera trzistu, odlican ekran.
Jel se isplati uzeti 6680?
Jel se kvari i kakvi su kvarovi i jel netko zna koja je najnovija verzija softa?
Imam ponudu da je uzmem za 800 kn ali nema garanciju pa me malo strah...
Bookmarks