dakle imam VIP i želim preć na tele 2 ali mi treba PUK za prijenos broja ... pošto sam izgubio karticu sa pinom i pukom ne znam kako mogu saznati PUK moje kartice ?
mozes ga trazit od SZK ili na prodajnom mjestu. cekat ces ga mjesec dana otprilike.
dobar grah daleko se čuje
nazovi SZK i pitaj ih svoj PUK br...oni ce ti postavit par pitanja da vide dali je to stvarno tvoj broj i onda ti daju PUK br. Tako su meni isto dali!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Nazovi SZK, postaviti ce ti pitanje na koje je ime registriran broj, koji su zadnjih deset borojeva zvani i ako znas odgovore dobiti ces PUK
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ma nema veze nisam ni ja bio pa su mi postavili par pitanja kao 10 zadnjih brojeva koje sam zvao, prije koliko sam nadoplatio racun i od koliko je bio bon itd...samo ih nazovi dobit ces PUK broj!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Onda nesto krivo znas jer to nije nikada bila praksa kod Vip-a. od kuda da oni znaju tvoj PIN ako si ga promjenio, a on je promjenjiv?
kao drugo PUK karticu ti moze dosta ljudi vidjeti i saznati PUK.
Malo ce teze bilo tko znati nekoliko brojeva koje si pozivao i iznos i nadoplatu pa cak i vip friends broj.
dobar grah daleko se čuje
i dalje postoje načini za identifikaciju.
od kuda da oni znaju tvoj PIN ako si ga promjenio, a on je promjenjiv?
kao drugo PUK karticu ti moze dosta ljudi vidjeti i saznati PUK.
da, ovo az pin je istina, ali ovaj dio sa pukom nije. bar ne u t-mobileu. znači, puk je jedinstveni identifikacijski broj. i tamo gdje se zahtjeva puk, ako ga ti daš, nas nije briga da li je to tvoj broj ili ne. ti imaš ono što ti treba. e sada, dobiti puk, to zahtjeva neko znanje o računu.
QUOTE=Ludacris;595887]dakle imam VIP i želim preć na tele 2 ali mi treba PUK za prijenos broja ... pošto sam izgubio karticu sa pinom i pukom ne znam kako mogu saznati PUK moje kartice ? Izgubio sam pin od mobitela a kartica mi je blokirana molim vas ak mi mozete rec kako da nadjem puk od svog mobitela?
[
koji je broj od szk
Bookmarks