dakle imam VIP i želim preć na tele 2 ali mi treba PUK za prijenos broja ... pošto sam izgubio karticu sa pinom i pukom ne znam kako mogu saznati PUK moje kartice ?
dakle imam VIP i želim preć na tele 2 ali mi treba PUK za prijenos broja ... pošto sam izgubio karticu sa pinom i pukom ne znam kako mogu saznati PUK moje kartice ?
mozes ga trazit od SZK ili na prodajnom mjestu. cekat ces ga mjesec dana otprilike.
dobar grah daleko se čuje
nazovi SZK i pitaj ih svoj PUK br...oni ce ti postavit par pitanja da vide dali je to stvarno tvoj broj i onda ti daju PUK br. Tako su meni isto dali!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Nazovi SZK, postaviti ce ti pitanje na koje je ime registriran broj, koji su zadnjih deset borojeva zvani i ako znas odgovore dobiti ces PUK
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Onda nesto krivo znas jer to nije nikada bila praksa kod Vip-a. od kuda da oni znaju tvoj PIN ako si ga promjenio, a on je promjenjiv?
kao drugo PUK karticu ti moze dosta ljudi vidjeti i saznati PUK.
Malo ce teze bilo tko znati nekoliko brojeva koje si pozivao i iznos i nadoplatu pa cak i vip friends broj.
dobar grah daleko se čuje
i dalje postoje načini za identifikaciju.
od kuda da oni znaju tvoj PIN ako si ga promjenio, a on je promjenjiv?
kao drugo PUK karticu ti moze dosta ljudi vidjeti i saznati PUK.
da, ovo az pin je istina, ali ovaj dio sa pukom nije. bar ne u t-mobileu. znači, puk je jedinstveni identifikacijski broj. i tamo gdje se zahtjeva puk, ako ga ti daš, nas nije briga da li je to tvoj broj ili ne. ti imaš ono što ti treba. e sada, dobiti puk, to zahtjeva neko znanje o računu.
Ma nema veze nisam ni ja bio pa su mi postavili par pitanja kao 10 zadnjih brojeva koje sam zvao, prije koliko sam nadoplatio racun i od koliko je bio bon itd...samo ih nazovi dobit ces PUK broj!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
QUOTE=Ludacris;595887]dakle imam VIP i želim preć na tele 2 ali mi treba PUK za prijenos broja ... pošto sam izgubio karticu sa pinom i pukom ne znam kako mogu saznati PUK moje kartice ? Izgubio sam pin od mobitela a kartica mi je blokirana molim vas ak mi mozete rec kako da nadjem puk od svog mobitela?
[
koji je broj od szk
Bookmarks