jel moguce ubaciti "hrv t9" u v360v?
imao sam prije v360v i bilo je samo opcija tap engleski, ili koji drugi jezik, ali hrv ne.
jednostavno flashni sa org softom i vrati ga na sevis i pod garancijom će ti rješit ali ako nemaš garanciju hebiga nema druge nego nova kartica
|\/|0T0r0La
jel moguce ubaciti "hrv t9" u v360v?
imao sam prije v360v i bilo je samo opcija tap engleski, ili koji drugi jezik, ali hrv ne.
Jel moguće da se stavi gif kao background? Ali ne da tamo samo stoji kao slika, nego i da radi animacija?
da moguce je. ali ne preko menija mobitela nego preko skina. imas na motoxu tutorial. pozz
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Jel zna tko kako promjeniti stil zvona na koji se prebacuje V360 kad držimo # ? Meni se prebacuje na stišano, a htjeo bih vibru.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Sorry ljudi, što vas gnjavim, al imam jedno pitanje. Jel ovdje spominjete pojačavanje zvuka na na zvučniku telefonu ili usb izlazu, jel ovaj drugi na usb to me interesira kako? Motorola V360v skinuo sam brend sa nje i stavio standardni motorolin program, samo naravno kad stavim usb slušalice zvuk mi je i dalje ispod razine normalne čujnosti i to me bedira![]()
znam glupo pitanje al ako iko može pomoć kako da to rješim!
ostalo sve imam sređeno samo ta pizdarije mi neda mira, a toliko glazbe sam strpao u gigu kartice i onda me to deprimiralo od zvukaPomozite!
Hvala!
koristi moto tables program i pojačaj Wired headset mp3/video.. stavku za 1 ili 2 pa probaj trebalo bi se jače čuti na sluške
|\/|0T0r0La
e ljudi ima tko Lp za hrvatski jezik za v360 ima mod yuet 2.2.1
Mess with best,die like a rest!!!
molim ako netko ima p2k drivere za v360v da mi posalje na mail. unaprijed hvala
Imaš ih u motorola superthreadu za download!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
imam problem ja sam skinuo p2k program i ne radi mi ima li netko cijeli program skupa sa driverima??
il neko drugo riješenje?
Pozdrav,
tukaj sem zbral par linkov o modificiranju motorole v360v (gre za stran http://www.motorolav360v.net/)
Install:
Install Java aplications
Install new skins
Transferring Pictures/Ringtones
Mods:
Modify the operator, date and clock text
Customize the operator text
Mods for the video camera
Adjusting speaker and microphone levels
Remapping keys
Second LCD mod:
1. Possibility
2. Possibility
Download:
Programs
Wallpapers
Java games
Secondary screen wallpapers
Have fun:dbest:
ta tvoja stranica seko nema ni pola stvari što se tiče moddanja koliko ima motorola na cafe mobilu
|\/|0T0r0La
ma znam saj pravim ovaaj forum je najbolši (nisam še slišap za bolji forum o mobitelih), tako da lepo naprej
drgač pa ako vas zanima lahko dam na stran kaki link do tega foruma
LP Nejc
jel ima tko da bi mi moju motorolu sredio tj rjesio se vodafonea da ga ja ne bi napravila beskorisnim
stvar je u tomu sto se nekuzim u to a ima svari koje me stvarno smetaju i izbrisala bi ih ali neznam kako.. premda ima dobrih uputa tu jos od prije 2 godine ali radje to ne bi pokusavala
![]()
pliiiiiz
Zadnji uredio girl : 01-06-2007 u 14:04 Razlog: problem s motorolom
Da ne ispada da ti nitko ne odgovori:
Da si mi susjeda ja bi to sredio mob bez problema, ali vjerojatno nisi.
A nije ti to tako teško sve što ti treba neki promžvjereni MP, pretpostavljam yuet ili diabolic za što se odlučiš, RSD, driveri i 20 min posla.
Evo par linkova pa prouči :
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...=yuet+diabolic
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
Ako se ti baš neda, tada ga odnesi lokalnom serviseru i reci što želiš!
Imam problem sa instalacijom drivera tj spajanjem v360v i kompa -
dakle USB modem prilikom prikapcanja moba na komp usmjerim na p2k 2.9 drivere i odradi instalaciju ali nakon toga nista
Probao deinstalirati (sa kompletnim brisanjem u reg.editu) ali i nakon toga kod ponovne instalacije opet ista stvar...prodje dio za usb modem (stavim p2k driver) i nakon toga nista...ne mogu dobiti daljnju instalaciju drivera niti se connectati na p2k tools...
gdje grijesim?![]()
Evo da sam sebi odgovorim
Pokrenuo sam RSD i onda me trazio drivere za mob, te sam ga usmjerio na p2k, te ih je instalirao nekoliko komada...i p2k tools je onda proradio...
Mozda pomogne nekome ako vec nije bilo receno![]()
Enivej flashao sam ju sa yuetom 1.8 skinutim s njegova bloga i RSDom, te uputstvima sa BlueDevilove stranice i radi odlicno![]()
PS: Thread je stvarno vrhunski i svatko tko ce ikad nesto kopati po Motoroli bi ga trebao procitati (ni meni se nije dalo na pocetku)![]()
![]()
Jos jedno pitanje - iako sam procitao cijeli thread - zar stvarno nije rijesen delivery report da bude stalno na ON?
Mozda mi je promaklo u citanju ali cini mi se da nije
Jel ima rijesenja za to?![]()
ma, samo installiraj driver i rsd lite, upali rsd, pricekaj da nadje mob, stisni browse (ili sta vec pise, znas sta mislim), odaberi mp koji si skinula (ako su 2 filea, instaliraj oba, jedan po jedan) i stisni start, cekas kojih 20-ak minuta i vodafon ti je maknut, tj. imas vodafon (internet), ali nema ikona i ne mozes rec da si kupila mob od vodafona, osim po naljepnici na mobu i kada ides na net
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To je sređeno prije nekog vremena. Moja ti je preporuka da si instaliras wolf2007 MP (potrazi ga na Yuetovom blogu). Definitivno najbolji MP koji sam probao. Sadrzi korisne CG1 patcheve (delivery report, snimanje fotki samo sa jednom tipkom (napokon!)...). Uz to dolazi sa dual corletima (iTunes i Mediaviewer)... i to se sve odnosi na stariju verziju koju imam instaliranu. Sada je izasla nova verzija
Domjan
Hm stavio Wolf 1.1 MP i nije mi se bas dopao...
+
bitno brzi menu
usb charging off
delivery report ON
-
ogavno ruzan (ok, priznam da je ovo subjektivno)
Onda sam isao staviti Yuet 3.2 i niti on me se nije dojmio (da se razumijemo i jedan i drugi su odlicni; ovo je cisto subjektivno dojam)....
...tak da sam se na kraju vratio opet na Yuet 1.8![]()
cini mi se da ce uz malo seem editinga ovo biti dobitna kombinacija za mene![]()
Jel radi na tome EDGE???
povratak motoroli :)
Bookmarks