Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 38

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Foleo nema nikakvu podrsku za multimediju osim flasha ugradenog u operu.

da budem fin, jebes uredaj koji treba ovakvog companiona.
    Opet komentar bez suvislog argumenta, no navikao sam na to od tebe. Bez uvrede. Jeb.. uređaj koji nema nikakvu podršku, pa za njega ne možeš kupiti ni torbicu kak se spada. A uređaj koji ima čak i ovo, kao assesoar koji možeš (a ne moraš) kupiti spada po meni u 1st class ponudu, i palm je po ponudi dodatne opreme u samom vrhu u svijetu. Odi na njihove starnice i vidjet ćeš da možeš kupiti sve od baterije s večim vjekom trajanja (po defaultu treo 650 dolazi sa 1800 mAh gdje šiša sve), do SD cartica s potpisom Palma, software-a na SD carticama, GPS navigacije, bluetooth slušalica, torbica razno raznih, punjača, auto držaća, u paketu dobiješ kabel za uštekavanje za cijeli svijet, tak da ti i nije baš argument. To nije laptop, već dodatna stvar koju možeš a ne moraš kupiti i ne vjerujem da će se nešto kupovati u HR jer smo mi jako nazadni po pitanju poslovne tehnologije (BlackBerry i sl.). isto tako mislim da BlackBerry u HR jako slabo prolazi ali pogledaj uspjeh u svijetu, pa tako i njihovu podršku... definitivno su Palm, Nokia i BlackBerry po tome u samom vrhu....
    I bilo bi lijepo kada bi se i ostali potrudili. Od ovoga korisnik može samo profitirati-na tebi je jednostavno izbor: "Kupi ili ostavi". Ali da ga ima u ponudi, dobra je stvar!
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
    Opet komentar bez suvislog argumenta, no navikao sam na to od tebe.
    U prvom postu sam sve argumentirano, no meni se cini da si zaslijepljen obozavanjem Palma i vise ne vidis argumente druge strane. Ponovno dok sve ovo pises prakticki prepisujes argumente stranih novinara i blogera i zaboravljas zahtjeve domacih korisnika PDA i smartphoneova koji se razlikuju od stranih.

Jeb.. uređaj koji nema nikakvu podršku, pa za njega ne možeš kupiti ni torbicu kak se spada.
    Koji je to uredaj? Ne kupujem cesto dodatnu opremu, no ne znam za niti jedan uredaj koji se prodaje kod nas i ima tako jadnu ponudu dodatne opreme. Palm svijet je jedan ekosistem i zato Palm mora sam proizvoditi i prodavati dodatnu opremu.

bla bla bla
    Da, Palm ima pun kufer dodatne opreme, no to nije tema ovog threada, nego je tema revolucionarni Palm Foleo koji bi treba promijeniti svijet.

To nije laptop
    Nije, jer da je za istu bi lovu nudio i banalne stvari poput reprodukcije mp3ca.

već dodatna stvar koju možeš a ne moraš kupiti i ne vjerujem da će se nešto kupovati u HR jer smo mi jako nazadni po pitanju poslovne tehnologije (BlackBerry i sl.).
    Koristio sam BB, a sad koristim MS Direct Push i ne smatram da je ikome toliko potreban, a mogucnosti za koristenje takvih usluga kod nas ima i mene je zacudilo koliko ljudi zapravo i zna za BB no nije im potreban. Ponovno: hrvatska ima drukcije zahtjeve od SAD-a i obratno.

isto tako mislim da BlackBerry u HR jako slabo prolazi ali pogledaj uspjeh u svijetu, pa tako i njihovu podršku... definitivno su Palm, Nokia i BlackBerry po tome u samom vrhu....
    U svijetu? Koliko znam, neki zapazeni uspijeh ima samo u SAD-u gdje je kultura e-maila dosla puno dalje i kod njih mijenja SMS koji je dosta skuplji nego kod nas.

I bilo bi lijepo kada bi se i ostali potrudili. Od ovoga korisnik može samo profitirati-na tebi je jednostavno izbor: "Kupi ili ostavi". Ali da ga ima u ponudi, dobra je stvar!
    Zgodno je sto ga ima u ponudi, no za 500 dolara ne nudi NISTA. Sve to moze tvoj Treo, moja Nokia ili Shamanixov TyTN. Foleo samo ima tipkovnicu i veci ekran.

http://gizmodo.com/gadgets/iron-gadg...ook-265374.php
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koji je to uredaj? Ne kupujem cesto dodatnu opremu, no ne znam za niti jedan uredaj koji se prodaje kod nas i ima tako jadnu ponudu dodatne opreme. Palm svijet je jedan ekosistem i zato Palm mora sam proizvoditi i prodavati dodatnu opremu.
    Ispricavam se na OFFTOPIC-u, ali morao sam..

Znam ja - HTC !!! Gdje da kupim cradle za TyTN sa utorom za dodatnu bateriju ? I gdje mogu kupit dodatnu bateriju za TyTN ?

Ispricavam se jos jednom

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daj bože da su svi takav "ekosistem kao što kažeš pa da svi proizvode toliko dodatne opreme za svoje uređaje. Ali proizvode i drugi, pa sam tako kupio i cradle i SD card i torbicu od drugih proizvođača za Palm.
    I za sve koji vole kupovati, a imaju nekoga u Njemačkoj preporučam www.ebay.de, tamo sam ostavio preko tisuću i pol eura
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    StarTAC :)
    Operater
    T-Mobile, Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    8.357
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.357, Nivo: 21
    Bodovi: 8.357, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
    Daj bože da su svi takav "ekosistem kao što kažeš pa da svi proizvode toliko dodatne opreme za svoje uređaje. Ali proizvode i drugi, pa sam tako kupio i cradle i SD card i torbicu od drugih proizvođača za Palm.
    I za sve koji vole kupovati, a imaju nekoga u Njemačkoj preporučam www.ebay.de, tamo sam ostavio preko tisuću i pol eura
    A koji to molim te proizvodjac ne prozivodi dodatnu opremu za svoje proizvode? Daj mi molim te navedi takvoga, kad si vec toliko zapeo za to.

Kazes www.ebay.de...hm prvi put cujem za to, to neka nova stranica? Idem sad pogledati, mislim da cu ja ostaviti tamo najmanje 5 soma eura na dodatke za moj mobitel.
    Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xianfu Pregledaj post
    A koji to molim te proizvodjac ne prozivodi dodatnu opremu za svoje proizvode? Daj mi molim te navedi takvoga, kad si vec toliko zapeo za to.

Kazes www.ebay.de...hm prvi put cujem za to, to neka nova stranica? Idem sad pogledati, mislim da cu ja ostaviti tamo najmanje 5 soma eura na dodatke za moj mobitel.
    Fakat si zapeo. Ja npr. nisam mogao kupiti orginalnu torbicu za SE P990i, jer je nemaju. Imaju 2 torbice-business case i još neku koje su za kompletnu P seriju i loše kvalitete. Već sam pisao da sam ju morao vraćati u trgovinu i tražiti povrat novca jer se poparala nakon 5 min (doslovno).
    A gdje ti živiš kad nisi čuo za e-bay? Ajd ne želim više rasprave s tobom, zabavi se na e-bayu!!!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Programiranje za palm uređaje - pocetnik - Help
    By Mad Scientist in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 12-01-2006, 12:49
  2. Linux (SuSE) i Palm
    By Mad Scientist in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 31-03-2005, 23:10
  3. Palm T3
    By gandalf_hr in forum Pocket PC/PDA