Opet komentar bez suvislog argumenta, no navikao sam na to od tebe. Bez uvrede. Jeb.. uređaj koji nema nikakvu podršku, pa za njega ne možeš kupiti ni torbicu kak se spada. A uređaj koji ima čak i ovo, kao assesoar koji možeš (a ne moraš) kupiti spada po meni u 1st class ponudu, i palm je po ponudi dodatne opreme u samom vrhu u svijetu. Odi na njihove starnice i vidjet ćeš da možeš kupiti sve od baterije s večim vjekom trajanja (po defaultu treo 650 dolazi sa 1800 mAh gdje šiša sve), do SD cartica s potpisom Palma, software-a na SD carticama, GPS navigacije, bluetooth slušalica, torbica razno raznih, punjača, auto držaća, u paketu dobiješ kabel za uštekavanje za cijeli svijet, tak da ti i nije baš argument. To nije laptop, već dodatna stvar koju možeš a ne moraš kupiti i ne vjerujem da će se nešto kupovati u HR jer smo mi jako nazadni po pitanju poslovne tehnologije (BlackBerry i sl.). isto tako mislim da BlackBerry u HR jako slabo prolazi ali pogledaj uspjeh u svijetu, pa tako i njihovu podršku... definitivno su Palm, Nokia i BlackBerry po tome u samom vrhu....
I bilo bi lijepo kada bi se i ostali potrudili. Od ovoga korisnik može samo profitirati-na tebi je jednostavno izbor: "Kupi ili ostavi". Ali da ga ima u ponudi, dobra je stvar!

Odgovori uz citat

Bookmarks