Evo danas sav sretan, moj prvi dan na trafficu! No razočaranje,valjda je traffic toliko gust da mi je brzina downloada na p2p (bearshare) pala u najboljem slučaju na 0.3 mbps!!
i onda čemu ti jeftiniji paketi kad t-comu plačaš 80 kn za 1 mbit a brzina ti padne na 30 u najboljem odnosno 10 u najgorem slučaju!!![]()
priliko skidanja fajlova preko http-a brzina je puna!![]()
zna li tko u čemu je problem?
da i? što se radi?
jednostavno je meni na optimi p2p brzina 0,nece uopce skidat dok je bila brzina 512 sve radilo normlano
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
eto nazvao SZK optime i sve namjestili sada skida P2p 90-120 kb s
sretno
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Nope dude!
Šta namjestili su samo za tvoj account ili za sve?
das probao i dalje skida oko 0.1 mbps!
a zoveš helpdesk i možeš felge na autu promijenit dok ti se neko ne javi!
Izgleda da je ovo pravilo :
1) za p2p koristiš t-com start
2) za surfanje optimu osnovni
i statusu: nije mi tata mudrinić pa da imam flat! Uostalom u Njemačkoj je flat 10€ pa si ljudi moji malo razmislite kako nas ovdje strižu!!!
Ništa moram promijeniti zanimanje i postati šofer, jer ispada da u ovoj državi jedino su oni miljunaši!
Zadnji uredio Inovator : 06-06-2007 u 13:44
hehe ja ni ne surfam to mi ni ne treba prakticki samo provjerim mail pogledam novosti i to je to
p2p mi je ukljucen non stop))
a na mojoj optimi po novom 88 kn flatrate ))) ne racunam pretplatu
a EOLAS ja i jesam vozac hehehe mog ti rec da su minimalne place 4000 iljade![]()
Dopuna:::
eto na optimi opet pada brzina, puca veza,brzina je na 100 kbs al stalno puca
danas su bili kod mene sve napravili ,,ali opet isto ne vrijedi nece to nikad bit kvaliteta
ma jel to na trafficu ili na opti dsl-u?
traffic buraz,traffic!
da mougu pršao bih odma na opti dsl!
1 mbit 40 kn! + 2.5 gb za 20 kn! = za 60 kn što je prosječnom Hrvatu dostupno, možeš pristojno i BRZO(1mbit full speed) surfat!![]()
No kako konkurencija osvaja grad Zagreb, šaht po šaht, i moćni T-Scum će morati spuštat! O spuštat će spuštat!![]()
optidsl jos i njihov pretplatnik ali sve lose
OPTIdsl sam ja njihov pretplatnik za fiksnu liniju i dsl....
eto sada su mi sredili dsl ...nest su radili ali moras biti jako uporan,,,
sada sve 5 ajmo rec samd a vidim dokle ce mi tako radit
i šta sad na kraju imaš problema na OPTIdsl ili nemaš???? jer ja sam podnio zahtjev i treba mi doći optidsl...da znam... a koliko si čekao da ti slože dsl i sav taj prijenos na optimu***??? :=)
Pa dajte vi optima korisnici , vidite da je optimatraffic smeće, ukoliko ste flat vratite se na t-com-ov flat za 10 kn manje i surfajte bez pizdarija
stos je ja sam bas optimin korisnik telefon plus dsl pod ugovorom
et danas da ih pohvalim sve radi
tema je otišla u lrivom smjeru, a i sve relevantno je napisano.
![]()
Bookmarks