Pa dosta je velika temperatura, ja imam segate-a i temp mu je max 35C, al imam 120mm vent koji piri na njega, tako da probaj i ti tako napraviti...
imam dva diska jedan maxtorov(40gb) i jedan segate(80gb) na maxtoru je temp 40 stupnjeva a na segatu je 49 jel to normalna temp. za taj disk ili da pod hitno stavim ventilator
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Pa dosta je velika temperatura, ja imam segate-a i temp mu je max 35C, al imam 120mm vent koji piri na njega, tako da probaj i ti tako napraviti...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
hardovima je preporucljivo da neprelaze 50c
gdje provjerim tu temperaturu ?![]()
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Instaliraj everest i tamo odes pod racunalo pa onda senzori...
http://www.lavalys.com/products/over...&ps=UE&lang=en
ako trebas cijelu ver ili neku pomoc pm.
E a meni je onaj neki GPU 69° jel to ok??![]()
To ti je grafa... To nije dobra temperatura, sve sto je ispod 50 je zadovoljavajuce, a sve iznad moze postati kriticno...
Tako da stavi na nju neki bolji hladnjak ili stavi 120mm vent na bocnu stranicu od kucista pa da piri direkt na grafu... Ako imas neki pasivni hladnjak na njoj, stavi jos koji limic ako imas od kojeg starog proca ili tako sta, ja sam to na svojoj napravio i sad je sve ok...
iss.. ja uopce nisam gledao svoje temperature...
iako mi se cini da mi je hard tu negdje oko 50 (onako odokativno) isto imam maxtora
Maxtori se inače više griju, ali i ti bi se grijao da se vrtiš na 7200 okretaja, pa zato pukni neki ventilator isprid.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
i moj Seagate radi na 50°C al ta je temp losa za HDD-ove jer im ajmo rec, skracuje zivotni vijek al nista posebno. bez venta i u malom kucistu je to normalna temp no ipak da je stavit 1 vent nebi skodilo (mrzim buku)
ja ne mrzim buku meni seagate ne prelazi 35 stupnja
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Evo temperature u mom kompu...
A evo kako izgleda kuciste, gdje su ventovi i gdje stoji kuciste...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=588220&postcount=63
Kupi si u chipoteci ventilator za hrad,sam se zasarafi,ulog je 40 kn,al kaj bolje to nego da disc rikne!!!!
eo vam moj temp:
pa vi meni recite!
e da i zanimam me gdje mogu nabavit everest ultimate edition a da nemoram niš platit tj. jel neko ima key il tak neš?![]()
1. nismo CORAVI!!!!
2. ovo nije mjesto za ilegalne sadrzaje tj pitanja o serialsima za neki program.
3. everest ti laze jedino ako procesor ne hladis sa suhim ledom LOL
4. temp grafe je previsoka jedino ako nije pasivna al u svakom slucaju je previsoka. (stavi vent ako je pasivna)
5.HDD-u je jedino normalna temp al posto vjerovadno everest laze onda lijepo uhvati HDD rukom i vidi jeli vruc/topao/hladan
Eo vidi sad
![]()
khm... ti podaci vec lice na nesto al opet mi nije jasno kako ti je CPU voltaza 2.37![]()
mozes mi rec koji CPU imas i da. zas ti je RAM na 2.8V?
si OC-o ili diro napone ili everest laze. moze SS iz CPU-Z -a?
normalna voltaza toga proca je 1.50 ako se nevaram
najvisa temperatura takvih proceva su 70°C max. nisam vidio jos proc s tolikom voltazom a niti ga MBO toliko podrzava, zakljucak : senzor ili Everest nevaljaju.
bilo bi dosta, ako oces raspravljat mozemo na msn.
1. neki postovi su obrisani
2. ovo nije mjesto za trazit serial, za to imamo temu i rapsravu, kome nije jasno, nek ponovo procita naslov
3. darac - iduce slike koje buses stavaljao u temu neka budu thumbnailovi, zbog same preglednosti teme i ucitavanja stranice
i dalje, molim bez offtopica, naslov je sasvim jasan.
Bookmarks