he,he ne vjerujem bas da je to tako!![]()
sumnjam da bi telci gradili vlastitu infrastrukturu da ne misle uspjesno poslovati u Hrvatskoj.
Meni se sve cini kako je Tomato jos ziv zato da otjera Tele2 u propast.
Kao da oni(VIP) sad s tih 48lipa zele navuci Tele2 da jos spusti cijene, da krenu u propast, a Tomato ionako samo ceka da propadne
he,he ne vjerujem bas da je to tako!![]()
sumnjam da bi telci gradili vlastitu infrastrukturu da ne misle uspjesno poslovati u Hrvatskoj.
Također...osim toga, Tele2 je samoinicijativno spustio cijene poziva, što znači da imaju kapacitete za to, a ne zato što im nekakav minorni operater sa 500 korisnika kaže da to naprave.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Mislim da je ovakav potez Vipa pokazatelj koliko je Tele2 ozbiljan konkurent.
Vip si nemože dozvoliti toliko spuštanje vlastitih cijena odnosno stvaranje takve vlastite tarife koja bi bila konkurentna Teletovoj "Knockout" tarifi a da ne spriječi ili uspori prelazak vlastitih korisnika na tu tarifu pa zato koristi Tomato.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Vip je zamislio da sa Tomatom konkuriraju Tele2,ali nista od toga jer ne nude nista osim razgovora i SMS-a.
tome svjedoci i smijesnih 40 000 korisnika Tomata i cak 400 000 korisnika Tele2 mreze.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
khm, ovoga....... a tko stoji iza Tomata??
to što je moto tele2 jednostavno jeftino, a sad je postalo komplicirano i jeftino uz GPRS, UMTS i sl., malo mrsi račune VIPu sa tomato brandom ne znači da su totalno promašili stvar, oni su pravi primjer jednostavnosti, a ostalo prosudite sami.... uostalom, svaka roba ima kupca
tema je i dalje tomato!Izvorno postao Vepar
![]()
Tomato je morao odgovoriri na ovu ponudu Tele2 kao sto ce morati odgovoriti i na sve buduce ponude koje bude imao Tele2 jer je to jedini nacin da zadrzi i taj mali broj korisnika koje ima![]()
Volio bi daTele 2 ukine 0,25 kn za uspostavu poziva pa da vidim kako bi se tomato s time nosio...
Ukinuli bi i oni to...
Pih! I od tih 40 000 pitam se koliko ih je aktivno, tj. kupuje bonove za Tomato. Tomato brojevi dijelili su se šakom i kapom uz kupnju nekih mobitela, zatim na mnogim radijskim emisijama....tako se može dogurati do nerealnih brojki.
To je jednostavno napad na statistiku i prodavanje magle o 40 000 korisnika. Uostalom, kao da je i taj brojčić za pohvalu.
Općenito, antipatične su mi stvari koje ne služe ničemu nego ometanju konkurencije, a to je upravo Tomato glavom i bradom.
monopolisti nisu dragi nikome,ali govorimo o tome koliko je beznacajna ova ponuda Tomata iako ce nekima izgledati vrlo primamljivo.
ne vjerujem da ce Tomato propasti,ali neki znacajniji uspjeh nece nikada postici.![]()
Tomato neće propasti iz razloga jer ga vip drži da ometa tele2, ali tele2 uzima tržišni dio kolača t-mobile-u i vip-u, a ne tomato-u.
Koji bilo!
Zapravo je cak i to upitno...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
LOL
Ja imam još od Božićne nagradne igre 3 broja koji skupljaju prašinu. Nisam ih čak niti otvorio. Niti imam namjeru.
Kako god bilo, Vipnet je svima pokazao da se mogu na samo njima poznat način, prekršiti poslovice "Ne možeš sjediti na dvije stolice" ili ona malo prostija "J**** bi se da ti ne uđe" i moram priznati da sam fasciniran dokle ljudska glupost može ići. Izmisliti novi brend, tiskati nove SIM kartice, a iza svega stoji jedna te ista firma.
Mislim da Tomato nikad neće postići neku slavu, ali, hebiga, bit će trn u oku TELE2. Do kada, teško je reći.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nevjerojatno koliko je ljudi popušilo sljedeću spiku: "Tomato je najjeftiniji", premda ne nudi ništa, on je "najjeftiniji".... Naravno, opsesivno kompulzivna stanja im ne dozvoljavaju da se odreknu T-Mobile ili VIP kartice, jer će tada biti kažnjeni "nekvalitetom" uzrokovanom niskim cijenama...
Koristim Tele2 svaki dan i mogu samo opet ponoviti: ne mora biti skupo da bi bilo dobro.
Neka se tuku za svakog korisnika - pa makar i lipama!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
nemojte tako pljuvati po tomatu...pogotovo jer zaboravljate da je i tele2 sve donedavno pruzao samo usluge koje tomato pruza i nista vise!
i tele2 ste svi pljuvali zbog toga.
ne kazem da ce tomato ponuditi neke nove usluge ali mozda to i nije bitno.
nekim ljudima je bitan samo razgovor,eventualno sms i tomato im to i nudi po najjeftinijoj cijeni. tj ja bih rekao istoj kao tele2,ali 1 lipa je dobar marketinski trik.
bez obzira sta vip sa njim misli postici,on i nije tako lsa opcija...u svakom slucaju bolja od vipa samog kao i t-mobilea.
a isto tako tele2 sigurno nema zasto da se brine zbog njih...snizili su cijene prije tomata,znaci namjestili su ih na one koje njima odogvaraju...koje su im isplative. da nisu ne bi to radili,pa makar da je paradajz i za Dž.
ja vjerujem da njih vise brine inferiornost ljudi kojima je draze platiti 3x vecu cijenu za istu uslugu,jer nisu navikli na promijene
Bookmarks