Vip je zamislio da sa Tomatom konkuriraju Tele2,ali nista od toga jer ne nude nista osim razgovora i SMS-a.
tome svjedoci i smijesnih 40 000 korisnika Tomata i cak 400 000 korisnika Tele2 mreze.
Vip je zamislio da sa Tomatom konkuriraju Tele2,ali nista od toga jer ne nude nista osim razgovora i SMS-a.
tome svjedoci i smijesnih 40 000 korisnika Tomata i cak 400 000 korisnika Tele2 mreze.
Pih! I od tih 40 000 pitam se koliko ih je aktivno, tj. kupuje bonove za Tomato. Tomato brojevi dijelili su se šakom i kapom uz kupnju nekih mobitela, zatim na mnogim radijskim emisijama....tako se može dogurati do nerealnih brojki.
To je jednostavno napad na statistiku i prodavanje magle o 40 000 korisnika. Uostalom, kao da je i taj brojčić za pohvalu.
Općenito, antipatične su mi stvari koje ne služe ničemu nego ometanju konkurencije, a to je upravo Tomato glavom i bradom.
LOL
Ja imam još od Božićne nagradne igre 3 broja koji skupljaju prašinu. Nisam ih čak niti otvorio. Niti imam namjeru.
Kako god bilo, Vipnet je svima pokazao da se mogu na samo njima poznat način, prekršiti poslovice "Ne možeš sjediti na dvije stolice" ili ona malo prostija "J**** bi se da ti ne uđe" i moram priznati da sam fasciniran dokle ljudska glupost može ići. Izmisliti novi brend, tiskati nove SIM kartice, a iza svega stoji jedna te ista firma.
Mislim da Tomato nikad neće postići neku slavu, ali, hebiga, bit će trn u oku TELE2. Do kada, teško je reći.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks