Nadam se da je i moj tutorijal malo pomogao![]()
sorry moderator, obrisi ovaj post, zeznuo sam.![]()
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Nadam se da je i moj tutorijal malo pomogao![]()
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
uf! ipak nije sve rješeno...tipkice koje štekaju. Nikak ih ne mogu namjestit. ne rade mi strelica prema dole, broj 8, *...i ne znam kaj da radim s tim. Jel ima neka fora sa namještanjem tipkovnice koja mi je promakla? Doduše i tipkice se nakak drukčije čuju nego prije
Pa u biti nema neke filozofije. Tipkovnice ne može pravilno "sjesti" na dva različita načina. Postoji samo jedan način. Sutra ću uslikat neke detalje na koje trebas pazit, ali ne znam u čemu bi bio problem. Daj mi reci dal tipke zapinju za za rubove ili kad ih stisneš neće primit ili nešto...
ma meni je skroz čudno zakaj nije dobro sjela. pogotovo jer sam par puta isponova namještala. izvana ovak izgleda koda je sve ok i ne zapinju tipkice za rubove. svi oni mali gumeni dijelovi u donjim čoškovima su dobro sjeli. al kad stiskam neke tipkice ne primaju osim ak ih baš divljački pritisnem (a nekad ni tad). +kad stisnem jako 8 pali mi se kamera. I nekak je čudan zvuk dok stiskam tipkice...koda imaju šupljeg prostora unutra al stvarno ne znam zakaj. Skužila sam da su ove sastrane tipkice malo labavije...
Ne znam...rastavljala sam to sve skupa već miljon puta i namještala al nema pomoći.
Za poludit![]()
Zadnji uredio 5ivy : 30-05-2007 u 12:45
Evo pogledaj na ovoj adresi sam postao slike i nešto objašnjenja, možda ti pomogne.
Link.
http://www.motodestination.com/showthread.php?tid=176
Bookmarks