hm to je i meni bilo na z530i, samo s slikama koje drzim na kartici. i nisam rijesio problem, samo sam poceo spremat slike na mob a na karticu samo muziku.
mozda je neki bug u softu? jel postoji novi soft preko seusa?
ugl kad gledam npr slike.... ponekad mi se kao umjesto neke slike pojavi crnilo, tj kao crna slika, rupa... stavim back - izlista mi sve slike i pokaze tu koju kad kao povecam ne vidi se... ili mi umjesto te pokaze skroz neku drugu, pa kad opet kliknem na nju da mu ju pokaze u cijeloj velicini pokaze onu pravu... to kak mu se svidido ceg je to? da nosim u servis, mislim ne znam uopce kak bi objasnila u cem je problem? to mi se javljalo i na w300 ali jaaako rijetko, ovdje na novom mobu vec mi se koji 5put ziher dogodilo u 2tj.... slike su inace na memory cardu, da li je mozda nesto sa citacem MC? do same kartice nije, jer ovo mi je druga bila bi prevelika slucajnost da bas dva sticka ne rade!
sto vi mislite i sto preporucate?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
hm to je i meni bilo na z530i, samo s slikama koje drzim na kartici. i nisam rijesio problem, samo sam poceo spremat slike na mob a na karticu samo muziku.
mozda je neki bug u softu? jel postoji novi soft preko seusa?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
imam najnoviji soft, tak je bar compov reko![]()
Poslednji sw je R1KG001...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
svi imamo najnoviji soft... i nemože se seusom update-at još nije dostupno i sumnjam da će biti... jedino ako se svi budemo žalili mailom možda sklepaju novi...
meni se događa nešto slično... listam slike i neka slika mi bude umjesto dijela teme npr. ona oznaka u meniju šta brije u smjerovima mi bude ta slika... čudno...
Također sam primjetio estetski bug... kada uđete u meni i kada stojite na npr. označenom radiu lomi se onaj efekt... nije baš glatko...
Seriously?
mobitel zabrio da je neki symbian pa stvara bugove :bunny:
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ili si ti zabrijao![]()
Seriously?
biti ce novi firmware, za svaki telefon izade po par verzija
iPhone 5s 16 GB
pa npr z550i je stariji telefon pa još nema firm...
Seriously?
i kaj znaci vidim svi imate problema s tim na SEu, da se ne zabrinjavam?
ma nije to velik problem... mob je baš super![]()
Seriously?
Ja nemam nikakvih problema pa vi kupujte na crno
mobitel je iz hg spota![]()
evo primjetila sam jos nesto kod SE mobitela.... namjesten je na hrv... i k550 i w300 koji imam i koji cim se upali, ako hocu u imenik, pise "otvaranje informacija o klontaktu", misla sam da je to neka "zabuna" na w300 ali sad i na ovom drogom SE koji imam, vidim nije slucajnost. jel i drugima to tako?![]()
To je tako na svima ....
Bar je meni bilo na w800/k800/w850/880....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ja nemam ama baš nikakvih problema,možda jer nisam ama baš ništa modao po njemu jer je nov,ima vremena
i meni je na w810i ´klontakt´
Mi6 Black
i umene je "klontakt" ali mob mi je uvijek na engleskom
mislim da je slika prevelike rezolucije,da je u tome problem.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ama ama baš i meni piše "klontaktu" i na z520i i sada na k550i
Seriously?
a jesu biseri ti hrv prevoditelji..
Prije se radi o tipfeleru nego o greski prevoditelja. Pogledaj tipkovnicu na kompu, slova k i l su jedno pored drugog tako da je vjerovatno posrijedi greska u pisanju.
Ali nije li SE prije mogao mijenjati sta se ispisuje na ekranu pod onim service menijem? Ako vas bas smeta mislim da se moze otici u service meni i to tamo popraviti. Nemam taj niti koji slican SE da bi to mogao provjeriti.
Zadnji uredio xianfu : 27-05-2007 u 12:42 Razlog: Tipfeler:)
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
iovako mi nije vazno.mob mi je stalno na engleskom jeziku.
Bookmarks