Izvorno postao alex1
![]()
Na kakvoj V3,pa nemam ja samo V3.![]()
Super je radilo na čem V3???!Izvorno postao Ghost Face
Ma odlučio sam da ću staviti flash od V360, na njega Cro LP, pa cu ga polagano sređivati, nabavio sam Map.txt.
Nego jel mi može netko objasnit koja je razlika između AER, ABR flasheve, i ostalih 56R, kolko ih ima?
Pročitao sam da je AER flash bolji od ABR flasha, ali kad flasham fon sa AER flashom, telefon če biti zaključan na AER flash te ga više neču moći flashati s drugim flashevima, e sad jesam to dobro shvatil? Ako nisam ispravite me molim!
Izvorno postao alex1
![]()
Na kakvoj V3,pa nemam ja samo V3.![]()
A sorry vidio sam kod profila da piše V3, nisam znao da imaš još!Izvorno postao Ghost Face
Yeta necu stavljat, jer ima onaj bug kod postavka mreže, a ja sam u pograničnoj zoni sa Slo, i kad mi je bat slaba je ne punim nego čekam da se mob ugasi, pa onda stavim punit, zaboravim poštelati postavke mreže na ručno, i dogodi mi se da me netko zove, a ja na Slo mreži i lijepo mi papa lovu, a da ja to ni neznam.
To ti baš i nije pametno za Li-ion bateriju.Izvorno postao alex1
![]()
E sad neznam jel je il nije, al tak radim sa svakim mobitelom, tj baterijom, i baterija je uvijek držla OK!Ako isključim stare simense i njihove baterije!Izvorno postao Ghost Face
A zašto to nije pametno za Li-ion bateriju, možeš to potkrijepiti kakvim dokazima?![]()
Mogu,(to mi je struka hehe) ali moram iskenirati iz jedne knjige.Izvorno postao alex1
Sada smo već offtopic.![]()
To ti je struka, pa čime se baviš Elektrotehnika možda?Izvorno postao Ghost Face
Nemoraš skenirati, objasni ovak kao da pričaš bratu/frendu, nemoraš sad litanije pisati i skenirati knjige.
U vezi off topic, još samo ovaj post, ili pošalji odg na PM!
Jučer stavio neki flash od V360, isprva mi na kompu nije mogo nać remuvable disk, bilo mi je malo ćudno, jer neki dan sam flashao fon s tim istim flashom i radilo je sve kak spada.
Onda sam alkoholom oćistio mini USB utor na fonu, pričekao da se ishlapi alcohol, i proradilo je, jućer sam stavio par slikica.
Danas spojim mob s kompom opet isto, probam stavit originalnu 64mb karticu, ona radi i sve super, potom ponovno vratim 1GB karticu, i proradi!
E sad zašto mi se to događa?
Malo sam experimentirao, fleshao sam fon s MR Hollows MP, on ima ABR flash i kartica super radi, probao sam gasit/palit fon, vadit karticu, stavio drugu, uvjek je radilo, dok na ovim ostalim Flashevima nije radilo kak treba.
Bilo bi dobro da netko zna gdje mogu skinuti Flash od V360, ali da nije modan, jer na ovima koje sam skinuo nisam mogao uključiti neke opcije, preko seemova.
E da i rješio sam onaj problem sa P2k toolsima!
Izvorno postao jolly_bravo
slažem se, zanima nas...![]()
ja sam se malo raspitivao po stranim forumima za karticu od 1gb za L7. Kažu da sa Sandisk karticom od 1gb nije bilo problema na L7, možda je i tako za v360 ipak su slični mobovi... Što Vi mislite za ovu na L7, da ne kupujem bezveze?
Bilo je već govora o tome na forumu i radi na L7 ali ako je flashan.Izvorno postao gLemon
CARpeDiem*
sa original flashom ili?Izvorno postao Igor99
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Da, znači ako je "unbranded". Inače preferiram .DCR flash jer mi s njim mob odlično radi. Jedno vrijeme sam koristio .DAR ali sam prešao na .DCR jer je noviji.
malo smo off topic
CARpeDiem*
ajd ti lijepo flashaj s softwareom od diabolica53 1.3MP i onda samo s flexom od tog softa kaj imaš
|\/|0T0r0La
he meni je to isto bilo i to znači da je kartica otišla u ku... a garanciju sam zgubil i dan danas je u ladici ni mjesec dana stara 512mb microSD
|\/|0T0r0La
ne isto mob je imal podatke da je kartica unutra i pisalo je neformatirano pa sam formatiral i formatiranje je završilo i traži novi naziv i ja napišem i jednostavno ponovno piše neformatirano
|\/|0T0r0La
da ne otvaram novu temu, sad sam dobio microSD od 2gb, moze li ona u v3i???
nece da je formatira.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Trebala bi ako imaš neki modani soft. Ali ovisi i o marki kartice. Recimo ja sam imao Silicon power 1 gb na L7 i radilo je, a sa Kingston karticom 1 gb nije.
CARpeDiem*
Bookmarks