Pa probaj da je formatiras iz telefona,nemam sad trenutno telefon pored sebe ali mislim da je pod settings/phone status/format tf
Silicon power micro SD 1GB, v360V je prepozna, i prikaže kapacitet od 1GB(1006080kb), ali kad hoću kopirati ili premjestiti sliku s memorije telefona na memorijsku karticu ispiše mi "Nije moguće kopirati!", kad spojim mobitel s kompjuterom, prikaže mi kao removable disk, ali kad hoću otvoriti ispiše mi poruku "please insert disl into drive X!"
Problem je u toma kaj nemogu niš staviti na tu karticu pomoću mobitela/kompjutera, a čitač kartica nemam!
kako riješiti problem, i u čemu je uopće problem!
Pa probaj da je formatiras iz telefona,nemam sad trenutno telefon pored sebe ali mislim da je pod settings/phone status/format tf
što može mem kartica od 1gb na v360?
Probao sam formatirati, prvo mi ispiše formatiranje neuspojelo, pokušajte opet, i ponovim i ispiše formatiranje gotovo, i formatirana je pošto mogu na memorijsku preko mobitela, ali preko kompjutera nemogu, uvijek mi ispiše istu poruku, da ubacim disk, kakav disk o ćemu se radi!Izvorno postao JA_SAM
Jel kartica neispravna da reklamiram, ili mob ne podržava gigu?
Kad sam probao u dućanu, gledao sam dal radi, tj našo je 1 gigu, al nisma probao ništa prebacivati. A i lik u dućanu mi je reko da su već testirali memorijske na tom mobitelu i da ide do 2 gige.
Vidiš da može!al je pitanje dal će radit kak spada!Izvorno postao gLemon
Imao sam slican problem sa mojom karticom tj. iTunes mi je stalno izbacio da nemoze nista da prebaci na disk.Tako da mi je formatiranje u citacu za kartice pomoglu - a verujem da ce i tebi.Odnesi njima u servisu pa neka ti srede..
Pa kaj nebi trebala bit svaka nova kartica kao i svaki hard formatirani?!Izvorno postao JA_SAM
Baš sam sad bio kod bratića on ima k750I, ali nepaše, prevelik je adapter.
Odnjet ću u dućan liku gdje sam je kupio pa nek se on s tim zajebava, neću ja hodat po servisima.
Mora raditi,ali sigurno na njemu imaš od VIP_a ono sranje od software_a pa zato neradi. Stavi neki normalan SW i vidit češ da če sve biti OK.![]()
Ja sam moju karticu koristio bar pola godine i onda je odjednom odlucila da neprima fajlove..Mada mozda je i Ghost Face upravu probaj da stavis neki "stock" MP posto vidim da imas YuetIzvorno postao alex1
Čekaj i šta si onda s karticom napravio? Jel kartica bila kriva ili mob?Izvorno postao JA_SAM
Danas sam bio odnio karticu liku, i reko da mi ne radi, on je probao na nekom samsungu i radilo je, stavio je gore neku sliku, i kad sam ja ponovno vratio karicu u svoju v360, tražio je formatiranje, ali kad god sa pokušao formatirati ispisalo mi je nije izvršeno!
preporučio mi je lik ponovno fleshanje!
Imam yeta sad, i nisam zadovoljan, ali mi se nije dalo flashati mob, ali koliko vidim morat ću!
JA_SAM jel znaš možda koji dobar brz SW, recimo originalni od v360?Taj bi prema mom mišljenju trebao biti najbolji, ipak je iz motorole!
?
Izlgleda je do telefona bilo,samo sam je formatirao u citacu i onda u telefonu - posle toga nisam imao problema sa njom.
Mozes ovaj staviti
http://www.faq4mobiles.de/forum/showthread.php?t=278
(ali pre download-a se registruj)
Skinuo sam već s jednog taljanskog sajta (jedva sam skuži di piše za registrirat)Izvorno postao JA_SAM
Motorola V360 - R4513 G 08[1][1].B7.56R - 16.48 MB
Ovaj ima 5 mega više!
svi oni imaju oko 60mb,samo zavisi kako je ko kompresovao.Ovaj sto sam ti je stavio je noviji,pa sad kako hoces..
Pa stavio bi svakako novog!Izvorno postao JA_SAM
Ali nikako da skinem s tog foruma taj flash.
Registrirao sam se, i sve 5, i kad kliknem na link za skinuti taj flash, izbaci mi:
1.Du versuchst, den Beitrag eines anderen Benutzers zu ändern oder auf administrative Funktionen zuzugreifen. Überprüfe bitte in den Forenregeln, ob du diese Aktion ausführen darfst.
2.Wenn du versucht hast, einen Beitrag zu schreiben, kann es sein, dass dein Benutzerkonto deaktiviert wurde oder noch aktiviert werden muss.
Bez problem kod mene radi,nesto pogresno radis..
Flashao mob sa v360 flashom, kartica radi sve super, ali flash mi ne odgovari, i puuuno toga mi fali.
1.Baterija se puni kad povežem mobitel sa kompjuterom preko usb kabla - to ne želim.
2. treba pojačati gain
3.nemogu namjestit melodiju za zvono sa memorijske kartice
4.kod ovog softa ima problem s kamerom(svjetlina slike)
5. Nema neograničeno snimanje videa
ima tu još stvari ali se trenutono ne mogu sjetiti!
Znam da se to sve da srediti editiranjem seemova, ali iskreno nemam vremena, a ni volje! Namjestio sam si sve jednom kak sam htio i onda me spopalo nešto i išo sam stavit novu verziju yueta, poslije mi se više nije dalo!
Yel ima koji noviji yuet sve gore navedeno, a da mi radi 1 gb kartica na njemu, te posebno ako netko zna jel je sređena ona stvar s postavkama mreže.Naime u 1.6 verziji kad se mobitel restartao uvjek je postavka Manual/automatic (pretraživanje mreže) bila postavljena na automatski, a to je meni zadavalo muke i nabijalo račun jer sam u pograničnoj zoni sa Slovenijom.
A moračeš editirat ili ti neko može poslat seemove i samo umetneš.. ništa ti drugo ne preostaje. Znam vjeruj mi koja je to gnjavaža. Imaš flash na koji se navikneš i onda ga reflashas i pol toga ti nestane, uglavnom ono korisno...
CARpeDiem*
U svakom slučaju taj bug oko automatskog traženja mreže nije sređen ako je to bug;ali kad jenput staviš mrežu na manual i mob se ne gasi dotle ti tako stoji!Izvorno postao alex1
Moj savjet ti je da staviš yuet 1.3 jel koliko sam vidio tražiš tako nešto a i sa karticom od 1 GB radi dobro,bar kod mene!
Stavio sam onaj Spadeov uradak yuet 1.3, sad mi kompjuter ne čita memorijsku karticu, i nemogu ništa stavit na nju sa kompjutera, preko mobitela mogu sejvat video, slikice, prebacivat, čak sam formatirao karticu ali na kompjuteru mi piše please insert disk( preko kompa ne mogu foramtirat) ikona je (Remuvable disc)Izvorno postao fliponja
A radilo je na (R4513 G 08[1][1].B7.56R - 16.48 MB) Flashu sve!
Kaj mi je sad preostalo za napraviti?
Kome bi se mogao obratiti preko PM da stavim Flash iznad naveden, pa da potom na njega bubam seemove od 1.3 Yueta za video kameru, jer ovaj ima bug neki, zatim neograničeno snimanje videa, i još sitnica nekih.
Molim pomoć!
Memorijska kartica je na tel pod USB postavke!Izvorno postao fliponja
Nego ima još jedan problem koji je počeo davno, sad sam već 6 puta flashao telefon u 2 dana + 3 puta od prije, i u P2K toolsima mi dolje pod Drives ne piše a/b/c, kak bi trebalo, nego a/ct/bt, i to sam provjeravao svaki put kad sam flashao fon s novim flashom i uvjek je bilo isto, probao sam brisati drajvere, pa ponovno s novim, starim, ma svakak sam pokušavao i ništa, uvijek isto!
Tak da Sad kad klikneu u P2t toolsima kliknem refresh, mi isčita samo a "disk".
Kak to riješiti, Jel su driveri u krivu, ili nešto sasvim treće.
Imam jednog frenda koji ima isti fon kao ja budem njegovog spobao na svojoj kanti dali mu ispravno isčitava, ako njemu ispravno isčitava, u čemu bi kod mene mogao biti problem?
Imam doma na cd-u to, ali to nije to.Izvorno postao fliponja
Ovo sa usb-om i karticom na kompu mi mora radit, jednostavno mora!
Stavit ću onaj flash kod kojeg mi je sve radilo, pa ču njega sređivati.
Jel znaš možda jel je izašao kakav novi txt file sličan onome map u kojem su bili opisi za seemove i offsete?Ono bi mi stvarno puno pomoglo!
Ovo je zadnji koji je izasaoIzvorno postao alex1
http://www.uploading.com/files/G6C08...m_map.pdf.html
Stavi yuet1.7 meni je s njime sve super radilo.Izvorno postao alex1
![]()
Bookmarks