eh problem nije to taj warez no ako tu bude odgovora onda ok ako ne pokušaj na
Code:http://warez-hr.org/
tu bi trebqalo bit pdgovora a ako nema,žao mi je
Evo stavljen upit
Code:http://warezhr.org/forum/showthread.php?p=103364
Zadnji uredio zerobravo : 25-04-2007 u 14:12
iPhone 5s 16 GB
eh problem nije to taj warez no ako tu bude odgovora onda ok ako ne pokušaj na
Code:http://warez-hr.org/
tu bi trebqalo bit pdgovora a ako nema,žao mi je
Zadnji uredio zerobravo : 25-04-2007 u 14:12
evo dobio sam odgovor na warez.hr forumu
Radi sigurno i slobodno slobodno ideš na provjeru autentičnosti.To ti je exe fajl,pokreni ga otvoriče se prozor u dosu i sam će se instalirati.Poslije te traži restart i to je to.Ne moraš biti za to vrijeme on-line.Nakon restarta vista je aktivirana i slobodno uključi automatski up-date.Pozdrav!"
Link izbrisan! razmjenite to preko PM-a
zerobravo
dobro hocemo![]()
Zadnji uredio imaticx : 25-04-2007 u 15:25
iPhone 5s 16 GB
Pa da...ali to opet nije ono što se traži...buduči da se vista svako malo razjeb...bilo bi glupo sve update stalno skidat s neta, zasad ima nnekih oko 40mb skupa sa ultimate extractima
After all...
e ljudi ajde molim vas ako tko ima pouzdan crack za x64 a da nije stop timer da mi pošalje PM. tnx
After all...
jel x64 kaj valja il je "stabilna" ko XP x64?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma daj...ne..šta ti je...več sam je kojih 10 puta reinstaliro i nekad sam skoro došo da ne razbijem kompa ali jako mi se sviđa pa toleriram...uglavnom pre dobra je ali nikako bez instaliranog xp-a uz to jer nikad neznaš koje se sranje sutra može dogodit..dosta mi je več xp-a a ima li tko crack?
After all...
stavi x32 verziju, frend koristi več jen cajt veli da je poprilično stabilna, idem ju i ja sad lupit![]()
imam jedno pitanjce...imam ati radeon 9600pro...i gore stavljenu vistu...
i sad...aero glass mi radi sve dok me maksimiziram prozor...cim ga maksimiziram on se prebaci na aero basic, a kad smanjim program opet se vrati na glass...u cemu je problem???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
U Visti ona to automatski radi neznam zašto ali tako je...zato sam si ja vratio xp i do kur*a...
![]()
aha, znaci to je automatski...nije do graficke...uf, odma mi lakse![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
imaš li najnovije drivere? KLIK
After all...
stavio vist na lap, giga rama. Sve je to fino i lijepo, al za par dana vračam XP jer hard se hoče razletiti od konstantnog swapanja![]()
evo skidam sad najnovije drajvere...iako mi je bilo tesko odluciti se koji skinuti kad ih ima par za istu graficku...barem ja mislimizabrala sam onaj najveci pa cemo viditi...
R.I.P.-16.10.2007.
se koristi ko sa:
Windows Vista Ultimate Edition x86 Oem - Permanently Actived Edition [dell]
radi vam i auto updates i sve, sam kaj sam cuo da u jednom apdejtu nekak disejblaju taj krek.
al autopatcher je normalno apdjeto sve i sve radi okej.
sad si razmisljam dal da jos malo pricekam ili da si instaliram vistu na glavnu particiju koju za OS koristim.
sve mi se cini da cu pricekat jer sma ju u 2 dana morao oko 3x restartat na restart tipki na kanti.
idem se logirat i vidit dal autogk radi (avast, lastfm, skystar2 i progdvb,opera,winamp[mal steka kod pokretanja] rade normalno)
i jos nesto sve slike mi imaju nekako ispranu boju
dok ih tsvaim na bekgraund sve je okej.
i sve slike koje cappam sa screenprintom su kao da su slikane u sepiji
postovi sa linkovima su obrisani -> razlog
Molim da se dalje držite teme i bez postanja direktnih linkova.
Drugo i zadnje upozorenje članovima čije sam postove obrisao. Dotični će se prepoznati, ako im nešto nije jasno neka ponovo pročitaju gornji link na navedena pravila, ili se obrate direktno meni. Svaki daljnji offtopic i bilo kakav oblik izlaganja neslaganja sa pravilima foruma bit će kažnjeno. Dva puta upozoravam, treći put pišem u forum broj 76.
zero nezelim se svadjati s tobom NHF samo sam pomoc trazio...
No uspio sam nes skemijat i kada idem instalirati vistu kaze mi ovo :
This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer.
Inace iam pre jaku konf kupi prije tjedan dana komp
e da...skinula sam te drajvere pa se nista nije promjenilo...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
evo ja sam se instalirao vistu.
I mogu vam reci da sam prezadovoljan s njom no iam jedan quvešćn.
Sta to znaci 32bit 64 bit i to?
Ja sam si na svoju pilu instalirao 32 bit...
ako imaš procesor koji je 64bitni onda možeš koristiti i 64bitnu vistu koja onda omogučuje nešto bolje performanse no to če uzeti maha tek u budučnosti jer još podrška nije neka, svi i dalje koriste 32-bitne aplikacije i tako...niš strašno
dakle obrađuje više podataka odjednom pa bi trebalo biti brže, naravno ako i program koji pokrečeš je 64bitni...
After all...
JMoj procesor je dvojezgreni od intela.Znaci procesor je dvojezgreni 2.4
Bookmarks