Dali se isplati instalirat vistu?!
Jel je bugovita?!
I dali će to moć pokrenut 1,5 gb DDR-a, 2200+ AMD Athlon, Radeon 1650? i dali će radit solidno, koja je minimalna konfiguracija za vistu?!
Dali se isplati instalirat vistu?!
Jel je bugovita?!
I dali će to moć pokrenut 1,5 gb DDR-a, 2200+ AMD Athlon, Radeon 1650? i dali će radit solidno, koja je minimalna konfiguracija za vistu?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Gle, poanta Viste je da ti sa svojim svim dodatcima uspori komp koliko god ti jak imao komp. E sad poanta jest da imaš s nekim razlogom neki komp, a ne da instaliraš Vistu pa da dobiješ po performansama komp prošle generacije.
Konfa koju si naveo je čisto solidna pod uvjetom da ti graf. kartica ima 256MB RAM-a, što pretpostavljam da ima.
Neka minimalna konfa za Vistu ti je nekakav giga i po procesor, 10GB prostora na disku za normalnu instalaciju Viste, 1GB RAM-a, grafička sa 128MB RAM-a, DVD-ROM itd...
Stabilna je Vista, nije mi se nijednom srušila, ali moj lap (Turion64 ML-30, 512MB RAM-a, ATI X600 sa 64MB RAM-a) je čak i prilikom surfanja Netom štekao...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
min CPU je 800MHz.
512Mb RAM
128Mb grafika.
jasno, ako želiš vrtit aero.
imaš na MS stranici konfigurator koji će ti procjeniti konfiguraciju i reći da li zadovoljava potrebe viste.
znaci,ja sa svojih 64mb graficke ne mogu staviti vistu, pa makar imala sve ostalo kak traze?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
možeš, isključiš aero sučelje i radit će ti
Affirmative. U suprotnom ako uključiš Aero, Vista će ti otkinuti 64MB RAM-a i pripojiti grafičkoj memorijiAli dobivaš zato 3D fancy efekte
![]()
EDIT: Tj. Vista će ti zaključit da imaš premalo grafičkog RAM-a, pa će samostalno isključiti Aero...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
za aero treba imat više od 512MB ramaIzvorno postao Inovator
Seriously?
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
evo ja sam instalirao vistu meni radi super stavio sam crack na nju i ne odbrojava mi dane radi super jedino mi je grafička malo sporija ali će valjda napraviti drajvere za nju sve mi je podržano zvučna baš sve jednio imam neki unknown device ali mi ne smeta koristim superboost i radi super ništa mi se još nije srušilo niti jedan program niti jedan restart ništa
evo dokaz
http://rapidshare.com/files/13767340/Vista_Working.png
(u rapidu jer stavljam i na neke druge stranice gdje nema linkova na slike)
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
jel ovo 100% da ne radi Aero ak se ima manje od 128 grafičkih rama?
ja imam 64 DDRa , sto se mene tice nek mi uzme 64 rama iz virtual memorya il iz fizičkog RAM modula al ocu aerooooo![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Evo vam lista podržanih ATI grafičkih kartica:
ATI Radeon® X1950 Series
ATI Radeon® X1900 Series
ATI Radeon® X1800 Series
ATI Radeon® X1650 Series
ATI Radeon® X1600 Series
ATI Radeon® X1300 Series
ATI Radeon® X850 Series
ATI Radeon® X800 Series
ATI Radeon® X700 Series
ATI Radeon® X600 Series
ATI Radeon® X550 Series
ATI Radeon® X300 Series
ATI Radeon® 9800 Series
ATI Radeon® 9700 Series
ATI Radeon® 9600 Series
ATI Radeon® 9550 Series
ATI Radeon® 9500 Series
Sada neznam jeli ih ima još kod ATI.. Ja kad sam ima vistu sam koristio 9550 i sve je odlično išlo..
Ja sam nainstalirao legalnu verziju Viste (business edition) i ne sviđa mi se, prešareno je, a od alternativnih "lookova" ne možeš izabrati WinXP nego samo onaj Win Classic (aka 2000), malo je sporije nego na xp-ima, nemrem igrati COD UOi već mi se par puta desilo da prozor koji "briše" datoteke na koje sam lupio shift+delete ostane visiti u pozadini..
Eh da, za business edition treba kupiti plugin da bi gledao DVD-ove
Eh da, sve to na AMD 3000+, 1GB RAM-a, ATI Radeon 9600XT..
ajd sada da ne otvaram novi thd. Trebam preporuku što nadograditi na moju konfig da bi stavio vistu
Sad imam :
Intel celeron 1,7 ghz
512 mb ddr
40 gb hdd
e sad s cim bi mi vista bolje radila ? dakle da li da nadogradim memoriju, jos 512 ili uzmem neki jaci procesor. Nažalost imam mog.samo za jednu od ovih nadogradnji .
Hvala !
amd athlon xp 1250- ne overclockiran jer ako ga overclockiram ruši se
sdram 768 pc 133
radeon 9000 128 mb aero mi ne radi jer mi windowsi ne vide memoriju od grafičke ali grafičku da
proc je 100 posto jer ah neznam zašto valjda jer je komp malo stariji ali se ne osjeti da je sporiji od xp-a barem ne na mojoj konfi mogu skidati sav software od microsofta jer kao dok imam "30" dana onda su ti windowsi orginalni
otkad imam vistu ništa mi se još nije srušilo jedino skype beta 3.0.0.127 radi jako loše ali to je do bete sve u svemu vista je za mene super i puno bolje od xp-a
sljedeći put koristi interpunkcijske znakove, nisu uzalud izmišljeni. zerobravo
Zadnji uredio zerobravo : 28-01-2007 u 19:59
Paaa... mislim da je procesor dovoljan, iako bi bilo bolje više..
Ali mislim da bi bilo bolje sa 1GB rama, tako sam ja napravio, ali ja već imam bolji proc..
Evo da vidite da nije potrebna super makina za Vistu
Testno računalo:
Intel Celeron M 1,6GHz
1024MB RAM-a (na guest OS-u 512MB)
60GB disk u dvije particije (guest ima jednu particiju od 12GB)
Grafička je Intel GMA900 (915) - ocjene za grafičku su tako slabe jer ne postoje odgovarajući driveri za Vistu
![]()
pročitao sam da ati radi drajvere i za starije kartice tako da ima nade
Bi li Vista radila na procesoru Athlon 2000+
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
Trebala bi, negdi sam pročita da je radila odlično i na slabijem, čak mislim da je u ovo threadu negdi..
Bookmarks