daj reci kakvu pažnju trebaju,nešto posebno ili standardno akvarij,hrana (kakvu, onu koja se kupi kod veterinara ili imaju posebnu),jesu li pitome tj.jeli grizu(šala)
Znam da je off topic, no trazim dobru dusu, naime radi se o ribicama, naime jucer sam postao "otac" pa sad imam previse ribica u akvariju! Radi se o tropskim molovima, pa ako netko zeli udomit ribice..neka mi se javi!
![]()
daj reci kakvu pažnju trebaju,nešto posebno ili standardno akvarij,hrana (kakvu, onu koja se kupi kod veterinara ili imaju posebnu),jesu li pitome tj.jeli grizu(šala)
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
niz wc sholju
jel saljes postom?
salim se sretno s pokljanjanjem.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
http://www.akvarij.net/forum/
tu sve mozes saznat...nije to bas nesto komplicirano..![]()
ja sam nekome obećo biljke, nisam zaboravio, nego sam u fazi preseljenja, pa nisam još niš radio oko njega. kad preselim javim.
@ beetleman, a koje su to točno ribe?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
hm..jel mogu biti sa zlatnim ribicama? ja bi ih uzela al ne znam jel mogu biti pomijesane s drugima i dal mogu biti van jer ja u dvoristu imam kao ribnjakic mali![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
2AutoXpert: 90% je da su molovi, jos su male pa se nemoze odredit..a imam vise vrsti ribica.. spolno aktivnih..
2mala: to su ti tropske ribice, a ne hladnovodne poput zlatnih, tako da njima treba topla vodica..![]()
a bezveze, nis onda
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks