moby.....
ne mora te bit strah postat, i nemoj odmah paranoje sirit ostaloj populaciji,m sad cu jos ja bit kriv zbog uvedenog, nazovimo ga pravila. dakle, da malo pojasnim;
prvo i osnovno, ti kao i svi na ovom svjetu koji imaju tipkovnicu imas te zagrade, a one ti se nalaze na slovima F(otvara) i G(zatvara). ali, da bi napisao te zagrade pomocu slova, moras ih stisnut u kombinaciji s tipkom "Alt Gr", koja se nalazi tik do razmaknice (space), dakle, prva tipka desno, sto znaci;
Alt Gr+F = [
Alt Gr+G = ]
no, upravo ono sto je bimbi rekao, reci cu i ja... nitko tebe ni sve ostale nece kaznjavat, ovo sam napravi kad prednost svima koji tamo postaju, pogotovo pretrazuju, jer ovaj nacin zapisa uvelike olaksava pretragu, indeksiranje, a i pri pregledavanju tema (stavi se u tu poziciju) fino ka pretrazivac izbaci rezultate se lijepo u naslovu vidi o kojim je modelima rijec. naravno, nisu bitne uglate, kose, oble, kakve vec zagrade, tagovi sde obicno stavljaju u te uglate, sto se mene tice mozes u bilo kakve, ali preglednosti radi, stavlja se u te []. meni je osobno bitna preglednost, da se zna o cemu se prica, a i vama je bolje jer ako netko pogrijesi, aj je necu bacat u smece, vec premjestit u za to odredjen forum, jer moram napravit neki premjestaj, dakle, bila ta akcija u smece, ili u odredjeni forum, meni svejedno, a ako vidim iz naslova da znam gdje treba ici, bez obzira ako je naslov malo neprihvatljiv, editirat cu ga i premjestit tamo gdje treba. dakle, ovo je na usluzi svima nama, i mislim da niej tesko napisati te dvije male zagradice, a s vremenom cvete vidjet da to ima svoje prednosti, kazem, pogotovo kod pretrazivanja foruma.
ako mislite da je ovo puno sto trazimo od vas, slobodno se izjasnite, maknut cemo to, al budite uvjereni da je ovo samo jedna prednost, a ne mana, a i nije neki problem.
srdacno vase dvije male uglate zagrade
[]

Odgovori uz citat

...
...

Bookmarks