W880i je skup radi memorijske kartice koja dolazi u paketu, radi malo bezveznije kamere od ''ipak'' 2.0 mpx. A ja mislim da i dizajn dosta ulazi u cijenu.
W880i je skup radi memorijske kartice koja dolazi u paketu, radi malo bezveznije kamere od ''ipak'' 2.0 mpx. A ja mislim da i dizajn dosta ulazi u cijenu.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
rewiew odličan al kak je malena rekla...nedostatci su ipak preveliki...tipa radio a ima track id bzvz pogotovo kaj ponekad radio dobro dođe nema infrared a ponekad i on posluzi bljeskalica je potrebna u večernjim satima -.-
što se dizajna tiče mobitel je odličan
zvuk-pa i tak je glavno da je ok na slušama jer neidemo često po gradu s mobom i slušamo ziku na vanjskom zvučniku...
uz to me zanima koliko si dao,imaš li brandiran ili si uzeo sa čistim softom
Skup je za popizdit i mislim da su uzeli neku novu njušku za dizajniranje telefona koja je kao neko ime pa zato je cijena tako otisla gore + M2 micro koju cijene kao zlato....![]()
thnx
ima nedostataka jbg, ali koji ih telefon nema, ocito su isli na dizajn koji je i po meni odličan + walkman a ovo su ostalo sve frnuli iz njega....
to je to, pa ne idemo po gradu s fonom u rukama i pustamo muziku(ovo je samo slucaj kad se ide doma pjeske iz vana u ranojutarnjim satima a zaboravio si sluske doma,![]()
)
Uzeo sam ga u t-mobileu uz popis ugovora na 24 mjeseca na flex 300 family + zamjena 12000 bodova....ispao me 698 kn....![]()
Zadnji uredio wildbabe : 15-05-2007 u 11:33
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Odličan telefon, pogotovo sad kad sam se razmazio na tanko
..Dobra stvar je što je iza pozadina gumirana, jer nije lako kad počne plesati po ruci. Prije svega, neznaš gdje bi ga primio, bokovi su tanki, ekran se masti
A ova mana za flash od kamere definitivno stoji kao što sam rekao malo gore. Jedino koristi u mraku, kakve fotke i perverzije
Čekam slike, daj koju i iz ruke čisto predodžbe radi![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
wildbabe,baci pogled na moj thread iz usporedbe modela al da te pitam,na kraju dana 880 ili 850?
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
DA FOTKE BI KORISTILE,MOBA I SLIKE SLIKANE S NJIM...
kljukica zavisi obadva su walkmani,soft praktički isti,zavisi koji ti se dizajn sviđa više i dal ti treba radio i bljeskalica...a opet zavisi želiš li dat 2300 za 850 ili 3500 za 880
wild ti si se dobro dsnašao al nikak ne skužim,vi stvarno uspijete skupit te bodove u kratkom roku :s
Zemi 850....
Bit ce uskoro fotke, kod burazove cure mi je fotic, kaj ona brije isto , kad ga uzme ne zna ga vratiti, pih....![]()
![]()
![]()
To sam skupljao dvije godine i sad se prebacio na flex family s curom koja mi je dala svoje bodove i otud ti silni bodovi....![]()
EDIT: stavio sam par fotki slikanih kamerom u prvi post....
Zadnji uredio wildbabe : 16-05-2007 u 10:28
pa nije više tak skup,ima na crno za 1900kn već..što je ok cijena za taj tel..
+zkj ti je 850 bolji?
Taj tel za 1900 kn nema garanciju i prodaje ga pajdo koji je i ovdje dao oglas tak da ono, ja ga ne bi uzimao bez gar... + jedan jedini je za 1900 dok su ostali puno vise....![]()
Veći ekran + vanjski zvučnik + radio....
EDIT: zaboravio sam napisati gore u reviewu jedan veliki nedostatak, a to je vadjenje SIM kartice, naime kada se stavlja u svoje mjesto to je u redu, ali kad ju treba izvaditi van, jedino kombinirkama ili slicnim klijestima sa uskim hvataljkama ....![]()
Zadnji uredio wildbabe : 16-05-2007 u 10:53
nisam mislio tu na forum...ima ih po 1900kn,ali po 2100 je redovna cijena sa garancijom...nema taj mob ništa šta bi ga izdvajalo,tak da mu cifra pada i pada...
Na k800 je mila majka izvaditi SIM karticu, najbolje poklopcem baterije....
Ovaj slucaj kod 880 jos niste vidjeli, zivi uzas....slicno je bilo na nekim siemensima prije samo je ovo puno gore....
EDIT: na telefonu kad se baterija isprazni, nema power tipke pa da crveno svijetli već tipke svijetle crvenom bojom i to redom: ''shortcut'', ''c'', ''3'', ''6'' dok je ostalo osvijetljeno bijelom bojom....![]()
nekak mi nije mob nesto... uz ovako dobar rivju sam siguran da ga ne bi uzeo![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Stavljene su slicke u prvi post pa brijem da je review napokon kompletan....![]()
Ako netko jos ima nekih pitanja, slobodno neka pita....![]()
Ma nista, sve smo skuzili. Fantastican review, svaka cast.
ovo za tipke je odlično,fotke,mrak![]()
Tipke su dosta blizu jedne drugima i u pocetku se dosta cesto dogada da se pritisne par njih odjednom, sad je vec malo lakse ali ta tipkovnica ocito zahtjeva korisnike s tankim prstima/zene....![]()
Ne preporučam bas uzimanje ovog telefona zbog pisanja dugih SMS-ova, nije sad da to nije moguće ali dosta je otežano....![]()
Ali ja ne razumijem ovaj Sony Ericsson, na ovom mobitelu ima toliko puno prostora da tipke stanu i da budu donekle ''normalne''. Sada su samo sebi stvar pogorsali jer im debeloprstni ljudi ne kupuju mobitel.
ima li neko iskustva?
mob je odlićan,ai još uvijek ne vrijedi tu lovu,kao i kod svakog SE pametnije pričekati do prvog većeg značajnijeg pada cijene...
Zadnji uredio smogovac : 05-06-2007 u 11:08
u tom sigmentu,bolji a i jeftiniji ti je 850i,moja preporuka![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
definitivno je preskup iako mu se atraktivnost ne moze poreci.
Bookmarks