bas me cudi ovako visoka cijena ovog modela.k800 je bio oko 3500kn po izlasku,a w880 cak 4000kn.
bas me cudi ovako visoka cijena ovog modela.k800 je bio oko 3500kn po izlasku,a w880 cak 4000kn.
Prilicno uvjerljiva kopija.....
vec duze vrijeme mi se svida ovaj mob i sad kad mu je malo pala cijena na crno kupio bi ga... pa me zanima sto oni koji ga imaju misle o njemu..... jel ima mana i koje su?????kolko drzi baterija posto je tako tanak??????jel se guli boja na tipkama(mislim na crno-narancasti jer su tipke bojane kolko sam primjetio)?????
znaci trazim odgovore od onih koji imaju taj mob ili su ga imali.....
----------Sony Ericsson----------
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Potegne i preko dva dana, krajnji domet je tri dana uz slušanje muzike....![]()
Telefon je zaista sjajan što dizajnom, što funkcijama u sebi ali za tu lovicu mislim da se nađe puno pametniji izbor, po meni prije w950 koji je zaista superiorniji od 880 kako god da okreneš....Jest da ovaj nema niti jednu kameru ali to mi je prije prednost nego mana, jer je automatski i konačna cijena uređaja manja....
Uspoređujući ova dva modela, w880 ispada još jedan već viđeni walkman kojega krase ultra tanka izvedba kućišta te memorija od 1GB što nije ni približno dovoljno ako želite uzeti telefon radi slušanja glazbe a sukladno tome, bezobrazno je skup!
Zadnji uredio wildbabe : 16-09-2007 u 21:32
ja sam ga vidio kod frenda jednog i prvo mi se nije svidao mob.. a sad razmisljam o kupnji.
uredaj ne nudi nista posebno, ali cijena u oglasniku je jos nekako prihvatljiva, pa ak do bozice ne kupim novi mob mogao bi lako ovaj bit.
osim ak ne nadem nes bolje.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
A poredjenje zvuka sa k800![]()
Ja imam k800 sa w880 acoustic i stvarno je zvuk odlican znaci 6/8 pojacam i stvarno se odlicno cuje.Krenuo sam malo da posmatram ovaj w880sta cu kad sam zaljubljen u Walkman 2.0, ali opet kamera na k800 je extra.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
jedno pitanje za tebe wildbabe, razmisljam o kupnji w880, i zanima me taj pretihi zvucnik. Samo mi je bitno da se ok cuje dok zvoni i da je zvuk prosjecan za zvono, nista posebno dakle da bi mi palo na pamet da slusam zvuk bez slusalica???
cvita
kako mogu w880i koristiti kao daljinski za računalo?
hvala
Zadnji uredio ravilov : 17-11-2007 u 14:13 Razlog: nepotrebno quotanje
Ima vec raznih tema o tome:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=41103
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=30770
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17799
A ima i jos, potrazi.
Modeli su razni, no to sve vrijedi za sve SE modele od K700 nadalje.
bok.
mozda se 'prekasno' javljam ... ali posto razmisaljam o kupnji novog mobitela, imam dvojbu izmedu w880i i k770i ... sad je cijena w880i u t-mobile-u 1000kn za pretplatu, sto vise nije toliko puno kao sto je bio u vrijeme kad je dosao na trziste ...
nego, mene zanima to sto si rekao za flash teme/menu-e ... znaci sve flash teme i/ili flash menu-e koje bih stavljao na mob ne bi bile u funkciji zbog toga jer je mob brandiran na t-mobile?
hvala ti na odgovoru!
pozdrav
@xdavorinx,
Postoji podforum Usporedbe modela koji sluzi usporedbama.
Ova tema je o W880 i reviewima/korisnickim dojmovima, pa molim da se drzimo teme.
Mob je meni uper,mali,tanki,ljepi i odličan player i baterija dugo drzi sve super,samo ne kuzim kako nema radio muzicki telefon??
Da, istina ali su ga uspjeli ugurati u w890, tj. nasljednika....![]()
jaki mi nasljednik,mutaviji fon nisam vidio.... (w890) cak nema ni tipku nazad neg ides nazad s crvenom tipkom ko kod nokie glupave..no dobro ovo je vec OT
For the hoven lands...
Da, pa tipkovnica je sve samo ne loša, prije bih rekao da je malo nezgrapna i nije za svačiju ruku...
Ja sam uzeo w880i crni iako sam znao da je tipkovnica malkice nezgodna ali sad je to više i nije uopće nikakav minus, tipke kao tipke su kvalitetne, jednostavne za korištenje iako izgledom možda i ne izgledaju tako, tihe i nadasve odlično izgledaju, prije bih rekao da je problem njihov smještaj/razmak na tipkovnici što najviše dolazi do izražaja kad se tipka sms jednom rukom.
Overall mobitel je odličan, krasna gumena stražnja podloga ne dopušta apsolutno nikakvo klizanje mobitela iz ruke a još i važnije neće vam zasigurno ispadati iz džepa u sjedećem položaju (prethodni samsung mi je skoro svaki drugi put ispadao iz džepa kad bi god sjeo u auto), lagan, predivan, ekran fantazija i što još više reći... nije mi žao ni kune što sam utrošio u njega.
Inače meni je puno ljepši w880 od nasljednika w890, a kažu i da "normalne" tipke na novijem modelu nimalo ne znače bolju funkcionalnost od onih na w880 (blago rečeno,jer kažu neki da je jednostavnija ova na 880), potpuno jasno jer i dalje veoma malen razmak među tipkama na malenom telefonu stvara problem
Evo par fotki sa mog w880i, s tim da sam se na zadnjoj slici igrao sa brightness opcijom...
![]()
Zadnji uredio ravilov : 15-06-2008 u 20:31 Razlog: koristi gumb EDIT!
Otkad sam prvi put ugledala ovaj Sony Ericsson w880i, rekla sam da je to taj mobitel kojeg želim imati jednog dana (kad skupim kn, hehe)
Zaljubila sam se u njega na prvi pogled, dizajn mu je odličan! I mene iskreno malo brinu te uske male tipke, ali sigurna sam da bi se s vremenom mogla priviknuti na to. Uopće mi ne smeta što ima kameru od samo 2 mpx, jer ionako kad stigne digitalni fotoparat (fotkati ću s njim a ne s mob.).
Btw, odličan review SE.![]()
moje misljenje za tel
![]()
Zadnji uredio daco87 : 25-08-2008 u 01:12
Mogao bi to potkrijepiti i konkretnim argumentima...![]()
Bookmarks