Aj bar n73 nije poskupila za flex 60.. to mi je najvažnije, ali neznam što su tako previše digli cijenu..
SE K610 su digli cjenu za 900 puta![]()
Da, t-mobile je skroz poskupio cijene mobitela... čak i za poslovne korisnike...
Recimo, cijene (koje su bile jučer, flex team, član tima, produljenje na 2 godine)
SE K750 - 400kn ; Nokia 6288 - 800kn ; SE K610 - 1kn
nove cijene (uz iste uvjete)
SE K750 - 800kn ; Nokia 6288 - 1700kn ; SE K610 - 900kn
Jedino je cijena moto K1 ostala ista
A recimo N73 (u tarifi 1000, 2godine produljenje) je koštala 500kn, a nova cijena je 1300kn...
stvarno su loco...
Kud sreće pa jučer kupio 6288, dobro da nisam čeko ponedjeljak...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Aj bar n73 nije poskupila za flex 60.. to mi je najvažnije, ali neznam što su tako previše digli cijenu..
SE K610 su digli cjenu za 900 puta![]()
simpa paket k750-1498kn
Vipme paket-k750 -1091kn![]()
tako da i ja koji sam zaljubljenik u simpu bi se zbog ovih 400 kn prebacio na vip kod kupnje moba.
baš ču ima poslat mail da ih pitam zašto su poskupili cijene mobitela samo nek mi neko da adresu
Stvarno nisu normalni. Recimo d900 dođe na flexu 700 na 24 mj. 1698kn, a kod tele2 na pretplati 48kn na 18 mj. 1475kn...![]()
Možda neka marketinška fora? Kao ono, ako su ostali jeftiniji, mi budimo skuplji, a poslije pojeftinimo (u biti dovedu kupca na istu cijenu kao prije poskupljenja).
Ili možebitan utjecaj rapidnog pada dionica T-Coma proteklih tjedana (60% nije zanemarivo baš).
Mislim-K750i soma i pol, a na crno se nađe za 700 kuna. A joj!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Brijem da cijene idu gore jer mobova nema , pogotovo k750 u ducanima .
Ovo mi izgleda kao da su im stranice shakirane.Jer ovo jednostavno ne može biti istina.
Može li?![]()
Ja sam gledao jucer/prekjucer/prekprekjucer i cijene su bile normalne a sad su otisle full gore-ovo je neka pizdarija jer pise da je zadnja promjena stranice bila 26.04....to je nemoguce, jucer sam gledao cijene....
EDIT: pise sitnim slovima da je promjena od 11.05..![]()
Zadnji uredio wildbabe : 13-05-2007 u 20:32
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Netko u marketingu T-mobila je očito nešto jako ružno sanjao.
SE K800 Simpa paket-2598kn
SE K800 HGspot 2630 kn
Da je.. rak, raka ovaj donji je bar ne brendiran ako nije jeftiniji.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ovo je nevidjena glupost tako tipicna za T-mobile.2600kn za k800 u simpi!!!
pa oni nisu normalni![]()
![]()
![]()
Stvarno izgleda kao da su virusi napali stranicu.
Pogledajte pod Web shop - SE K610i, meni piše kiosk i kamion potvrdili ciljeve![]()
Ovom politikom cijena, za kratko vrijeme, i ovdje će štrajkat djelatnici T-Mobila jer će ostat bez posla. Nije tome davno da su se njihovi menađeri hvalili da u Hrvatskoj ostvaruju najveću dobit po korisniku. Kad već ne mogu u siromašnoj Njemačkoj mogu u bogatoj Hrvatskoj. Do kad ćemo dozvoljavat da budemo ovce za šišanje ?
Evo izgleda da su se cijene vratile u "normalu".
SE K750i je ponovno 1198kn.
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-00-00.asp
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
Ja bih sad volio znati što se zapravo dogodilo. Možda je webmaster dobio otkaz, pa se malo ulogirao sa usernameom i passom i malo se poigrao. I'd do it.![]()
Sada su izgubili neke mobitele u Simpa ponudi. Više nema Nokie 6288 i SE k800 bar koliko ja primjećujem. Vjerovatno fali toga još.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Vratile su se cijene u normalu, zvao sam jucer par puta SZK i zadnju informaciju koju sam dobio je da ce od danas cijene opet biti normalne, ne znam sta je to jucer bilo ali nije bilo nimalo smijesno....![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Baš gledam i vidim da su iz ponude izbacili skoro polovinu mobitela koju su donedavno imali. Trenutno ih je svega 17 u ponudi. Manje nego kod Tele2.![]()
nadajmo se da to znaci pripremu za osvjezenje ponude (bilo bi i vrijeme)
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=NON95
Stigla je! :-)
Cijena samog uređaja: 5498,00
Napomena: Satelitska navigacija u Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Srbiji ne radi (trenutačno je moguće samo pregledavati karte).
Svaka im čast...
Samo cijena je paprena
Samo se nadam da će sad spustiti cijene N80ke...
Ili kad bi u ponudu ubacili i N93...
zanimljivo da ne dulazi uz garanciju od 24mj
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma svaka im čast na ovome stvarno.. još kad bi bila manja cijena
ima li tko informacije kad dolazi više mobitela? ovo je stvarno slaba ponuda![]()
evo danas vidio,imaju akciju,nokija 2610 398kn i dostava doma, i sagem my401c svega 598 kn plus dostava doma,dostave su besplatne i radi se o simpa paketima a za one željne prave avanture a i dubljeg đepa stigla na preplatu nokija n95 za svega 4598kn u tarifi 150
Stigao Sony Ericsson W200i u Simpa paket, po cijeni od 898 kn + zvučnici MPS-70.
U T-Mobile-u su vidili da Tele2 i Vip nude ovaj mobitel po 900 kuna, pa su oni stavili istu cijenu i nadodali zvučnike...![]()
Bookmarks