bio sam danas u t-com centru i vidio izlozen samsung s5230... a pored njega pise da tek dolazi (nema nista niti na webu, ili ja ne vidim dobro)...
kako to da tek dolazi, pa zar nije jos prosle godine bio u ponudi...
jel to dolazi onaj sa WiFI-jem?
bio sam danas u t-com centru i vidio izlozen samsung s5230... a pored njega pise da tek dolazi (nema nista niti na webu, ili ja ne vidim dobro)...
kako to da tek dolazi, pa zar nije jos prosle godine bio u ponudi...
jel to dolazi onaj sa WiFI-jem?
pise i da je t-mobile vairy touch u dolasku, a sa neta su ga isto skinuli.
Boga pitaj što oni mantaju.
To sam i ja vidio da s5230 tek dolazi... to napišu kada im zalihe ponestanu pa imaš samo taj izložen a na netu ga maknuli da ljude ne bune. Možda sada s novom turom i bijeli ponude.
Dobro, zna li netko jesu li te NOKIE 5230 stigle u t-centre?
kako uopće dobiti na telefon neki t-centar, i pitati ih da li
imaju neki uređaj?
bio ja danas... na cvjetnom... jos nisu stigle...
rekla mi je da ne zna kada ce stici.
evo pitanje za one koji mozda znaju kakvi telefoni dolaze u t-com u slijedecih par mjeseci...
uzeo bih si ovih dana Nokiu 5230...neke od stvari zbog cega:
-dobijem ju za sicu
-ima dobar TS
-GPS
-obozavam symbian
-uopce ne koristim mob kao fotoaparat
zanima me da li ce kroz koji mjesec stici u ponudu nesto bolje za te novce?
da li da cekam ili da si uzmem 5230?
zahvaljujem...
Ko ih to može znati...i mene muče ta pitanja. Problem t-mobile ponude što sam skužio da oni baš stare cijene ne spuštaju uopće ali nove mobitele koje ponude uglavnom jeftiniju cijenu dadu. Lako moguće da kroz koji mjesec dignu cijenu 5230 kad vide da ide im.
jel zna neko koji t-centar blizu zagreba a da ima iphone 3g 8gb ili 3gs 16 gb......
ili ako neko zna br telefona t-centra zabok ..moze na pm.
crazy_angel - na službenim stranicama je naveden ovaj broj: 0800 1550 (klikni za detaljnije)
Popis centara
Zadnji uredio frish : 15-02-2010 u 23:05
Broj T-Centa na Cvjetnom: 01/4984760
(dobio sam ga kao kontakt broj kad sam nosio mob na servis preko t-centra)
Dobio na adresu ponudu mobitela za produljenje ugovora pa ovih dana dolazi nokia x6 16 GB kako piše (ne vidim ju na stranici još).
Flex 150 na 24.mj 1698 kn (minus 1200 kn onaj ko može 18000 bodova da mu se minus odobri ili ako ih ima već).
Novo u Ponudi:
Samsung S7070 Diva
Puna cijena: 1398,00 kn
Simpa: 1198,00 kn
link
Ma samo taj x6 je najavljen vrlo brzo...ostalo ima već na reklami! Poslovni Puls pratiš na njihovoj stranici:
http://www.t-mobile.hr/4/40-90-10-00-00.asp
Novo u pondi:
Samsung M5650 Gmusic
Puna cijena: 1498,00 kn
Simpa: 1298,00 kn
link
primjetim da nisu stavili nokiu 5800 xpress Music u ponudu opet a kada sam došo prije dva tjedna po nokiu 5230 žena mi 5800 nudila kao taj dan da su je opet dobili u novoj pošiljci...
Stigla Nokia X6:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=NOX6
Zadnji uredio maher22 : 09-03-2010 u 09:33
U ponudi je nova Nokia X6 od 16 Mb. Ne dolazi s opcijom "Comes With Music" pa onda ni nema 32 gb i fancy slušalice, ali se u paketu dobije eksterni zvucnik, sasvim solidne slusalice i futrola
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=NOX6
Stigao SE Vivaz, ili Vivas, kako ga T-mobile od milja naziva:
![]()
Use the Fork, because there is no Spoon.
Ma stigo brate ali sa cijenom su pretjerali ovi naši!!!!
po gsm areni vivaz 330 eura a nokia x6 350 eura!
Ovo nabili cijenu na pretplati koliko se vani nov nabavi! Neznam zašto im to kod SE-a tako cijene sad, koji vrag...i w995 im daleko od normalne cijene!
mislim da mogu tu pitat ovo,ima veze..
znaci gledam cijene mobitela uz produzenje ugovora,nudi 3 opcije:
1. prijelaz sa simpe
2. novi ugovor i
2. uz prihvacanje nove posebne ponude (?) -kaj im to znaci? htio bi naci koje su im cijene uz produzetak pretplate..dal da to gledam..?
gidi jap!
To gledaš jer jedino uz to su cijene i za zamjenu +club bodova. Sad kakva je to posebna ponuda ne znam.
Bookmarks