Mobile PhoneTools ili neki P2K manager. pogledaj u Linkovi
Ajd nek mi neko kaže kako najjednostavnije prebaciti pjesmu u mp3 formatu na motorolu l7, jer kada se šalje bluetoothom javlja da je nepoznat format....!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Mobile PhoneTools ili neki P2K manager. pogledaj u Linkovi
Zadnji uredio Inovator : 05-05-2007 u 16:02
Da ne otvaram novi thread...imam Motorolu L7. Htio bih kupiti Micro SD karticu za nju pa me zanima da li ona prihvaća karticu od 1GB ili postoji neki maksimum koju karticu može primiti?
I još jedno pitanje, gdje se mogu kupiti slušalice za Motorolu L7? Vidio sam da su bile rasprave neke, ali to je bilo samo o sastavljanju slušalica....
Mislim da da. Koliko znam jedino V360v (s vodafone softverom) zafrkava iznad 500 mb, ostale, pa i V360 s original softom normalno rade sa 1 Gb.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
@ slave ubuduće, nitko se neće ljutiti na otvaranje novog threada, upravo naprotiv. ovaj put ću ostaviti ovaj ulet u krivu temu
U Ram3 imaju samo bluetooth (pogledao na Webu), a pomoću njih ne mogu slušat mp3. Ima li negdje prave slušalice?![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio slave : 08-05-2007 u 22:05
Ja sam kupio jučer neke kineske sluške s miniUSB priključkom za L7 za 60 kn i malo krče pa ću sutra probat zalemit neke druge slušalice.
CARpeDiem*
Još jedno pitanje. Ako slušam često mp3 na Motoroli L7 i baterija mi se često prazni može li to imati neke posljedice na vijek trajanja mobitelja?
Valja li ovo : http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=300.900.086??
Bookmarks