moguče je radit particije ali uvijek je tu opasnost da izgubiš podatke zato BACK UP i partition maic
zanima me ako netko SA SIGURNOŠĆU zna dali je moguče radit particije da se poslije ne mora formatirat tj. da ne izgubim podatke...
npr.
C: 40gb /windowsi
D: 60gb
E: 80gb
F: 80gb
htio bi napravit
C: 100
D: 160
jel to moguče da se ne izgube podaci?
After all...
moguče je radit particije ali uvijek je tu opasnost da izgubiš podatke zato BACK UP i partition maic
A KAJ SAD TI GLEDAS�
stvar je u tome da nemam tolko dvd-ova niti novaca
After all...
pa ono što ti je jako važno prebaci na jednu particiju pa podjeli tu od koje si napravio back up i tako dalje
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pune su skroz...neznam..čekat ču da dođe tu netko tko zna sigurno šta če bit...
After all...
pa bilo bi dobro da sve očuvam
After all...
...samo jedno pitanjce - čemu 100gb na C: ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...bolje onda napravi tri particije:
C: 50gb
D: 50gb
E: 160gb
...a sad koliko sam upoznat pri spajanju particija gube ti se neki podaci - a to ti je najlakše riješit pravljenjem backupa...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Uvijek se izgube podaci pri spajanju particija, tako da probaj nesto iskemijati s dvd-rw ovima ili kako vec...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
gubis podatke 100%...tako sam ja izgubila
probaj nekako po DVDima iskopirat i tak...spajanjem gubis podatke...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ok...hvala na odgovorima...onda ništ od toga
After all...
e a ja bi htjela svoju jednu particiju razdijeliti na dvije?!? jel to moguće bez da formatiram disk i sl.?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ali s NPM ako dođe do prekida pozdravi se s većinom podataka. Neke možeš izvući, ali ovisi koliko imaš sreće.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks