prvo skini xs++ (imas ga na se-nse) i instaliraj USB flash drivere ako jos uvijek nisi jer bez njih nista
užas, užas...imam w810i brandiran. pokušavao sam s programom Phone-XS V2.01 Beta provjeriti
o kojoj je verziji riječ. Izgasim mob, izvadim karticu i sim i memorijsku, držim c
prištekam kabel i onda spektakl..........open faild.please, sve ljude dobre volje neka pomažu savjetom kako, štotnx
prvo skini xs++ (imas ga na se-nse) i instaliraj USB flash drivere ako jos uvijek nisi jer bez njih nista
Zna li mozda tko gdje ima tutorial kako promijeniti menu icone na k750i CID49 i red, sa XS++-om????
vidim da nisi procito cjeli thread
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=152
To sto si tamo napiso u tom tutorialu sam uradio.. i sada mi se neda mob upalit.. a koji da main reflesham.. jel to za novi ko soft???
Pokusat cu sada promijenit soft od W800i na svoj k750i.. sada radim s gslideom prebacivam to u cid49 pa cemo vidit oce li kasnije moci,..,
pa jel si instalirao taj driver koji si skinuo?
Mi6 Black
Moras prvo instalirat flash drivere da bi uopce mogo s mobom komunicirat preko racunara... bez toga nema flasha a ni ostali piz.....
jesam ali nema pomoći. nisam ni siguran da je to taj driver. jer w810 bi trebalo moći otvoriti. fakat jednostavan postupak ali nikako.....ako netko ima driver ili link bio bi zahvalan. tako ću barem biti siguran da je driver ok
E ljudi prije 2-3 mj. sam se mucio toliko da nije normalno.Bezbroj puta procitao
ovaj theard radio sve po uputama ali nikako nisam mogao dovrsiti finalizaciju i sacu ja telefon(imao garancju) vratim u shop i kazem da je preko SEUS-a to pokupio i da neradi i upali vrate mi tel. sa vodafonovim softom. i nisam nista htio dirati.Jer, mobilni nosim samo kao telefon a u isto vrijeme volim da eksperimentisem sa elektronikom i danas pokusam ponovo i opet isto.Naime, nemogu dovrsiti finalizaciju. I nakon nekoliko puta bezuspjesnih zasteka na onom gdje trazi da izvadim iz USB u roku od 8s i ja izvadim Usb kabal vratim odmah nazad i za minutu dovrsi finalizaciju. Vjerovali ili ne.
koji mobitel?
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
@blizzard
mob radi kao i far![]()
Mi6 Black
k750i....ZANIMA ME DALI SE MOZE PROMJENITI SOUND ZA UPOZORNJE KOD ROKOVNIKA TJ. KALENDARA?; (AKO GA FLASH-AM);
koji CID ti je mob i koji erom imas(red ili brown)
jel znas koristit far,xs++
@ Mikulaa
GOOGLE is your BEST friend!![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Bookmarks