Daj sliku ako nije problem da vidim točno o čemu se radi!
Da flash_ao sam ga,prvo sam stavio na njega(k750i) sw od W800i, i onda sam u gslide_u napravio flash sa ovim patch_evima:
w800_r1bc002_change_layout_folder.vkp
w800_r1bc002_apac_change_menu_folder.vkp
w800_R1BC002_move_language_to_others.vkp
I onda kada sam napravio taj flash stavio sam mobitel flash_ati i sada stoji na finishing flash.
Daj sliku ako nije problem da vidim točno o čemu se radi!
flash ti je gotov!!!!!!!!! tak je i meni bilo... ja sam ga iskopčao, upalio i sve radilo, a i na se forumu ti govore kad ti to piše da je flash gotov....
Ja sam ga iskopčao tu isto!Izvorno postao Biker boy
piše ti dole 291/291
Nije gotov,kada upalim telefon imam START PHONE i MUSIC ONLY,ali nemogu ući ni pod jedno.Izvorno postao Biker boy
da...finishing flash je gotov kad bude 291/291...
Zadnji uredio Glava_18 : 29-12-2006 u 14:33
Never fear I is here!!!
Šta kaže?Izvorno postao Ghost Face
![]()
![]()
![]()
![]()
javi se brackom, on je imao isti problem, to je kad si mijenjao menu fajlove i ta sranja, ja mislim da trebaš onda i fs promijenit.. ne znam.. pročitaj nekih 30 postova prije, bracki je imao isti problem.....
oglasnik.pforum - biker boy
jesi pratio tutorial jesi stavio sve fajlove u foldere kak pise to ti neradi zato kaj nisi stavio layout.xml dobro mora sve bit u memoriji telefona...vrati original fw i stavi sve u mem telefonaIzvorno postao Ghost Face
Never fear I is here!!!
Aha je! On kad bi vratio orginalni FS radilo bi mu normalno!!Izvorno postao Biker boy
Najbolje javi se brackom!
stvar je u layoutu koji je vjerojatno krivo napravljen dogodilo se i meni pa sam skuzio da mi je layout.xml umjesto u \user\other\ly\ bio na card\....\other\ly\Izvorno postao iceman89
Never fear I is here!!!
Nije u tome problem,layout je na telefonu.Izvorno postao Glava_18
![]()
ak nije layout onda je menu.ml na krivome mijestu...nes od to 2 100% kod mene je bio layout....Izvorno postao Ghost Face
Never fear I is here!!!
Evo mene. Napravio si istu grešku kao i ja. Problem je u drugom patchu(w800_r1bc002_apac_change_menu_folder.vkp) koji ne odgovara tvom mobitelu, treba bit za EU_EMEA. Evo ti link za pravi patch , stavi njega, pa bi trebalo proraditi.
If you're gonna be dumb, you're gonna be tuff!!!
OK,sada ču probati,pa vam javim.Hvala svimaIzvorno postao Bracki
Dečki telefon super radi!Samo me jebu one dvije ikone od t-mobile_a,kako da ih se riješim ako netko zna?
Pa naravno da radiIzvorno postao Ghost Face
. Kod mene je bila identična situacija. A to za t-mobile ti ne znam.Mokušaj promijenit meni.
If you're gonna be dumb, you're gonna be tuff!!!
Izgleda da sam ja jedini kojem ne radi![]()
Mislim da je kod mene problem u drugom .vpk jer jedini nema dodatak "to other", ovom koji mijenja layout tj. to izgleda ovako, zatim prebacim failove tako sto s topsonyja skinem menu (.rar), otpakiram ga i menu.ml te .png fileove prebacim u folder "menu" koji sam otvorio u memoriji telefona, u direktoriju "drugo" pa "menu"? Kad skinem menu .rar u njemu se nalazi i layout file, njega prebacim u ly folder. U .raru se nalaze jos oni tekst fileovi koje je prebacujem, samo layout.xml, menu.ml i .gif-ove tj. .png-e.
- folderi
Prebacivanje Hr jezika radi ok, ali "menu" i "layout" nikako.
edit: dali "layout.xml" ide izravno u ly folder?
gledam http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6378 i pise;
Layout patch!
This patch changes tpa/system/layout -> card/layout for easy updating of the layout.
K750 R1CA021 EMEA_EU
http://forums.se-nse.net/index.php?a......ost&id=3367
W800 R1BC002 EMEA_EU
http://forums.se-nse.net/index.php?a......ost&id=3439
..vidio sam da i drugi koriste taj patch?
Zadnji uredio cartmann : 29-12-2006 u 14:00
jel ti stavljas na k750 ili na w800?Izvorno postao cartmann
ove ja koristim:
http://rapidshare.com/files/9386750/w800.rar
za w800...EDIT : s tim patchevima ti sve ide u user\other\ly; menu; lang
Never fear I is here!!!
Mene se cini, da ne funkcionira Phone XS 2 2.10 Alpha ili ja nesta pogrjesim. Naprvio sam sve sta je opisano u Thread 40. Imam K750i CID 49. Prvo sam stavio Main i FS i sam flasho, to je uspjelo i onda sam mobilni odpajo, Baterija van, program zatvorio i ponovo program otvorio, mobilni ukljucio i onda sam izabrao K750 I CDA file i stisnio Flash za customize file. Sad nonstop javi te greske ko kod Biker Boy Thread 39. Depakiro sam ovaj CDA file u files_to_upload. Mozda nisam dobro ovaj file namjestio. Kod mene izgleda tako:
phone XS 2.10 Alpha\files_to_upload\tpa\preset\custom
U ovom custom folder su ove ostale filove kao customize.xml i.t.d. Znaci ovaj program povlaci ove fileove iz ovog folder.
Loader is locked (errorcode=30)
*****Auth startup....
Nece ni meni preko ovog Alpha, skini Phone-Xs 2 betaIzvorno postao KrautHammer
Hvala za odgovor. Jel to normalno da stoji "The loader is locked (errorcode=30)". Sta treba da stoji ako je sve normalno ? Probo sam ovu betu verziju a isti problem. Probao sam i ovog customizing patch http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6378 a isto nede. Ja poludim, ja neznam vise sta je to.
K750i koji sam fleshao na w800i s phone xs tako da sam stavio main w800 cid49 red. FS i finalize nisam radio jer w800i upgrade radi (walkman itd), takodjer radi Hr jezik, ali ne radi "menu".Izvorno postao Glava_18
Koji su folderi?
Ja sam u folderu od mob-a koji po defaultu ima folder naziva "Drugo" otvorio foldere "lng", "ly", "menu" te u menu folder stavio file menu.ml i .gif fileove, a u folder "ly" file layout.xml koji sam dobio u istom .rar file u ikonama na menu. Softver je R1BC002, prije je bio (orig. s mobitelom) onaj 021.
edit: da li sam prilikom prvog flasha trebao napraviti one direktorije "files_to_upload" itd...bez obzira sto je w800i upgrade te Hr menu radio i bez toga? Jer sam ja skuzio da je Gslide potpuno drugi nacin flasa koji sve ubaci u main file, pa ostalo nije potrebno?
Zadnji uredio cartmann : 29-12-2006 u 16:24
De sliku nabaci!Izvorno postao KrautHammer
Bookmarks