Nevjerojatno, još večeras nije radilo, ali sada rade savršeno i MMS i GPRS. Ista kartica, isti mobitel........ nadam se da će tako biti svima kojima dosad nije radilo.
Okej, niti ja ne mogu poslati ni primiti MMS, niti surfati: Zagreb, Sony Ericsson K310i. Telefon je u redu, jer sam ga isprobao s drugim operaterom, postavke su tip-top ispravne.
Već sam ih zvao pet puta i danas popodne me zvala Tehnička služba i službeno me obavijestila da postoje problemi sa MMS-om koji će biti riješeni u roku od par dana. Dakle, nije do kartica.........to su mi izričito napomenuli.
Međutim, što li mi sve u ovih par dana nisu napričali:
1. "Poslat ćemo vam mi postavke, ne skidajte sa stranice" (svašta, pa iste su)
2. "Isključite mobitel i pričekajte do 24 sata" (ovo su mi rekli barem 3 puta)
3. "Imali smo problema, ali danas su riješeni" (he he: NISU!)
4. "Kada memorirate postavke, nemojte više vaditi karticu iz telefona i stavljati u drugi jer će vam se deaktivirati MMS i GPRS pa ćete kroz postupak uključivanja morati proći ponovo" (Molim??? Pa neću dovijeka koristiti isti uređaj, koje li gluposti...)
Iskreno rečeno, žalim te ljude u SZK, nisu mi antipatični, ali jadni su valjda izvozani sa svih strana.
Nevjerojatno, još večeras nije radilo, ali sada rade savršeno i MMS i GPRS. Ista kartica, isti mobitel........ nadam se da će tako biti svima kojima dosad nije radilo.
meni jos uvijek ne radi MMS,a sve sam isprobao.
lud sam vise![]()
![]()
![]()
Evo i meni na pretplati nakon nekih problema.. Sve radi... A sad u slanje MMS-ova...
ajme ljudi proradilo ne-mogu vjerovat ,imalo me srce uhvatit.
E je li se naplačuje "surfanje" po internetu naravno na mobitelu
Zadnji uredio Sony Ericsson : 08-05-2007 u 10:55
Meni još nije proradila. U biti ako vam ne proradi u roku 24 sata i neće koliko god zvali SZK!!!
Nisam ništa mjenjo čeko sam 2-3 dana i imo samo jedne postavke,kad ih imaš puno onda ti nikako neće
Evo sada mi se pokrenu MMS i WAP !!!! Juuhuuuuu
Moje žalbe se ublažuju !!!
Rješija sam ja,konfiguraciju za postavke gprs i wap su mi rekli likni na konfiguraciju pa instal,to mi prethodno nisu rekli,a mms moraš sam rekli mi di se ulazi,zvali na kučni i 5 min i govorija je,instalira sam,moram priznat da sam nebi nikada,jako je komplicirano,te uđi vamo tamo,sad sve štima,sad ču besplatno instalirat 3 igrice
Samo ukucajte rucno postavke, utvrdite da se nalazite na podrucju koji pokreven Tele2 signalom ( ne VIP-ovim ) i sve mora raditi
Tko rano rani, zajebo je pjetla
I meni proradilo jutros samo od sebe
Znači postavke bile ok a i kartice samo su oni nešto sredili
Važno je da se trguje
Ja danas prvi puta probao. Sve radi.
A kilobajti lete ko ludi.![]()
Da li si možete poslati automatske postavke preko stranice tele2? meni danas ne ide, kada ukucam broj na koji želim poslati postavke i kliknem na dalje izbaci mi grešku
Ups!
Žao nam je, ali tvoj mobitel nije u mogućnosti koristiti WAP usluge. Ako nabaviš novi bit ćeš u mogućnosti slati MMS, igrati igrice, čitati vijesti i drugo!
Pronaći ćeš odlične ponude našoj web stranici!
Slavonac
Ja sam poslao automatske postavke sa njihove stranice i sve uredno radi, od prvog dana.
PREDATOR
MA nije tu ni do postavaka ni do sima.Njima je to tek proradilo u potpunosti jučer
Meni također nije radilo prvih par dana, no sve mi je jučer proradilo.
Isprobano na dva "Bla, bla" broja, radi i GPRS i MMS bez ikakvih problema.![]()
Ma radi i mms i wap sad ko podmazano,bar meni. Pa čak i na mobitelu od coca-cole. SE W200i.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Simpa odbiva poruke od teleta piše vaša poruka delivery rejected,znači simpa odbiva poruke od teleta
Bookmarks