T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
meni je sve radilo od prvog dana do danas, danas vise ne radi.... bahaha
edit:radi sve osim wapa pise veza nije uspjela podesenja provjerite, ako se problemi nastave obratite se operateru. ma jos i bolje da taj wap ne radi, bitno je da mogu mmsove slat i da oni dolazei meni i drugima
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Evo da nekima skratim muke.Zvao sam SZK i ženska mi je rekla da tele2 ima poteškoče s GPRS,MMS-om u svih onih koji koriste bonove i da im oni iz tehničke ne znaju još reći kada če se to popraviti.Pa tako da mi s bonovima možemo čekat da prođe ona akcija besplatnog mms-a i 3 besplatne gluposti.
Zadnji uredio Sony Ericsson : 06-05-2007 u 18:57
I mojoj sestri koja je na BlaBla također radi kak spada.
Ne znam.Odakle ste vi,možda samo u Zagrebu radi.koliko sam ja vidio dosta ljudi koji koriste prepaid žale se da im ne radi
Sestra mi je primala i slala MMS-ove dok je bila u Osijeku i danas je primila od mene dok je u Kutini. Znači, nije stvar u Zagrebu.
Stvar je u tome da ocito kod prepaid korisnika steka, lokacija je nebitna!
@Sony Ericsson
Za ovo imas cugu od mene! Poanta svega toga je da oni koji su na bonovima te njih ima mac, predpostavljam da su tu nesta napravili da oni ne mogu mms for free ne koristit!Evo da nekima skratim muke.Zvao sam SZK i ženska mi je rekla da tele2 ima poteškoče s GPRS,MMS-om u svih onih koji koriste bonove i da im oni iz tehničke ne znaju još reći kada če se to popraviti.Pa tako da mi s bonovima možemo čekat da prođe ona akcija besplatnog mms-a i 3 besplatne gluposti.
Imam gust da im zabijem tu karticu, imam osjecaj da ne kuze svoj posao ili iz nekih financijskih razloga hebu stvar ...![]()
Meni i sestri na prepaidu sve štima, nikakvih problema nema.
PREDATOR
Meni sada sva 4 blabal broja na Krku rade uredno nakon početnih problema sa 2. sim kartice koje sam zajenio.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Malo ot, probao sam kako funkcionira internet preko 3g mreže i očekivano radi puuuno brže. MMS otiđe praktički trenutno, stranice otvara supre brzo...![]()
Od 5 kartica samo na jednoj radi MMS a na ostalima ništa.
Doduše ta je najstarija sa onih 145 kuna
Služba za korisnike na 5 poziva da 5 različitih odgovora
Sad kad zatražim postavke dobijem ih ali i poruku da nisu ispravne.
ostaje mi čekanje
Važno je da se trguje
Meni još nije proradila. U biti ako vam ne proradi u roku 24 sata i neće koliko god zvali SZK!!!
Okej, niti ja ne mogu poslati ni primiti MMS, niti surfati: Zagreb, Sony Ericsson K310i. Telefon je u redu, jer sam ga isprobao s drugim operaterom, postavke su tip-top ispravne.
Već sam ih zvao pet puta i danas popodne me zvala Tehnička služba i službeno me obavijestila da postoje problemi sa MMS-om koji će biti riješeni u roku od par dana. Dakle, nije do kartica.........to su mi izričito napomenuli.
Međutim, što li mi sve u ovih par dana nisu napričali:
1. "Poslat ćemo vam mi postavke, ne skidajte sa stranice" (svašta, pa iste su)
2. "Isključite mobitel i pričekajte do 24 sata" (ovo su mi rekli barem 3 puta)
3. "Imali smo problema, ali danas su riješeni" (he he: NISU!)
4. "Kada memorirate postavke, nemojte više vaditi karticu iz telefona i stavljati u drugi jer će vam se deaktivirati MMS i GPRS pa ćete kroz postupak uključivanja morati proći ponovo" (Molim??? Pa neću dovijeka koristiti isti uređaj, koje li gluposti...)
Iskreno rečeno, žalim te ljude u SZK, nisu mi antipatični, ali jadni su valjda izvozani sa svih strana.
Nevjerojatno, još večeras nije radilo, ali sada rade savršeno i MMS i GPRS. Ista kartica, isti mobitel........ nadam se da će tako biti svima kojima dosad nije radilo.
Radi i u Puli, nema nas previše aktivnih, al potvrdio je i kolega RAUL pa...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da li vam radi MMS na E50?
WAP sam bez problema ručno (neće automatskim postavkama preko SMSa) upogonio, a MMS nikako.
I da napomenem da nije u kartici pošto radi u drugom mobu
Ovako, sad sam stavio novi soft, nove instalacije, nuuula!
Zovem moju najdrazu SZK ! Lipo mi govori daj 95Kn za novu karticu, ja na to nema sanse! Eto ja na prepaid i moram reci da sam jako razocaran na njihove postupke!
Ako možete recite mi kako se instaliraju postavke,di uči,ja sam vam sve lipo napisa a vi nekužite i spominjete zareze i točke.Kako instalirat postavke na BS C 81
Oni ocito nekako selektivno sredjuju prepaid korisnike... eto meni od jutros radi prepaid kartica normalno (iako je u cetvrtak zamijenjena s obzirom da su u szk rekli da je problem u simovima pa da zamijenim), a od frendice nikako da proradi. Postpaid kartica radi uredno od prvog dana!
Sve postavke su rucno unesene, bilo je jednostavnije...![]()
Čini se da su se malo zaletili s tim besplatnim MMSom pa im sad šteka sve od navale. Ja sam zvao SZK u subotu predvečer, tada mi nisu mogli reći ni na kojoj sam tarifi jer im je cijeli sustav bio down!
Bookmarks