A kad to bude doslo do nas??? Po izgeldu mob je stvarno lijep, jos ako su stereo sluske to cu 100% upiknut...
šta da kažem doso mlađi brat od 501c (doslovno),znači mogu reč tj.najavit da krajem 4 mjeseca u t-mobile ponudi dolazi sagem my401c
http://www.sagem.com/mobiles/index.php?id=05&prod=196
(najavljena cijena u simpa paketu 698kn)
-po karakteristikama isti 501c samo bez 40mb memorije ovaj ima 10mb ali ima i proširivu memoriju kao i veliki brat.Čini mi se jednostavnijeg oblika nego 501c,no zanimljivo mi je to da početna cijena 501c je bila oko 998kn (ako se ne varam) a njkegova početna je 698kn pa ako sad 501c košta 798kn u simpi pa ovom če cijena pasti isto tako znači negdje oko 500kn,e kad padne na tu cijenu ja ču ga čekat jel naposljetku mu uvijek padne cijena,pa da i ostane na 700kn,takav mob s takvim specifikacijam nigdje se nemože nač,simpatično mi je što koristi slušalice koje su 2.5 mm koje koštaju najskuplje 50kn i još su stereo.
Zadnji uredio Hoc : 28-04-2007 u 14:22
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
A kad to bude doslo do nas??? Po izgeldu mob je stvarno lijep, jos ako su stereo sluske to cu 100% upiknut...
ovako najvaljen ti je dolazak kod nas potkraj 5 mjeseca,koštat če 698kn,a utor za slušalice je 2,5mm stereo jack
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
jako lijep i jako jeftin.sigurno ce se dobro prodavati![]()
Telefon je stigao(juče - 27.4.),srećom krajem 4. a ne 5. kao što je Hoc najavio.
Cijena je kao i najavljena,Simpa komplet 698 kn,samo uređaj je 998 kn a za ostale cijene kliknite na link.
Danas idem do T-centra pa ću okinuti par live fotki,ali samo ako im je uređaj stigao jer ovdje u Rijeci ih dobiju tek 2-3 dana kasnije od objave na webu a kad ih se dođe pitati onda nemaju pojma da im je uređaj već u ponudi (a vise na internetu cijelo radno vrijeme!?!).
Dotada možete pogledati slike uređaja na ovoj stranici,pošto ga kod T-mobila nema otklopljenog: http://www.cnet.com.au/mobilephones/...633-3+,00.htm?
evo i pink izvedbe:
http://www.newmobile.nl/eur/pt/phone...one_id=1cc8445
Jel zna neko stranicu sa full specifikacijama od tog moba??![]()
To čudo čak ima i bluetooth???![]()
![]()
![]()
isprika svima ipak krajem 4 mjeseca a ne 5mjeseca
To ce ljudi opet masovno kupit, pa ce ih bit u oglasniku (vrijedi pricekat mjesec dana pa ustedim kojih 200-300kn)... Po meni je mob stvarno dobar za te novce, samo da ima rezoluciju barem 176x220, nebi mi trebo nijedan drugi mob!!!![]()
![]()
Pa lijep je mobitel a čak ima i dobre funkcije svakako vrijedi kupit
da zanimljivo...dizajn ok .... dosta funkcija za nisku cijenu uz već provjerenu sagem kvalitetu ... vrlo zanimljivo za drugi ili pak treći mob...
Sagem je vjerojatno najbolji best buy proizvodjac![]()
![]()
Kao što obećah,evo nekoliko fotki uređaja iz ruke.Tipkovnica je gumena,ekran je isti kao na my501C,nije TFT nego CSTN (znači crna boja baš i nije crna u fullscreenu),T-Mobiliziran je koliko god se moglo,čak su i ikone animirane dok god je kursor na njima.
Evo i jedan dio iz uputa(2,55MB),radi se o LE diodi ugrađenoj u gornji dio telefona iznad vanjskog ekrana:
Leds
This menu allows you to select or not the color of the LED located on the flap.The color may be selected for different functions.From the list, select the function where you want to change the color.Select the color and Ok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no pošto si ga imo u rukama,što misliš jel ti se čini dovoljno čvrsto napravljen,jeli vrijedi tih 698kn (mislim znam da vrijedi te novce ali više me zanima čvrstoča preklopa i sama izrada)
To baš i nisam mogao provjerti jer je djelatnik koji mi ga je dao buljio cijelo vrijeme što ja to radim.
Čvrsto djeluje i da vam padne par puta na pod vjerovatno se nebi raspao u osnovne dijelove poput 3310.
Tipkovnica je jako jeftina ali dobra,osjetiš dobro dali si stisnuo neko dugme ili ne i mislim da neće ostavljati one tragove na zaštitnom staklu ekrana nakon nekog vremena korištenja.
Nije bilo škripanja kućišta(kao na K750,nov novcat telefon i škrguće,jako loše),lagan je kao perce jer nisam navikao na lakše od 126g otkako imam 6600 i N70
Ipak trebamo pričekati nekoga od forumaša koji će ga kupitit da nam kaže prave dojmove jer ovo moje držanje od skoro 2 minute nije baš previše mjerodavno.
Moj jedini minus koji mu dajem je zbog vrste ekrana ali zato ima ovako nisku cijenu.
Mobitel je dobar danas ga kupila ,jedina je zamjerka što je dosta tih i ekran je malo slabiji.Ali sve u svemu nije loš.Sviđa mi se što je malen i dobro je osmišljen preklop.Za te novce se isplati.Ja sam kupila karticu od 1 gb i stavila bez problema u njega.Čak je bolji od njegovog brata 501c jer je bolje osmišljeno mjesto za memorijsku karticu ,nije ovisan o tome da se mora vaditi baterija nego je posebno dole stavljen utor.To govorim jel imam i jedan i drugi model.Eto nadam se da sam ukratko opisala pojedinosti .
moze jos malo impresija?zanima me brzina kretanja kroz meni,kvaliteta izrade,tipkovnica...
Bigica1 jel kad ti netko posalje muzoku ili kad snimas jel pise ono obradujem i treba mu 5min da spremi pjesmu ili video
KISI KISI
E to me zanimalo Hvala
KISI KISI
mob je dobar nije los.pa ak neko neki preklopni ob ovaj je super
mobitel je izvrstan za te novce,kamera je ok,zvuk me iznenadio,kupio frend i jako je zadovoljan s njim
Bookmarks