ni sa jednim neces pogrijesiti.e sad...moras vidjeti koji ti se vise svidja,da li volis preklop ili monoblok!?sagem ima prednost u prosirivoj memoriji,a SE u nesto bolje razradjenom i kvalitetnijem softveru.
evo namjeravam kupiti jedan od ova 2 mobitela...
uzeo bih na pretplatu, tarifa 150, na 12 mjeseci, prebacio bi si svoj stari simpa broj, tak da imam neke pogodnosti...
Sagem bi me kostao 210kn, a sony ericsoon 317kn..
jedino sto se nemogu odluciti koji???? sagem mi ima vise memorije, neke funkcije koje sony nema,al opet znam da k510 je dosta kvalitetan jer ga ima mnogo mojih frendova, i on ima neke pogodnosti koje sagem nema,pa se nemogu odluciti...
u biti,koji je kvalitetniji sto se tice same izrade? ono, da mi se ne raspadne nakon pol godine i sl....
ni sa jednim neces pogrijesiti.e sad...moras vidjeti koji ti se vise svidja,da li volis preklop ili monoblok!?sagem ima prednost u prosirivoj memoriji,a SE u nesto bolje razradjenom i kvalitetnijem softveru.
Moja preporuka K510, sagem ima sestrična tak da sam ga se nagledao dovoljno da nikad ne dodjem u napast kupit ga, jeftinjava izgleda.
je ma ipak je bolji k510i...sagem je ko zna kaki...iako ne bi pogrešio i s njim...ma boli je kapetstodeset i
ja sam inece uvijek za SE,ali tu bi ipak Sagem uzeo
![]()
sagem radi sa 1.3MP stvarno dobre slike i utor za min-sd je isto prednost..
jedino meni je malo nelogicni,ali zato po mojemu sagem bolje tipke isto ima..
sagem : se
1 3
Moj stari nick je bio: nokman
uff,meni se oba dva jednako svidaju, no sagem ima prednost bas zbog tog utora za memoriju...kod k510 se onaj joystick brzo pokvari....mislim da ce odabir pasti na sagema....cuo sam da ima nelogican software,no vec sam se naviknuo na to kod svog samsunga....Izvorno postao nokman
ja bi radije k510 zbog osobne preferencije , a isto ko sto navodis joystick kao rak ranu k510 - tako imas i preklop na sagemu .
svaki mob ima manu,tako i ova dva.izbor je stvar osobnih preferencija.
Istina!!! onda cu ja uzeti sažu....sagema...samo zbog utora za karticu...i javim vam jel sam pogrijesio....Izvorno postao zmija
Evo ja juče kupio Sagem, a frend od staroga K510, nemam nikake privrženosti markama, no između ta dva moja preporuka sagemu, najviše zbog kamere, memorije i laganog spajanja preko usba i punjenja(neznam kako je na k510).
P.S Pozdrav svima![]()
Ako vec uzimaš na tarifu 150 na 24 mjeseca, za iste novce dobiješ k750i ili N70, 6280, EF81, 6111, 6230i, E370, k610 za jednu kunu.
Za 1 kn imaš i sagem i k510
evo jedan lzanimljiv link za sagem http://www.getjar.com/software/Sagem/MY_501c
Bookmarks