uzmi Get Data Back za ntfs ili fat32 (ovisno o formatu diska) i s njim bi trebao moci vratiti...
Pozz
Skidao sam preko torrenta nesto i skinuo sve, no kad sam skinuo htjeo sam iz BitCometa maknut (sa popisa) i slucajno sam stisnuo da se izbrisu i skinuti fajlovi umjesto da izbrisem samo zadatak.
To sto sam skinuo nema u recycle binu. Kako da vratim to??? Nisam gasio komp od brisanja. Molim vas sto prije javite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hitno je
uzmi Get Data Back za ntfs ili fat32 (ovisno o formatu diska) i s njim bi trebao moci vratiti...
Pozz
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ili Stellar Phoenix FAT & NTFS v2
J..... mu m..... niti jedan od ovih mi nije povratio moju rar datoteku sa slikama....skoro sve ostalo mogu vratiti ali to što mi je jako važno toga nema...
Tko je uvjek u životu...samo razočaranja![]()
![]()
pa hm, ako si izbrisao s popisa u programu BitTorrent onda nisi fajl izbrisao nego samo iz programa, a fajl je jos tu, negdje na hardu koliko znam svaki bit torrent ima svoju datoteku gdje sprema fajl, tako da u search upisi nazib datoteke koju si skidao i naci ce ti. jer da si izbrisao fajl bio bi u recy. binu, ali nije po cemi zakljucujemo da nije izbrisan.
pokusaj to se meni desilo par puta.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Imas i Recover my files.
Recover my files. S tim sam ja povratio filove koje je brat obrisao
Slike i video se u 99% slučajeva ne mogu vratiti.
Da to je istina....probao sam vratiti .rar datoteku u kojoj su bile slike sa svime ovime:
1. Handy Recovery
2. PC Inspector File Recovery
3. Zero Assumption Recovery
4. Recover My Files
5. Stellar Phoenix FAT & NTFS
6. Get Data Back
i nije bilo nikakvog rezultata...ne nađe .rar datoteku pa da ga ubiješ![]()
Probao sam izbrisati jučer jednu sliku jpg formata..ono delete...i nju sam našao dok ovo ne mogu...stvarno![]()
![]()
![]()
Upravo sam se registrirao na forum samo da se mogu zahvaliti.
Spasili ste me. Sve sam bio slucajno izbriso sto sam sakupio.
Get Data Back evo jos uvjek vraca posto ima toga dosta.
Nasla sam programe Data Back al ne znam vratiti podatke. Moze li mi molim vas neko detaljno objasniti kako vratiti obrisane podatke u ovom programu ili nekom drugom koji je free. Molim vas pomozite mi jer su vazni podaci. Unaprijed vam hvala
Bookmarks