Ljudi moji TELE2 se polagano uspinje i siguran sam da če s vremenom biti sve bolji. Super mi je ona knoock out (brijem da se tak zove) tarifa, ak se nadoplati s bonom od 50 kn i više priča se za 0.49 kn/min i unutar mreže i prema drugim operaterima.
obracunska jedinica je 1kb.
ma meni je ova kikiriki tarifa bolja, kaj si ja sad moram bonom 2x25 nadoplatit da mi se ta nebi aktivirala... kaj se ne naplacuju 2kn po 100kb?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
U Puli od jucer isto aktivan GPRS
Tko rano rani, zajebo je pjetla
mms i dalje ja nemrem poslat...tj mogu al ga frendica ne dobiva...jel to bas 0kn, a prijenos podataka, spajanje na gprs? nista ne uzima?
Evo meni sve radi uredno JUPY![]()
![]()
KISI KISI
Jel ti piše da je poslan? Ja sam jučer najnormalnije uspio poslati mms na više tele2 brojeva i na jedan 098 broj (istina da sam se je*al više sati sa postavkama).
MMS ti je 0kn unutar tele2 mreže, prema ostalima 1,39kn.
Ne plaća se vrijeme na netu, već prijenos podataka, ako sam dobro skužio.
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Poslao sam sa dvije MMS poruke na dva Tele2 broj, jedan je broj uredno primio dok je drugi zbog problema sa postavkama nije mogao otvoriti.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
meni kad saljem postavke na motorlu L2 pise
Ups!
Žao nam je, ali tvoj mobitel nije u mogućnosti koristiti WAP usluge. Ako nabaviš novi bit ćeš u mogućnosti slati MMS, igrati igrice, čitati vijesti i drugo!
Pronaći ćeš odlične ponude našoj web stranici!
Tele2 mobilni telefoni »
postavke i rucno namjestene u t2 ducanu jer je kupljen u paketu i ne zeli se spojit na WAP
Jesi li pokusala automatsk postavke s ove stranice:
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=upute&sp=upute
ako ne radi probaj pogledati rucne postavke. Dosta su zeznute te motorole, ja sam kod frenda namjestao na L7 i trebalo nam je pol sata dok nadjemo gdje se to namjesta i kako (on je tada bio na VIPu).
Neka se javi ako je netko u Zadru uspio osposobiti WAP i MMS, tj. da rade, jer ja još ne mogu. Postavke su mi OK, ali javlja grešku na mreži!
Zašto karticu zamijenit..?? Nekužim baš čemu svrha, meni već od jučer ne dela i laganu sam već lud![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=40786
E sad, ne znam dal oni ne znaju aktivirat uslugu na kartici ili treba nova kartica.
Da li je možda problem u postavkama? Naime imaju posobno postavke za prepaid korisnike a posebno za postpaid korisnike. Možda su vam došle krive postavke!?
Juečr sam osim svog nariktavao i ženinu nokiu7373 i morao par puta potvrditi jedne te iste postavke i onda je proradilo. Inače mogla je na net i poslat mms, ali joj mms nije stizao, osim kao obavijest da može vidjeti sliku na netu.
Ja imam problem sa karticom koja je prebacena na tele 2.Neće se spojiti na GPRS.Kada umetnem drugu karticu normalno radi.I kada sam slao MMS na broj 098 koji je u stvari u Tele 2 mreži uredno su mi naplatili,sada čekam pare natrag.
Bookmarks