zato igrajte coca-cola nagradnu igru i možda ga dobijete
EDIT: imatic
Postovi premjesteni iz teme o W200
Zadnji uredio imaticx : 01-05-2007 u 20:23
osobno skupljam kodove tj ne šaljem ih nego spremam jer mi se ih ovako ne isplati slati.
nego kad skupim kojih 50-60 komada onda ljepo kupim bon i ljepo šaljem kodove jedan za drugim. i to negdje oko3-4 ujutro kad nije tolika gužva. onda su mi šanse veče da nešt dobijem.![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Meni se ta igra zgadila. Naime, skupim ja tri koda i pošaljem ih u razmaku od 5 minuta, u istome satu.
Svaki put bi mi došla poruka tipa-Čestitamo, upadaš u izvlačenje ovaj sat. Prošli put kad si poslao poruku, izvučen je XXXXXXX. Ali svaki put drugo ime... WTF? Ša nisu valjda u jednom satu podijelili 5 mobitela.
Mislim da je to mučka. Više kodove neću slati, a ako se nekome kopa po kontejneru, nek si pošalje.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ko i sve njihove igre i ova je prevara , poslao sam sa petka na subotu izmedju 2 i 3 nekih 8 kodova koje sam skupio i nista . vise isto ne mislim slati jer vidim da lazu i pepsi
Coca-Cola dobitnici, tu ti ljepo pise izmedju satova koje sta dobio...
bas me zanima jer svi ti ljudi su zivi ?
Evo klikam na današnji datum, otvara mi samo praznu stranicu. Mućke neke. Ko da se ne zna tko je osvojio od jutros od ponoći. Sada će skoro 22 sata.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
rezultate stavljaju u 00:00 kad cijeli dan završi
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
http://www.coca-cola.hr/ncp/dobitnic...n=20&mjesec=04
Ovaj koji je dobio u 21 je svakako ziv. Vidjam ga skoro svaki dan. Jos je i izbrisao poruku da je dobitnik. Zvala ga zena i CC i rekla da ce mu drugi dan DHL donijeti mob doma.Ince, mob je tesko sranje. Brandiran je na Vodafone. Nije zakljucan, ali ima one odurne ikone i izgleda barem 5x jadnije od K510 po kojem je napravljen.
frend ga takodjer dobio,poslo u 4 h ujutro!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
da i nema josh nish za jučer...tolko o 0:00
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Nemože te to odmah vidjet. Ja sam za 28.4.2007. vidio tek 1.5.2007. Neznam zasto im tako dugo treba, ali ja mislim da ti ljudi stvarno dobiju. Treba uzet onaj imenik i potrazit jel uopce pstoje ti ljudi.
opet me nema na listi..mah te igre
kak su tam josh u onom bb djelili one pakete..lijepo mi napisali ime prezime adresu..a dobil sam kiflu od ofce
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam poslao već oko 20-ak kodova i pih
Seriously?
Ma mob. ima 0.3 kameru nemojte te gluposti slat
lani je to bilo i kod nas u BiH ali je mob bio w300
5 mojih poznanika su ga dobili, a zanimljivo da su dvojica od njih u mobitelu dobili i M2 od 256 a trojica ne (možda su u Coca-Coli vadili i ostavljeli sebi)
za 2 mjeseca, ja sam bio poslao preko 300 SMSova i ništa. kodove sam skupljao u kafiću u mojoj zgradi i slao zajedno s konobarima
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
To je ko' da tražiš iglu u plastu sijena![]()
naravno da je bolje jer tamo za skupljene bodove sigurno dobijaš nagradu a ne kao što je bilo ovdje u BiH ili kako je sada u HR
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Bookmarks