onda tribaš samo počet skupljat kodove![]()
onda tribaš samo počet skupljat kodove![]()
Najbolja strategija za ovo je uopce nemati nikakvu strategiju....
Po meni ako ti je sudeno da dobijes taj mob, dobit ces ga i bok-bok, nema tu sad budenja u ne znam kakve sitne sate, posalji kod usred bijela dana pa kaj bude....![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Slažem se!
Probali smo mi svakakve taktike, ali ništa nije pomoglo, ako imaš sreće dobit ćeš ga, a ako nemaš sreće, nećeš.
Prijatelj poslo u 4 ujutro 50 kodova i nije ništa dobio (ima svoj kafić), ja poslo 10 kodova u 5 ujutro i ništa, a njegova sestra poslala u 22h 4 koda i dobila ga.
Ima jedan lik koji je dobio 3 komada!!!![]()
![]()
Jednostavno nema odgovarajuće taktike za dobitak.
A baš sam bio zabrijo na tu nagradnu igru...
postoji li povratna informacija da je to netko dobio? ja poslala danas kod (jedan ali vrijedan haha) i kak znam ko je dobitnik? na stranici nis ne pise!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
CITIRANO: ''prosli put kad si sudjelovao izvucen je dobitnik: Jasmina Pavlovic, Pula''
Velim ti, stvar sudbine....
@malena, kad si poslala kod, trebala ti je stici povratna poruka da sudjelujes u nagradnom izvlacenju tralala....kada sljedeci put posaljes drugi kod, stici ce ti informacija tko je izvucen kada si prvi put poslala kod, npr. danas....
Zadnji uredio wildbabe : 06-05-2007 u 22:44
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ma ja neću ni ovdi ništa dobit ka ni obično, ali brige me, poslat ću pa što bude bude..
vidit ćete kad dobijete ''prosli put kad si sudjelovao izvucen je dobitnik: Andro ××××××, Zadar''![]()
![]()
preko vikenda nestavljaju dobitnike na stranicu, nego u pon onda napišu dobitnike za sub i ned
Ime, prezime i ostali podaci se šalju samo prvi put, ali ako dobiješ mob svijedno će te nazvat da potvrde gdje da ga pošalju .
Kad pošalješ kod dobiješ povratnu poruku/informaciju tipa: Bravo! Upadaš u izvlačenje ovaj sat........ i nekad piše ko je dobio mob sat prije, a nekad ne.
ma spušit ćeš 100% kad koristiš motorolu![]()
![]()
Da odg.igra je veoma glupa i jedino ako ste ludi da skupljate tolike kodove,evo ovde pise koliko koja cola vredi
http://mojenagrade.co.yu/sweepstake/info.jsp
Za P990i treba 21000 bodova,znaci trebalo bi popiti 10500 flasa od 2L jos sve to kad se sabere treba dati oko 11000e![]()
pa to je za one koji tako i tako piju kolu bez obzira na nagradnu igru.
Pa ne znam ko pije toliku kolicinuJedino moze dosta bodova da se skupi kad se ide po restoranima,tamo su one flasice staklene koje nose 4 boda,plus ako je neki dobar restoran dosta njih se popije...
Ja vidim da je to igra samo za bosnu, jel se moze to igrat tu u hrvatskoj??
ja sam danas posla 1 kod točno u 5h.bilo bi dobro da dobijem :-)
We Don't Believe In Heaven Cause We Live In Hell
Debilno mi je kaj taj telefon ima Vodafone meni! Nije zaključan na VIP, naravno, ali teme i sve je u Vodafone/Vip stilu, a to mi je katastrofa. Uostalom ako je to već nagradna igra od Coca-cole, koja se u javnosti glede ove nagradne igre ne povezuje s vipom, onda nema takav meni niti što raditi na telefonu.
Morat ću do servisa da mi to sranje maknu.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks