Napokon sam dobio odgovor od Mobisa.
Poštovani !
Najava dolaska Nokie N95 za 5.mj.
S poštovanjem
Maloprodaja Heinzelova
nista od pada cijene dok neizade sličan mob jer do tada nece imat konkurenciju,znaci nesto od SE p serije ili novi cyber shot.
Napokon sam dobio odgovor od Mobisa.
Poštovani !
Najava dolaska Nokie N95 za 5.mj.
S poštovanjem
Maloprodaja Heinzelova
Wow! To sami nikad ne bi znali zaključiti.![]()
ja jedva cekam!!!![]()
nije mi jasno zasto im toliko treba da krene u prodaju!?
Zar je to toliko čudno da kod nas sve kreće kasnije u prodaju?
zato jer veliki umovimobisa
moraju vrlo složenom matematičkostatičkom metodom odrediti cijenu,koja če biti jedinstvena i svima prepoznatljiva u ovom dijelu galaksije.
![]()
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
Momci, odgovori su LOL!
Zašto im treba toliko dugo to vjerojatno oni znaju. Usklađivanje aparata (kalibracija) s hrvatskim mrežama (bar kako stoji na onim atestnim naljepnicama na kutiji), dovršetak izrade hrvatske inačice softvera, možda maleni test u Mobisovom laboratoriju i kada sa svime budu gotovi - cijena.
Hajde, svibanj počinje za samo jedan tjedan.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ljudi pitao sam u Mobisu i kažu da če se moći koristiti GPS kod nas samo šta če se morati platiti downloadanje karata.
Ne znam jer sam vam reko neš novo al eto za svaki slučaj.
nista se nemora platit ako si snalazljiv
alternacija je download drugog programa i karte pa nemoras nis platit
OK, onda sorry ljudi na krivoj informaciji koju sam prosljedio. Tako su mi rekli u mobisu ali sam već dosta puta skužio da specijalci koji tamo rade da neke stvari nemaju pojma.
istina je da se mora platiti, ali ne karte nego glasovna navigacija...
ja isto sam se iznenadio kako je mobitel lagan.Mislim da je u rangu sa d900 i tim modelima
Da, fakat je lagan, al mi je nekako previše plastican, iam osjecaj ako mi ispade iz ruke, da ga vise niko ne bu sastavio.
Blah... Kad li će mu pasti cijena na jedno 400 eura? E tad ga ja i kolega djomla uzimamo![]()
vjerojatno oko Nove godine![]()
Eto ljudi stvarno je ovaj model podigao puno prašine još prije svoga dolaska i stvarno moram reči da je zasluženo. Eto danas sam ga imo priliku malo isprobati i pročačkati po njemu. Frend ga je kupio u mobisu i telefon i memorijsku karticu 2GB, stvarno jako puno novaca(njemu je svejedno ima on kinte), meni nije jasno što če njemu to kada on ništa živo ne koristi od svih mogučnosti, GPS ima u autu i nije mu poteban na mobu, očito ga je kupio samo zbog kamere tj pixela. Telefon me oduševio, stvarno svaka čast Nokijinim stručnjacima jedino moram reči da me je zasmetalo što kamera radi malo sporije ali slika je super(po meni). Mobač je mrak, možda ga kupim kada mu padne cijena jer stvarno je odličan.
![]()
Kako ga je mogao kupiti u Mobisu kad ga još nisu stavili u prodaju?
ni meni nije jasno,jer na njihovim stranicama jos nije u ponudi.
Stigla je u Mobis i košta 6500,00 kn
To što im stranice nisu ažurirane, govori o ozbiljnosti firme.
Informacijsko doba
![]()
Inače cijena je 1000 kuna manja od najavljivane, tako da sam prilično iznenađen.
880 € umjesto 1000 je ipak nešto, mada je još uvijek 120 € više nego u Njemačkoj.
Bookmarks