Ja sam tek danas skužio da moja Nokia E50 uopće nije kodirana.
a jel tko kupovao ovaj Sony Ericsson Z530? Isto me zanima da li je on kodiran
iPhone 5s 16 GB
Ja sam tek danas skužio da moja Nokia E50 uopće nije kodirana.
danas mi vele neki trgovci-zastupnici za tele2 da vjerojatno više neče ni dolazit k800, a ni ostali bolji modeli koji su bili u ponudi,a služba za korisnike nama pojma, kažu da bi trebalo ali..., kome sad vjerovat?! Posjedon1 je rekao nekoliko postova ranije da bi trebalo a ja gubim živce jer mi pretplata istiće a tako sam se namjerio na k800. Pa nemogu vjerovat da su tako jadni i da nemogu nabavit neku pristojnu količinu telefona da kolko tolko zadovolje tržište. dođe mi da raskinem ugovor![]()
Jucer ja isto pitao na jednom Tele2 prodajnom mjestu, oce vam dolazit ovi skuplji mobiteli, E50, K800 itd. Veli on meni mislim da ti to nece dolazit vise u Tele2.
A bas sam si mislio uzet sad nesto, imam jos desetak dana ugovora.
Pa, kako su krenuli sa osvježivanjem ponude uređaja u zadnje vrijeme, vjerovatno će biti još tako atraktivnih mobitela, ali onda treba brzo reagirati. Ja sam išao u Sisak po svoju E50 i imali su samo tu jednu.
Koje od mobova imaju trenutno za produzenje pretplate?
Ajme... Link.
Sine, točno definiraj. Nema nas vidovitih ovdje.![]()
Svi uređaji ispod kojih piše cijena sa napomenom
A količina dostupnih uređaja ovisi od mjesta do mjesta i jako varira.
Ovjde u RI nekad kod jednog nema telefona kojih kod drugog imaju viška (oko 250m dalje).
Moraš obići sva prodajna mjesta u svojoj bizini i pregledati vitrine da bi saznao koji su uređaji trenutno dostupni.Drugačije neide,na našu žalost.
Zadnji uredio sms freak : 25-04-2007 u 23:30 Razlog: da ne pišem još jedan odgovor
@sms freak
Sad će i tebe saprat. Mislio je na to koje imaju na lageru, a to nitko ne može znati točno.
Sad razumljivije?
A osvrnuo sam se na ovo:
Niti sam trazio tocno
Ne znam kaj ste tak nabrijani...mislio sam ako je netko bio jucer/danas produziti pretplatu cega je bilo na lageru...
Ocito prevec trazim...
Thnx enivej na pokusaju odgovora![]()
Zadnji uredio Inovator : 25-04-2007 u 23:59
A ti si nas krivo shvatio, jer se baš i ne znamo. Trebao si pitati za određenu trgovinu, jer da pitaš u globalu, to ti ništa ne bi značilo, jer ako ga ima u Splitu, ne znači da ih imaju u Zagrebu ili Varaždinu. NHF. Sad ću stavit smjalić na kraj da ne bude ponovnog krivog shvaćanja:![]()
Ma sve ok![]()
ma doći će mobovi, ko da je sad neka suša![]()
kolko me pamčenje služi, u zaprešiću u tele2 partneru su imali
k800..... ali nisam 100% siguran
pojam oko lagera je kako je kolega gore neve preopćenit,jer moraš znati da nisu svi mobiteli uključeni u produženje ugovora(povoljnija cijena).
ako želiš reci iz kojeg si kraja poslat ću ti kontakt telefone prodajnih mjesta
gdje u u zg ima CRNI k550 postpaid? nema ga us svijetu medija, ram3...
ni u ramadi, mobitel shop, u importanne centru, nisu ni imali crni, a u SZK me uvjeravaju da ima, al neznaju di ...
ako netko treži nokiu e50 ili n72 ima ih u importane centru na katu, onom djelu gdje je i t mobile
Onu Motorolu L2 sam konačno u subotu kupio u Zg, u importanne centru, prodavnica Ramadi. Na žalost, bila je kodirana, ali na sreću, besplatno sam je dekodirao![]()
k550 imate u dradaru dubrava
Bookmarks