Jel baš mora biti 6680?
može li N70 ili neki noviji...![]()
prvo isprika moderatorima jer bi tema trebala biti u chataonici, ali dosta mi je hitno pa sam mislio da će je ljudi kojima je namjenjena prije vidjeti ovdje...
Ovako, radim maturalnu radnju o Symbianu kao operativnom sustavu.
E sad, molio bih nekoga tko ima 6680 da napravi sljedeće:
-stavi orginal nokijinu temu, onu plavu s nekim šarama...
-uključi Aktivno čekanje
-unese se u kalendar sastanak za sljedeći dan (ili ovaj, glavno da bude prikazano na stand by-u) pod nazivom MATURALNA RADNJA
-snimi screenshoot (može pomoću FExplorera)
-prebaci na kompjutor i uploada ovdje...
HVALA!!!
častim cugom kad se vidimo...
Jel baš mora biti 6680?
može li N70 ili neki noviji...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
je, to je to...
Hvala ti puno. Imaš piće...
Budem te spomenuo u popisu literature...![]()
još me jedna stvar zanima. na e65 se i nova poruka ili poziv ispiše, a ne sjećam se dal je bila ta mogućnost i na 6680...?
hvala Ico
Kako misliš ispiše?
Kad ti dođe poruka ili kad imaš propušten poziv, pojaviti se u donjem dijelu displeya obavjet o propuštenom pozivu ili primljenoj poruci.
Ako imaš propušteni poziv, i stineš na da vidiš tu "obavijest" onda te 6630/6680/n70 "preusmjeri" u zapisnik poziva, di vidiš ko te zvao...
A kad dibiješ poruku pa ju odma otvoriš najnormlanije ti se pokaže na displeyu...![]()
možda sam se krivo izrazio...
na e65 kada dođe nova poruka, on napiše iznad npr "nema kalen. zap. za danas" "1 nova poruka"...
e sad, dal to može i 6680, ne sjećam se...
i da, ako nije problem, ako svira neki mp3, a izađemo na početni zaslon, dal se naziv pjesme ispiše ispod "nema kalen. zap. za danas"? ako da, jel može onda još jedan screenshoot isti kao onaj prije samo još sa tim?
Aha... misliš ovo za pozive i SMS kad je uključeno "aktivno stanje čekanja"...
my bad, ja sam shvatio kad ej sve isključeno...![]()
Ja mislim da se ispiše. Na E65. Na 6680 to nije podržano (mislim na pristiglu SMS poruku).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hheheheh....
koja ti je pri ruci... nije bitno...
Evo...
![]()
hvala ti puno...
Bookmarks