Meni je 6680 puno lijepša od 6630 koja je prilicno gadna i velika.
svašta sam pročitao o ovim mobitelima; recimo da cijena nije presudna nego da li je 6680 preskupa za ono što nudi odnosno da li je dovoljno bolja od 6630 da bi je uzeo? (valjda je jasno)
Pročitao sam na mobile-review.com da je 6630 osjetno brža od 6680. sad sam u nedoumici iako sam mislio uzet 6680.
Meni je 6680 puno lijepša od 6630 koja je prilicno gadna i velika.
ako ti treba videofonija,uzmi n6680,ako ne uzmi n6630,filozofija nije komplicirana![]()
6680 je mobitel 3. generacije, pa ako ti je baš potreban telefon za videopozive, i imaš viška puno više novaca onda ga naravno kupi, a što se tiče dimenzija, i nije neka razlika ko što konan kaže 6630-110/60/21--127. grama----6680-109/55/21--131. gram.A što se tiče ružnoče, to samo ovisi o onom ko kupuje.A da 6630 šije 6680 po preformansama to stoji...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
i 6630 je...neznam zašto su se svi tako zapalili za n6680 kad nitko ne koristi videofoniju,barem od ljudi koje ja znam a imaju dotični telefon.6680 je mobitel 3. generacije
Ma jedan i drugi su super mobiteli!
Da ja imam toliko para uzeo bi 6680!
Ja mislim da je cinjenica da je bolji,
sto se nazalost ocituje u cjeni!![]()
ja preporučujem 6630. odličan mob!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ako ides ovom logikom onda usporedi cijenu u nokiji 6630 i 6680Ja mislim da je cinjenica da je bolji,
sto se nazalost ocituje u cjeni!![]()
Ma, upravo to! Koja je točno svrha bacati novce na jednu 6680 kad sigurno nemaju s kim obavljati videotelefoniju? To je u većini slučajeva samo da bi se pokazalo kako se 'ima'. I da imam neke bijesne novce, što ću ih davati kad ono što ima 6680 ima i 6630 + ono što kod 6680 još dosta vremena neću moći koristiti.Izvorno postao sodom
...moj izbor: 6630...više ga ljudi ima, koji su veoma zadovoljni njime, a i nešto je bolji od 6680...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne kužim ? dosta vas je zaključilo da je 6630 bolji od 6680. Zašto i po čemu ? ne gledajući cijenu.
dobar grah daleko se čuje
Ja osobno iz prve ruke ne mogu reći da je 6630 bolja od 6680, ali prema usporednim tesovima, 6680 je zamjetno sporija od 6630 jer imaju jednaki procesor, a ta druga kamera rijetko, ali stvarno rijetko kome će tako skoro ičemu poslužiti.
...po ovome:Izvorno postao KaKaV NeReD
Izvorno postao frish-KI
pa eto ja ju redovito koristim i ne samo na Nokiji. Skužio sam da neke aplikacije ne rade (igra Ferrari F1) i tako to
= Citat =:Izvorno postao Eminem
Originally Posted by frish-KI
ali prema usporednim tesovima, 6680 je zamjetno sporija od 6630
moram priznati da nisam primjetio odnosno ništa zastrašujuće što bi me moglo razočarati.
Velim, ne znam iz prve ruke, ali prema onim tablicama na mobile-review, očito je da u mnogim segmentima, 6630 pa i duplo brža od 6680. Znam da sad ovo ispada kao subjektivno mišljenje, ali opet ponavljam da uređaj poput 6680 nema neku svrhu trenutno kod nas.
slobodno reci,nema nikakvu svrhu,barem zasada dok je ovakva situacija kakva jest...ja sam ga pogledo,i ono što sam vidio nije loše po brzini,ali mora se imat na umu da korisnik tog mobitela nije imo mnogo aplikacija niti koristi puni potencijal telefona![]()
I sad, jesmo li proximusu pomogli ili nismo? Nema ga, nema...
pa čekajte! nemojte generalizirati. kako nema svrhu. Ja koristim video telefoniranje svaki dan i to dosta. Ova me 6630 izbezumila. Pa neču valjda kupovati još jednu kameru i napikavati na telefon. Znači nije da nema svrhu kod nas nego kod nekih usera koji nemaju sada pretplatu na VIPu ili imaju ali nemaju koga nazvati ili im je to glupost.
i jesi probo vodit razgovor u tramvaju, ili po gradu? stavlješ slušalice na glavu pri takvim razgovorima ili kako to ide u praksi?
Pa kad si jedan od 10000 koji ju koristi. Većina koji ju imaju, nemaju s kim obavljati video pozive. Ne kažemo da si ti bacio novce za 6680. Ako koristiš tu funkciju, a koja je jedina koja je odvaja od 6630, onda u redu, služi ti svrsi, ali mnogima ne.
nisam u tramvaju ali u autu često. Neki puta stavim sluške neki puta ne. na Motoroli stavim češće. U autu se dovoljno glasno čuje.
To je super, ali mi se čini da nije baš najfunkcionalnije kad moraš više-manje stalno gledati u display, ako si vani ili u nekom malo bučnijem okruženju, moraš nataknut slušalice... Tu i tamo obavit takav poziv kad baš želiš vidjeti onoga/onu s druge strane, ali kod većine poziva mi se čini ful nepraktično.
Pa nije prednost 6680 samo u videotelefoniji.Meni izgleda jako dobro.Možda su dimenzije istovjetne onima kod 6630 ali mi se 6680 cini puno manja i sofisticiranija.Ekran pokazuje više boja, iako kažu da se to ne primjeti.Što se tice brzine, mislim da su to tako zanemarive razlike da se prostim okom ne može niti zamjetiti.
Nečeš pogriješiti kupiš li jednu ili drugu.Meni osobno se na prvi pogled dopala 6680,ali tako kad sam vidla 6670 na slici,rekla sam kak je ružan,ali kad sam ga dobila u ruke vidla sam da i nije sve tako kako se čini.
![]()
Bookmarks