Ovisi o mogucnostim (financijskim), o mogucnostima uredaja, koliko ce mi pomoci u radu ili koliko cu imati koristi od njega, ima nekoliko faktora...
No recimo da mi je psiholoski limit izmedu 6 i 8 tisuca.
do 1.000 kuna
od 1.000 do 1.500 kuna
od 1.500 do 2.000 kuna
od 2.000 do 3.000 kuna
od 3.000 do 3.500 kuna
preko 3.500 kuna
Dakle koliko biste dali najviše love za vaš PDA ili bilo koja kombinacija PDA/GSM, smartphone
Ovisi o mogucnostim (financijskim), o mogucnostima uredaja, koliko ce mi pomoci u radu ili koliko cu imati koristi od njega, ima nekoliko faktora...
No recimo da mi je psiholoski limit izmedu 6 i 8 tisuca.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mislim kako u Hr ima vise psiholoskih faktora, radje cemo kupiti veliki HDTV iako nitko ga nece gledati nego uredjaj koji bi ti mozda dobro dosao za posao
upravo sam se to zapitao neki dan....no odgovor ovisi o mnogo faktora
trenutno situacija (i opcenito) izgleda tako da imam druge prioritete, no maksimum koji bi ikad izdvojio za uređaj iz naslova iza prethodno navedenih razloga bi bio otrilike do 6k, isto tako trenutno (sve je manje više relativno zar ne) bi to bio ovaj uređaj
angels might have been eaten.
Dobro mislio sam i na bilo koji nacin kreditiranja, ne mora sve ici keš
Evo i ja sam glasao za +3500 kuna..![]()
glasovao sam za 3500+ ali za pda bi dao max 6500kn,
a ovo je "favorit"
pošteni pda se za sad nemre naći ispod 3500...
neka me netko razuvjeri, bit ću mu jako zahvalan...
naravno, pričamo o novima legalno kupljima
bas me zanima ko je glasovao za do 1.000k
Ljudi valjda misle za PDA po oglasnicima i slično. Najjeftiniji PDA koji sam vidio kod nas su Palm Zire, Zire 21 i Zire 31.
Anketa je trebala biti postavljena ovako:
Do 1000 kn
do 2000 kn
do 4000 kn
do 6000 kn
više od 6000 kn
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ah trebao sam staviti i opciju preko 7k
Malo je PDA koji koštaju iznad 7k kn.
www.gadgethive.com
Ja ne bi nikad dao preko 3000 kn jer to je gomila para, prosječna mjesečna plaća za PDA??? I don't think so
nemam granice za to
Istina je sve to, ali ljudi kupuju si motor za toliku lovu koja je moja placa za par godina, ljudi kupuju auto koji kosta kao placa za tri godine. Svako uzima sto mu je drago. Na primjer necu nikad kupiti motor jer mi ne treba, a nikad ne bi kupio vespu ako volim motore.
www.gadgethive.com
A kako kome drago, meni je to malo bizarno tolike novce trošiti na ipak GADGET, boli me duša da se tako preseravam lovom kad neko cijeli mjesec živi s tom lovom...
zaboravite na ovu opasku![]()
U redu je, razumijem te. No opet, nekima nije samo za preseravanje i zabavu nego i za rad.
www.gadgethive.com
Onaj tko nema za hranu sigurno nece niti razmisljati o PDA, mada sigurno znam neke koji ce kupiti N95, iako nemaju za jesti. Nisam jos vidio nekog da s PDA zeli biti zamijecen.
nebi to uzimao nikada, stvarno nepotrebno...
Seriously?
Svatko ima neki hobi, ja ne pijem, ne pušim ne drogiram se ali volim dobre mobitele.Za Tytn-a sam dao 6200 kn i nije mi zao. Ako vidim neki dobar mob koji mi se jako svida uzet ču ga onako za svoju dušu, nije mi bitno da drugi vide da imam taj mob.
PREDATOR
www.gadgethive.com
Bookmarks