Hm neznam jel se pitanje odnosi na nokia telefone ili na sve?
do 1000 kn
do 2000 kn
do 3000 kn
do 4000 kn
koliko treba :-)
do 1000 kn
do 2000 kn
do 3000 kn
do 4000 kn
koliko treba :-)
Ja sam u posljednoj kategoriji![]()
, a vi?
...we are eternal all this pain is an illusion...
Hm neznam jel se pitanje odnosi na nokia telefone ili na sve?
Sve.
Moj moto u svezi s tim: "Dajem kraljevstvo za jednog dobrog konja"
Inače je neka poznata ličnost rekla (neznam točno tko): "Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftino"![]()
btw.: To bi moralo u Ankete.
Sorry
...do 3000kn...dalje bi bilo previše,a i razbacivanje za mene...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nije previše ako je to mobitel kao P900.
Razbacivanje možda jest, ali s razlogom.
Ma dajte, po to je ipak samo mob!
Dajte, pa davati iznad 2500-3000 kn - puno prevše!
Svi su ti mobiteli super, ljepo zgladaju, imaju puno funkcija,....ali ipak, sve to s vremenom dosadi! i na kraju se svede na pozivi-poruke (eventualno još neke funkcije za poslovne korisnike)!
Mobitel, kakav je god, ipak ostaje mobitel!
500 kuna.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
oko 2000 soma najviše
Ako imaš love....kupi!Poslao: cyberphere
Ja bi dao do maksimum 4000 kn ali ako je cijena s PDV-om jel mi se kasnije PDV odbije.
ja bih dao 200 kuna
za ozbiljno, ne bih dao puno više od 2000 kn, a gledao bi da uštedim pri kupovini kroz kojekakve posebne ponude operatera i sl.
sve drugo je po meni previše za jedan mobilni telefon, osim ukoliko se uskoro ne pojave uskoro smartphonovi veličine današnjih "običnih" poslovnih telefona sa zaslonima veličine današnjih pda-ova![]()
...mislim,i do 3000kn je previše,al to je stvarno moj limit i mislim da to ne bi trebao prelazit jer svaki mob koji košta više od 3000,za godinu-godinu i po bit će oko 1000-1500 kn jeftiniji,zavisi od proizvođača...ja inače malo patim za novijim stvarima,tako da me to ne brine...znam se obuzdat...
Ma ljudi jedan P900 ili nokia 6600 REALNO treba koštati MAXIMALNO 1000 kuna, ma i to je previše, a telefoni tipa T610 od 200 do 500 kuna. Tak to košta kad siđe s trake, ali tu je onda cijela sila karika u lancu od trake do krajnjeg kupca i svaka od tih karika mora nešto zaraditi... Žalosno ali istinito.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
slažem se,sve se nakraju svodi na pozive i poruke...al ak se može,cijena nije bitna...
2000kn
...e kad bi tak bilo i na tržištuPoslao: whiteboy
Ma ljudi jedan P900 ili nokia 6600 REALNO treba koštati MAXIMALNO 1000 kuna, ma i to je previše, a telefoni tipa T610 od 200 do 500 kuna....![]()
...
@whiteboy, koliko telefon stvarno košta kada siđe sa strake to nitko ne zna, pa vjerojatno ni ovi u siemensu, da bi taj telefon došao na tržište bile je potrebno puno rada, stvaranje brenda, proizvodnja drugih modela i razvoj softversko/hardverskih riješenja koji si osim u dotični model ugrađene i u postojeće, marketin, managment, korporacijske zgrade, trgovine, tvornice, sama izrada, pakiranje, skladištenje plus još hrpa stvari koje se trenutno nemrem sjetiti, ali isto tako ulaze u ovu jednadžbu...
Bilo je na tv--u i rekli su da niti jedan mobitel, kad se skine sa trake ne košta više od 800-900 kn!!! Ostalo se sve nabere, porez, carina,........ = KRAĐA!
znaju oni itekako koliko njih na kraju dođe jedan mobitel, sa svim razvojem do krajnjeg proizvoda (do registracijePoslao: gog
@whiteboy, koliko telefon stvarno košta kada siđe sa strake to nitko ne zna, pa vjerojatno ni ovi u siemensu, da bi taj telefon došao na tržište bile je potrebno puno rada, stvaranje brenda, proizvodnja drugih modela i razvoj softversko/hardverskih riješenja koji si osim u dotični model ugrađene i u postojeće, marketin, managment, korporacijske zgrade, trgovine, tvornice, sama izrada, pakiranje, skladištenje plus još hrpa stvari koje se trenutno nemrem sjetiti, ali isto tako ulaze u ovu jednadžbu...). U to sam siguran. Vjeruj sve su oni to uzeli u obzir i na kraju sa cijenom koju traže za neki telefon postaju jedna od najbogatijih industrija na svijetu. Odmah nakon nafte i cigareta. A to je zato jer traže za proizvod koji košta 100 nečega, 1000 tog istog. Da ne znaju koliko ih je koštao razvoj telefona, ne bi ni znali koliko tražiti za njega.
ok, ali postoji tu i masa običnim ljudima nevidljivih troškova...
btw, ne znam je li namjerno ili slučajno, ali zaboravio si još dvije industrije koje nose više love od mobilne telefonije, a to su vojna industrija i lijekovi...
ma nije namjerno nego nisam imao pojma koje su još tu, ali pretpostavljao sam da ima još jedna ili dve...![]()
Ja bi za mob dao koliko treba![]()
Forumaš godine :)
Do prije nekoliko godina dok sam još kupovao c25 i slične, govorio sam da nikad ne bih izkeširao bijesnu lovu za mobitel. Pa da mi ga netko ukrade, da ga izgubim, razbijem... A danas, brijem na svaku novotariju. Evo, danas sam sa računom dobio HT-ov mjesečni prospekt u kojem najavljuju novu Nokiu 7610, prvi Nokijin megapixelni phone. Odmah mi srdašce zatitralo. Čim sam došao na net morao sam provjeriti reviewove.Tako da sam u stanju dati prilične novce za takvo što. Ako me ovdje ne razumiju, onda nije ni čudno što me moja ordinary ekipa smatra pravim čudakom.
Bookmarks