Poslovao sa clanom gocznetDogovorili se,nasli se,on meni pare ja njemu uredjaj.I to je to .Cista desetkaCode:http://cafe.mobil.hr/member.php?find=lastposter&f=4
Svakako preporucujem
Poslovao sa clanom gocznetDogovorili se,nasli se,on meni pare ja njemu uredjaj.I to je to .Cista desetkaCode:http://cafe.mobil.hr/member.php?find=lastposter&f=4
Svakako preporucujem
Prije par dana sam stavio oglas da kupujem socket 370 ploču i 256 MB RAM-a (link). Reno666 mi se prvi javio za ploču i još usput rekao kako ima i memoriju koja radi sigurno na toj ploči. Tražio je 150 kn + 20 kn za poštarinu. Dogovorili se oko slanja, plaćanja i razmijenili podatke. U srijedu je poslao i meni danas ujutro stiglo. Otvorim lijepo zamotanu kutiju i skoro me šlag strefio. Unutra je, osim ploče i memorije, bio i procesor s coolerom te još dvije pločice memorije, jedna od 128 MB, a druga od 64 MB. Zbunjeno to sve gledam, pitam ga što s tim i kažem kako ne mogu platiti to sve jer nemam love. Odoka sve procjenim na 350 kn i kažem kako ću mu sad platiti 200 i kasnije 100-150 kn jer trenutno imam samo 200 kn. Sramota me platiti 150 kn, a vrijedi duplo više, međutim, Reno je to odbio i rekao da me časti ovim ostalim jer njemu ne treba. Ostao sam bez teksta, neugodno mi... Vjerujem da s komponentama neće biti problema, kako je i rekao. Učinio je jedno dobro djelo, ne znam kako ću mu se odužiti i ovo je znak da na svijetu stvarno ima dobrih ljudi.
Hvala prijatelju na pohvalama.
Ništa se nemoraš osjećati dužnim jer meni bi ti dijelovi stajali bez veze a tebi ili nekom drugom će sigurno dobro doći.
Vjerujem da mnogi ljudi sa foruma imaju isto tako neke "starije tehnologije" koja im čak i smeta i vjerojatno bi je dali za jeftine novce a možda i poklonili.
Nije tako ni poštarina skupa (Zagreb - Osijek 20 kuna), to su dvije pive u slabijem kafiću.
Što se mene tiče ako mogu pomoći tu sam.
Pozdrav svima![]()
Važno je da se trguje
Našao se sa samurajem, dečko pošteno platio ja pošeno donio i sve 5
Važno je da se trguje
Poslovao sa Boss212 dečko uredno došao na dogovoreno mjesto vidio, platio, odnio.
Čista petica
Važno je da se trguje
trgovo s članom nokman,sve 5,(još jednom hvala što mi je izašo u susret tako brzo),ali je sve prošlo tempirano onako kao smo se dogovorili,preporuka
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
ja se dogovorila sa bubAmeZhivot za kupnju punjaca, on je doso na tram stanicu i nije ga prodao neko poklonio
preporuka![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Nije trgovanje, ali HVALA clanu Reno666 koji mi je poklonio hard disk![]()
I sorry kaj tek sad zahvaljujem, nisam bio na netu od petka...hvala jos jednom![]()
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
Poslovao s clanom kiki b.Svakako preporucujem kupovinu s njim.Posten covjek,Dogovorili smo se nasli sve 5 svakako ga preporucujem![]()
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=9937
Trgovao sa clanom konan1, nasli se, mob radi i sve super, preporuka![]()
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
Ponovno trgovao sa imaticom-sve odlično 10/10
+ još mi je učionio uslugu i kupio za mene MINI SD od 1GB.
Svaka preporuka.
Poslpvao sa Boss212, konan1, samurai99, khidig, marin i mislim da mi još neko fali![]()
Sve prošlo super 10/10
Evo meni se dogodila velika neugodnost ovdje, jedan clan foruma scorpion nema ga od 6.4. na forumu to je samo dokaz da je pobjegao. Ostao mi je duzan 4gb memory stick pro duo karticu od sony-a. Ovako je bilo prvo sam ja od njega kupio za 300kn od 2gb karticu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38402
zatim to je bilo jedno vrijeme kod mene dok on nije stavio da prodaje svoj w810 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38761 kojeg sam takoder kupio ja za mog prijatelja.. sad slusajte pazljivo tj citajte. prvo kad sam kupio 2gb karticu sve je radilo sve 5 dogovorili se provjerio radilo pokazao mi racun i garanciju na kojem je bio jos taj w810, njega tada nije planirao prodavat. e ovak onda je moj kolega iz razreda kupovao mob poreporucio mu taj w810 sa 2gb karticom i kupio ga je za 1800kn. u postu stoji da mjesnja ili prodaje w810 sa 4gb karticom, igrao sam na povjerenje jer prvi put je sve 5 proslo, dosao je covjek kod mene doma, donio mobitel provjerio sve radilo, medutim nije donio karticu, znam ja sam zeznuo trebao sam mu dati manje novaca, uglavnom mobitel garancija sve je to sad kod prijatelja skup sa tom 2gb karticom. i sad covjek meni rekao kao cut cemo se u cet ili pet da ti dam karticu kolega mi je treba dati kao imali su neke nerjesene dugove... uglavnom saljem ja njemu smsove ko lud izvjesca dolaze tu i tamo je znao odgovoriti on meni na sms citat: "radim cujemo se kansije, nazovem te" no kifla od tog svega i sad imam veliki problem ostao mi je duzan tu karticu a ona bas i nije jeftina kosta oko 1000kn u sony ducanu tj svijet medija evo i linka pa se uvjerite http://www.svijet-medija.hr/sony_msx...12730,154.aspx
ovako, doticna osoba ima pozlaceni matiz sa zatamljenim staklima iza, visine je 160-165 bijelac, kosa svijetlija i covjek je izmedu 20-30 godina neznam tocno... eto pa bi vas zamolio lijepo da mi pomognete. ako uspijem rjesiti taj slucaj osoba koja mi pomogne pocastim je pivom ako nije problem jer sam potrosio sav novac na kupnju digitalca sony dsc-w70, zato sam i zelio tu karticu da imam memorije za slike... al eto kad se tak desava... molio bih vas ako ima bilo tko da je poslovao sa tom osobom a da je primao pakete ili slao njemu pakete pa ako se mozete sjetit adrese.... hvala unaprijed svima i ispricavam se zbog nepismenosti jer kad se sjetim toga pjena mi ide na usta....
na linku od 1000 kuna je kartica od 4 GB, a ti si rekao da ti duži karticu od 2 GB...
koja košta 359 kuna...
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=16852
to je velika razlika 1000 naspram 359 kn
ne...prodavao je w810 sa 4gb karticom...2gb je ovaj vec bio kupio...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
@Maxrox -
hmm.. jednom sam trgovao s clanom scorpion i sve dobro proslo... da vozi zlatni matiz, a zivi u kvartu trnava preko pruge od dubrave,od rotora prema čingaču po mojoj pretpostavci...malo se provozaj po noci i potrazi auto po kvartu,imas broj mobitela mozda je u imeniku pa nađes nekako...steta je kad se lose trguje, a posto je vrijeme novac, pa tako i odugovlacenjem ljudi sami sebi nabijaju kamate ...sretno i nadam se da cete rjesit to...
bio nekad oglas...
Poslao članu Domy os matičnu ploču proc. i memoriju i on naknadno uredno uplatio onoliko koliko smo se dogovorili.
moja preporuka za člana Domy os
Još jdnom hvala
Važno je da se trguje
ako bilo tko ima kakav info o tom covjeku adresu ime ili prezime neka stavi ovdje ili mi posalje pm... hvala vam puno...
nazalost strane admina nemogu dobiti IP adrese s tim bi barem nesto uspio mozda...(ako se moze poslat popis adresa bilo bi dobro takoder na pm hvala unaprijed svima )
Bookmarks