- Red-Gsm.net -
evo nije direktna kupnja ili prodaja ali moram spomenuti i zahvaliti se floorkilli sto mi je izasao ususret i pomogao.
podigao mi je jednu graf. karticu koju sam nasao u ZG i poslao mi ju busom u PZ i to sve u roku 2 sataSvaka pohvala
![]()
iPhone 5s 16 GB
Trgovao s članom stream, sve uredno prošlo, preporučam![]()
trgovao danas s novim clanom kljukica kviki... sve 5,preporuke![]()
bio nekad oglas...
Poslovao s članom Vatrogasac1; u svezi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=ipod .
Frend se našao s njim i preuzeo. Bilo je nekih nesuglasica oko nalaženja; valjda je vrućina vani pa su svi nervozni.![]()
iPod je očuvan i ispravan; s mog gledišta svi su uvjeti ispunjeni i konačna ocjena je (što se mene tiče) - 5/5
Nije baš trgovina, al je razmjena. Uglavnom, tražio sam središnju tipku od V360. Član Avaya mi se sam javio da ima cijelu tipkovnicu. Dapače poklonio mi ju je, i još ju dostavio k meni u firmu. Svaka čast, ljudina sam taka!
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
evo, poslovala s gogsom... on meni jucer poslao ram, ja njemu danas uplatila novce...brzo, bez puno filozofiranja...iako s moje strane, malo je morao cekati da uplatimali svi navalili u banke/poste i slicno...ko da se nesto dijeli, a ne da se placaju racuni
eto, preporuka za gogsa 10/10![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Prodavač: Ja
Kupac: Tommek
Nokia N70 sa svom opremom.
Jučer navečer se čuli, prije 2 sata sklopili dogovor, mobitel maloprije poslan.
Kako će mi plaćati u ratama, eto bit će nadam se pozitivnih postova o njemu svaka 2 mjeseca... hehe
Prodavač: Amdhammer
Kupac: Ja
M600i.
Prije 2 tjedna smo se dogovorili da ja njemu nabavim z400 i onda on meni šalje m600...
Sve sam dogovorio, i od koga ću z400 nabavit i sve potpuno, ali je bio problem... praznici, a ja nisam bio doma. Tako da nisam mogao poslovat. Nakon tjedan dana, kad sam se vratio, z400 posao je propao jer čovjek koji ga je ima eto, bio nestrpljiv i nije mu se dalo čekat ( i ja bi tako postupio )...
No eto amdhammer meni je dao još šansi da nađem ili N70 nekodiranu ili z400 i napokon danas eto upadne posao z400 i eto čovjek će meni slati m600, ja njemu z400...
Sve pohvale amdhammeru na strpljenju. I ispričavam se eto još jednom što je toliko dugo trajalo...
Kupio mob od člana DarioB i sve ok
Važno je da se trguje
moje preporuke za trgovanje s nokman-om....![]()
![]()
Eto, ko sto je Krompirko napisao, za sad njemu svaka cast, a sutra cu editirat kad dodje mobAl vjerujem da ce sve ok biti
![]()
Poslovao s članom Danijel_13. Poslao mu poštom matičnu od Motorole v360. Javio mi je na PM da je sve stiglo i da mu radi, a evo danas meni stigli novci.
Uglavnom svaka preporuka za poslovanje s njim...![]()
trgovao tj. mjenjao mob za mob s članom Vale
i sve prošlo odlično, točno kak je rekao i tak je bilo.![]()
imao tri dogovora danas..
reno3x6+wildbabe+netko tko nije sa foruma,ali mi je igor zb to sredio,sve prošlo odlićno![]()
Ma sve ok, također preporučam trgovinu sa tutlek!
Poslovao sa korisnikom Mario*. Poslao sam mu mobitel preporučeno u subotu, on je meni trebao poslati lovu. No još uvijek ništa od love a i ne javlja mi se.........
Neću odmah hrliti da me je sjebao, ali ovo čekanje i nejavljanje mi ne smrdi na dobro. Nadam se da nisam u pravu. Ja sam korektno ispoštovao dogovor kao i uvijek.![]()
Poslova s članom Boss212, sve u redu, on ispoštovao svoje 10/10
ja zajebo jer sam krivo poslo pa je poštarina bila malo veća.
my bed.
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Evo stigao mob od Krompirka . Kaj reci nego odlicno, dobio i vise opreme nego kaj ide inace s njim. Svaka cast.
Poslovao s khidegom.Poslo ja njemu mob on meni pare i smoje strane je sve u redu.Bilo je tocno kako smo se dog
trgovao s mobyjem... sve po dogovoru, mob u odlicnom stanju - N6800, svi sretni i zadovoljni... preporuke![]()
VK 1010-IO
Bookmarks