![]()
Kakakv si ti majstor, stižu nove tarife ali ne smiješ ništa o njima.
Eto, hvala na info - čekamo reklamu na TV-u![]()
Nažalost još nisam u mogućnosti o samim uvjetima i obvezama ali TELE2
priprema iznenađenje za potrošače STIŽU NOVE TARIFE ZA KORISNIKE
![]()
Kakakv si ti majstor, stižu nove tarife ali ne smiješ ništa o njima.
Eto, hvala na info - čekamo reklamu na TV-u![]()
Zar opet![]()
Nema druge, nego u ponedjeljak kupiti dnevne novine i procitati sve o novim tarifama..
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pretpostavljam da se radi o nekoj verziji tarife 0 kao odgovor na vip "sve na nulu".
Hehe,samo čekam kad će krenuti. Mislim da će ove biti više nego dobre,jer su im do sada sve bile odlične.Samo tako.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Bas me zanima kakve su cijene...
zadnje sve tarife su dobre, tj. bolje nego od ostalih operatera.
tako da očekujem isto nešto dobro![]()
sve u svemu bit ce bolje i od vipa i t-mobilea
Mozda stave 0 kn prema svima...i samo uspostava poziva 19 lipa..hehe![]()
nebi bilo lose
da loše odlično...
hoču BRži INTERnet....
Postoji več blablaonica di se priča 0 kn po minuti,doduše vikendom i navečer ostalim danima za korisnike tarife sa mukte brojem u prepaidu,šta je povoljnije od vipovih 0 kuna jer nema naknade,kao vipova sve na nulu i unlimited kod simpe nekad,tak da .S druge strane najači su mi ti imam informacije a ne pokažu odakle im izvor informacija,od koga su čuli,di pročitali.Šta može biti bolje uplati 100 kuna i pričaj besplatno sa svim mrežama bez uspostave poziva
Pai opcija Tulum u T-mobilu je isto samo za unutar mreze.
Ma Sve Ti Je Unutar Mreže,i Vipova Ova S 4 Milijuna I Simpin Nekadašnji Unlimited I Današnji Tulum,ja Se Nadam Da Bi Tele Moglo Dat Uplatiš 100 Kn ,bez Uspostave Poziva I Besplatan Sms I Pozivi Prema Svim Mrežama.100 Kn Mjesečno,to Jedino Još mogu Ponudit,sve Su Več Ponudili I Povoljniji Su Od Vip-t Mob Lopova
ISPRIKA ZBOG PODIZANJA OVAKVE TEME,prihvaćam sugestiju sad se javljam samo sa konnkretnim stvarima
a sta mislis da sve bude besplatno???
mislim kad vec tako sanjarimo...idemo do kraja.
a jbg i oni moraju od necega zivjeti,nekako zaradjivati... da ponude tako nesto za 100 kn,bila bi upitna isplativost toga paketa....mislim da prosijecni korisnik ipak trosi vise.
ok mozda i ne bi propali jer bi SVI(bas svi) presli kod njih,ali u tom slucaju njihova infrastruktura to ne bi izdrzala.
moja pretpostavka je,ako budu nudili nesto u tom stilu...da bi moglo biti za odredjenu svotu svi pozivi u tele2 mrezi besplati a prema ostalima npr prvih 500 minuta, pa onda uz neku jeftiniju cijenu.
isto tako mislim da bi za nas korisnike(barem nas mladje) bilo jako dobro npr i kada bi ponudili nesto slicno sa sms-om,uplatis neku svotu mjesecno i imas unlimited sms-poruke bez (ikakve) dodatne naplate.
ni to ne bi bilo lose.
ma neka ovu kikiriki tarifu preoblikuju da pozivi izvan tele 2 budu 99lp i to je to
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
tema je privremeno zatvorena jer se krenulo debelo u OT i predviđanja ova i ona. kad bude konkretno, tema će biti otvorena.
Evo, imamo službenu potvrdu;
tarifa je knock out odnosi se na prepaid
0,49+0,25 uspostava poziva ,aktivna je 30 dana od nadoplate bona 50,100,200 ako se nakon toga ne uplati vraća se na vruću tarifu 0,99
cijena SMS-a u ovoj tarifi?
na njihovoj stranici naravno jos nista!
Bookmarks