Pazite ovo: vip izbaci ovu (cini mi se dobru) tarifu za pozive prema svim mrezama za 0.91kn i onda tele2 odgovori sa 0,85kn![]()
![]()
Izgleda da su definitivno odlucili bit najjeftiniji...
Ostat cu na VIPu
Ostat cu na T-mobileu
Preci cu na Tele2
Uz VIP nabavit cu i Tele2
Uz T-mobile nabavit cu i Tele2
Pricekat cu jos mjesec-dva da vidim kako ce se stvar razvijati
Uz VIP i T-mobile nabavit cu i Tele2
e ti nemas bas srece ko ni s 6630![]()
Pazite ovo: vip izbaci ovu (cini mi se dobru) tarifu za pozive prema svim mrezama za 0.91kn i onda tele2 odgovori sa 0,85kn![]()
![]()
Izgleda da su definitivno odlucili bit najjeftiniji...
...uz to što kod vipa plaćaš još 25lp za uspostavu poziva...Izvorno postao guzica
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne 25, već 19 lipa i to samo kod vip.me, znači na prepaidu.
Definitivno prelazim na Tele 2 cim budu imali uslugu preusmjeravanja e-maila na SMS. Obzirom da mi je to podjednako bitna usluga kao i telefoniranje, ne mogu zasad napustiti trenutnog providera. Nazalost iz Tele 2 mi ne mogu reci kada im je ta usluga u planu, a godina polako istice kao i ponuda za besplatnom pretplatom.
A, nemoj se pretjerano nadati da će to biti tako skoro. Zato ja imam vremena do kolovoza iduće godine kad mi izlazi pretplata, a do onda kombiniram 098 i Tele2 za zvanje na 095 i 091.
Ja sam uzeo pretplatu na Tele2, Simpu ću ostavit još jedno vrijeme, dok traje onih 7 simpatija, a onda ću vidit. Vip ide u ropotarnicu povijest.![]()
...i opet nije povoljnije, kako god sagledaš... ma kradu na sve moguće načine... a što ćeš kad se danas ne može bez moba...Izvorno postao frish-KI
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa ak ukinu VIPme frendsa za 0kn, ode vip u povjest (tj ode 3 vipova broja u povjest)
ak simpa ukine 7 favorit (ode 2 simpa broja u povjest)
ostane samo tele2 i vip pretplata s 0 frendsom.
Sad više ne vidim na T-Mobileovim stranicama onaj disclaimer da se tih 7 Favorite brojeva mogu koristiti do 31. 1. 2006.
ni ja..ja mislim da je to za stalno.
Dal su ovi iz HAT-a odlucili maknuti onaj glas koji govori da je broj prenesen u drugu mrezu?
Mislim da o tome dosta ovisi dali ce netko preci
jucer kupio Tele2 paket curi i sebi, i od sinoc konacno pricamo komotno i ugodno na Mukte tarifi.
T-mobile cu drzati kod sebe jos pola godine do isteka ugovora a onda ga baciti u smece.
Da su ponudili jedan broj besplatno ostao bih s njima, ovako necu tim lopovima dati 100kn mjesecno za unlimited da bih zvao 2-3 broja iz 098 mreze. Pretjerano skupo.![]()
Zadnji uredio Delete : 23-04-2007 u 01:07
Pa koliko niže?? Već sada su višestruko niže. Usporedi samo Teletovih 0.49 kn/min u sve mreže i recimo T-Mobileove (oko) 3 kune u druge mreže. Usporedi razlike u SMS-u, MMS-u itd, da ne govorim roamingu...
Ni T-Mobile i VIP neće značajno spustiti cijene dok se god većina ovako bude premišljala, a to je upravo ono s čim oni računaju bombardirajući nas (lažnim) oglašavanjem (mislim na neke kvazi nule itd...) i nekakvim dugoročno beznačajnim akcijama.
Sve je to bezveze jer oni ne diraju svoje tarife, pogotovo prema drugim mrežama.
nemaju za tim potrebu.vezali su ljude ugovorima na 24 mjeseca i pred istek ugovora ponude im jeftine mobitele i besplatne minute i to je to.
nasem narodu je samo vazno da je nesto besplatno i primamljivo,a nikad ne gledaju ona sitna slova na dnu.
Jedno pitanje: prešao sam sa Simpe na Tele2. Mogu li se registrirati preko neta kod Teleta i dobiti onih 25kn? U paketu sa SIM karticom nisam dobio listić, a i ovako sam to napravio online samo me zanima hoću li išta dobiti da znam..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja sam tako isto presao sa simpe na tele2 i dobijes odmah 10 kn + 3 x 30 + 25 za registraciju. sad sam nekidan jos 2 broja prebacio sa tele2 na vip i tu sam dobio samo onih 30 kn za registraciju
iPhone 5s 16 GB
Nisam ni skužio da sam dobio mail od njih (upisao sam ga na reg. listiću na netu..)
Znači ništa od paraPoštovani,
zahvaljujemo Vam na registracijskom listiću koji ste nam poslali.
Vaši podaci su, prilikom prijenosa broja, već registrirani u našem sustavu,
te nemate mogućnost ponovne registracije i nadoplate bonusa za
registraciju. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
@imatic: kako si dobio tih 3x30kn..? Ne kužim na kojem principu.
Ja sam ih zvao i rekli mi da se prije ukupno dobivalo 100 ili 105 kn kod prijenosa a sada samo 55 kn.
to je bilo prije negdje 2 mjeseca. ako predes na tele2 dobijes 100 kn na racun. ne znam jel i sad to ostalo.
a sad i vidim sa njihove stranice da se sad dobije samo 55 kn. ja sam dobio 100
Usluga prijelaza broja se ne naplaćuje! Svaki prepaid korisnik koji prenese broj u TELE2 mrežu (bez obzira kupuje li, ili ne, mobilni uređaj iz TELE2 ponude) dobit će na TELE2 "bla bla" račun 55 kn (30 kn odmah i 25 kn sljedeći mjesec)!
iPhone 5s 16 GB
Budem ih sutra zvao za to.. A te pare, tih početnih 30kn, ima li neki uvjet kojeg moram ispunit da ih dobijem ili je dovoljno aktivirati karticu, napraviti prvi poziv?
morao sam nadoplatiti bon da dobijem tih prvih 30 kn, a ostali su stizali svaki mjesec
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks