evo ja sad imam vip start 0, simpu, i tele2 0
Ostat cu na VIPu
Ostat cu na T-mobileu
Preci cu na Tele2
Uz VIP nabavit cu i Tele2
Uz T-mobile nabavit cu i Tele2
Pricekat cu jos mjesec-dva da vidim kako ce se stvar razvijati
Uz VIP i T-mobile nabavit cu i Tele2
evo ja sad imam vip start 0, simpu, i tele2 0
...eto, kupio i ja Tele2, jer nisam mogao odolit... pa budemo vidjeli kak će bit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Do sada sam Simpu koristio kao glavni broj a Vipme onako usput. Od sutra gasim Vipme jer mi ističe rok za bon i ostajem na Simpi i Tele2 Kao sporednom broju.
ma uzimam jos i tele 2.
ja cu imati samo tele2.sa vip-om i t-mobileom ne zelim imati posla nikad vise.:bunny: :throw:![]()
![]()
Ja sada imam VIP.Namjeravam se prebaciti na tele2,kupila sam start paket sa brojem,čuvam ga kod kuće.
Kada više ne budem imala kune na VIP-u,onda idem na tele2
ja idem danas uzeti telca2, zame i hanumu, i to na predpljata, eh pa če da vidimo! bio sam jučer ali nisu imali SE k300i...
nema vece face od Isusa
ma neces nac k300, nemoj se nadat... barem ne u zagrebu... ja ga trazim u prepaidu i postpaidu i dolazi tek u srijedu... ako ipak uspijes nac, javi brzo di si ga naso... pardon na off-u
ovo je bio dupli post, sorry....
nema vece face od Isusa
ja sam iz Pule.... pa se nadam da če ga dobiti kao što su rekli, ali ču svakako ti javiti!
nema vece face od Isusa
Po nekom istraživanju 22% korisnika Vipa i T-mobilea će se pribacit na Tele2 - šta uopće nije loše i još da dobiju 70% budućih korisnika - brzo će sustić ostale.
Ja koristin sva 3 operatera - kod svakoga ima nešto, al je Tele2 definitivno najpovoljniji. Kad bi mora isključit neki od brojeva to bi bija T-mobile, jer su stvarno najškrtiji, a gadi mi se i ona njihova ružičasta boja logoa!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Čekam Božić, tada će mi trebati mob za T-mobile jer ovaj mi rikaje a Vipov C75 je tek mjesec dana star
...a koji mob imaš, da rikava...Izvorno postao DadušPraskuš
Kako god da bilo i što god da ova dva diva napravila, nikad neće moći biti u potpunosti jeftiniji od Tele2, jer je politika ovih da su uvijek jeftiniji.
u previlu nigdje nema naj jeftinijeg operatera nego je svaki jeftiniji u necemu.
dobar grah daleko se čuje
Trenutno Tele2 je najjeftiniji. Ako isključimo VIP-ovu Easy promotivnu tarifu koju ako pak želiš koristiti moraš udovoljiti neke druge financijske uvjete.
...nije ako zoveš samo jednu osobu - jer za svakog je nešto povoljno...Izvorno postao frish-KI
ali zar nije onda opet skuplje kad zovem na 098?? ili 091??? a njih je ipak puno puno više...kod mene u DU niko živ ne prelazi na 095 a u Osijeku sad kad sam bio lol! svi ko mutavi prelazi(što bi se moglo puno reć o čovjekovoj psihi...ljudi u OS su puno siromašniji i gledaju na svaku kunu...za razliku od gospara iz DBKa)
mama ti sestra!
ljudi ja još malo prelazim na tele2
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
bus nas zval da svi zajedno proslavimo to?
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...Izvorno postao flOorKilla
, pa može platit piće kad dođe na INFO
...
Stvarno nevjerojatno... Koliko je ljudi samo kukalo i psovalo ovo dvoje operatera svih ovih godina i na sami spomen novog operatera skoro svi su govorili kako će preći i kako više ne misle plaćati ovolike novce VIP-u i T-u. A sad kad je konkurencija napokon stigla svi se hvataju one "pa nitko mi nije na toj mreži". Pa kako bi i bila kad nitko nema onu stvar da napravi taj korak. Kao da ćete propasti ako ćete više plaćati pozive prema mreži u kojoj ste sada, a puno manje u usporedbu ako sad zovete iz mreže u neku drugu. Zar onda niste znali da će biti takva situacija ili se govorilo o prelasku u slučaju ako pozivi budu gratis?
LOL kaj sam saznao - frend od starog je prvi dan prešo na tele2 i odjavio je sve drugo, baš kak je friški napiso - neće više ni kune dat ovima, pa makar morao čekat da se popravi stanje s signalom i makar više love trošio na međumrežne pozive... uglavnom nazvali njega iz T-mobile-a par dana nakon što je odjavio broj. Pa pitaju oni njega zašto je on otišo, šta mu ne odgovara, da ima još i neke bodove skupljene i bla-bla, a on im sve lijepo objasni zašto je otišo, da mu idu na q i sl. A oni i dalje njega nagovarali da se vrati, da ima bodove i slično... a on ipak neće... na kraju su mu rekli da će mu poslat neke poklone, ak on nema niš protiv, majce, kape, kišobran i slično, a on naravno veli - šaljite, aj bok.Ma LOL totalni!
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E, šit. Totalni. A ja u petak naručio majicu sa kapuljačom. Baš sam mogao nazvati i isto reći, pa kad se ponude za poklone, onda se kao predomisliti.Izvorno postao whiteboy
![]()
jucer kupio Tele2 paket curi i sebi, i od sinoc konacno pricamo komotno i ugodno na Mukte tarifi.
T-mobile cu drzati kod sebe jos pola godine do isteka ugovora a onda ga baciti u smece.
Da su ponudili jedan broj besplatno ostao bih s njima, ovako necu tim lopovima dati 100kn mjesecno za unlimited da bih zvao 2-3 broja iz 098 mreze. Pretjerano skupo.![]()
Bookmarks