Ja isto imam problema, zadnjih par dana nisam skoro uopce mogao otvorit cafe.mobil... Znaci to bi se trebalo rjesit kroz neko vrijeme?
meni isto zna stekat malo...mislila sam da nekaj po forumu radite![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja isto imam problema, zadnjih par dana nisam skoro uopce mogao otvorit cafe.mobil... Znaci to bi se trebalo rjesit kroz neko vrijeme?
Yebemu zero daj bar pravopis provjeri prije nego otvoriš temu u obavijestima glede foruma.. Sramotiš sve modove!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo rjesenja koje kod mene funkcionira:
disconnect pa onda otvorit mozillu da nemre nac ni homepage, onda connect pa odma na cafe.mobil i radi...
meni se događalo par dana,pa restartam komp i sve i onda radi
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ja jucer nikako nisam mogla otvoriti cafe.mobil...
sad je sve ok![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ovo jućer nije imalo veze sa dodjeljivanjem IP-a i T-Comom, jućer je bila forumska pogreška.
I meni se cini, jer sam resetirao router i nije uspjelo...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jucer je njima nesto sa serverom bilo..
neki dan kad se forum nije htio otvorit ja mislio da forum ne radi jer cijeli dan se nisam diskonektao.
a pitam se kako oni koji imaju fixni ip, ako netko ima uopce
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja isto imam problem kod otvaranja i sa njemačkog Arcora preko koga mi ide ADSL isto teško otvara stranicu.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Problem čini mi se nije samo u novom range-u t-comovih ip adresa, jer prije par dana se niti ja nisam mogao spojiti niti sa dcm-a, niti sa optiminog zakupljenog linka, niti sa t-com mobile hsdpa kartice...
svaki dan par puta imam problema s otvaranjem stranica foruma. onda se skroz diskonektiram i ponovo uključim. zadnji put prije 20ak min.
edit: evo, opet prije 10 min.
Zadnji uredio AutoXpert : 07-04-2007 u 18:01
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
I ja isto imam problema sa spajanjem na cafe.mobil.hr.
Nekada se ne mogu spojiti i po jedan dan
uz problem sa IP rangeom, evidentan je i problem u samom forumu, odnosno u host serveru. iako je forum prebačen na novi, problema i dalje ima
Jel se nazire rijesenje problema ?
ovdje na dial up-u imam pristup ok stalno , a kuci na dsl-u nikako nemogu otvoriti ni jucer ni danas site ,
Btw tko je sponzor hostinga ? Kakav je ugovor potpisan, Ja mislim da je do hosta jer posjetim dnevno 500 stranica i foruma samo me cafe hebe
0977901005
joj e konacno...sinoc i evo do sad uopce nisam mogla otvoriti cafe mobil...ljudi moji, pa dajte rjesite to vise![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Mislim da to ovako ne može vječno ostati. Ne mislim se ja, kao ni većina drugih korisnika odspajati i ponovno spajati bog-zna-koliko puta da bi dobili povoljnu IP adresu.
I ja sam imao problema sa otvaranjem foruma, ali nisam, mogao ni mobil.hr Sad sve radi inači spajam se iz firme, kad sam na poslu.
EDIT:
obično se spajam na forum između 8 i 16h i imam oko 4 stranice nepročitane, a danas samo dve, razlog leži gore
Evo, od sinoć se nisam mogao spojiti, a do danas u 14 sati je napisano samo 20 novih tema, pa si kontam da nikome nije radilo.
Jel tu slučaj u T-Com vezama ili je bilo nešto drugo?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
isto nije radilo... pa ovo je pušiona... Jebeš to. Ne mogu skoro 24 sata na forum. LOL
Bookmarks