da nema šanse da je stereo na banani na v360
da nema šanse da je stereo na banani na v360
|\/|0T0r0La
night_whisper pazi sta pises na forumu i kako se obracas drugim clanovima.
V360 na svoj 2.5mm izlaz daje stereo zvuk. A ti probaj obrazloziti zasto nije stereo i otkud ti to saznanje i dokazi da sam seronja, kako pise u tvojem predzadnjem postu.
v360 itekako ima stereo na 2,5 mm konektoru... Ako netko ne vjeruje kladim se u svog novog Peugeota 107
heh ja sam otvorio razrezal na pol utor na mobu i tamo su samo 3 limića a kak to može bit stereo?
|\/|0T0r0La
Evo ti tvoja slika na kojoj ti je zaokruzeno tocno gdje se nalaze sva 4!!! pina. I da to je stereo + mikrofon. Ocekujem ispriku za tvoje ponasanje u ovom threadu jer stvarno si pretjerao.
ovaj 3. i 4. su sve jedan kontakt
|\/|0T0r0La
Ovako imao sam mobitel i znam o cemu pricam. Motorola V360 daje stereo izlaz na svoje slusalice. Original slusalice imaju 4 pina(kako sam gore i nacrtao) i radi se stereo sluskama sa mikrofonom. A ako ti ne kuzis kako mozes imati stereo sa 3 pina i stereo i mikrofon sa 4, reci pa cu ti objasniti.
Slusalice su se mogle nabaviti u Motorola Dream ducanu u Marticevoj ulici u zg po 150 kn. To je zapravo RAM3 ducan specijaliziran za motorolu. Najbolje je nazvati Ram3 i pitat ih jel imaju slusalice.
A jeli ima web stranica jer nisam u Zgb pa bih narucio preko neta?
I dajte se ne prepirite oko tih stereo sranja jer stereo postoji (stari mi je elektro inžinjer i kaže da je to stereo izlaz), radije komentirajte to kako je stolnjak na slici pleten kao sto sam ja to napravio u gornjem postu![]()
Evo nabavio od frenda stereo sluške sa mikrofonom od samsunga, njemu netrebaju pa ih je dao meni!
E sad tu ima 6 žica!
Našao sam za zvucnike samo i sad imam stereo zvuk, e sad za što su još ove preostale 4 žice? Ako je tko voljan pomoći!
I dal imaju te slušalice kako pojačalo u sebi?
Spojio sam preko 2,5mm utora cuje se dosta slabo, bas je dobar ali fali visokih tonova! Kak bi se dalo preko usb utora da nešto ne spalim?!
kako si uspio s 2 žice dobit stereo na dvije slušalice nemoguće... jedino s 3 žice najmanje znaći da su ostale još 3...
|\/|0T0r0La
a kak 7 žica čovjeće kad je 2 žice za lijevu.desnu slušku i mikrofon tj sveukupno bi trebalo bit 6 žica
|\/|0T0r0La
A ****** misa valjda znam brojit, neznam kak samsung to ima, No nema veze!
Razmislio malo i zaključio da uopce netrebam mikrofon, tj da ga ne koristim, pa ga necu ni spajat!
Jel ima tko mozda gain table podesen prema originalnim stereo slušalicama za V360, ako ima molio bi da uploda! Ove samsungove su 32 ohm,pa mi je pretiho, a ja imam na svojoj V36o podešeno za 16ohm slušalice od Discmena!
Bookmarks